HOROSCOP CAMELIA PATRAŞCANU: Două zodii se confruntă cu decizii importante!

HOROSCOP CAMELIA PATRAŞCANU. Nu mai ascultati la tot ce vi se spune, nu toate lucrurile sunt adevarate. Fiti prudenti si filtrati informatiile in asa fel incat sa ramaneti cu ce este pozitiv.
Filip Stan
27 sept. 2020, 07:29
HOROSCOP CAMELIA PATRAŞCANU: Două zodii se confruntă cu decizii importante!

Horoscop BERBEC
Faceti un bilant financiar in primele zile ale saptamanii pentru o evaluare mai buna a economiilor. Incercati sa va bazati mai mult pe persoanele apropiate. Spre sfarsitul saptamanii va bucurati de o comunicare mai eficienta colegii de la locul de munca.

Horoscop TAUR
Nativii zodiei Taur se fac remarcati la inceputul saptamanii, chiar daca ei nu cauta asta. Incercati sa nu reactionati impulsiv, daca va confruntati cu stari negative.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pe trei ani! Trei zodii dau lovitura

Horoscop GEMENI
Va concentrati pe munca si pe proiecte, va ganditi cum sa lucrati mai eficient si sa terminati sarcinile mai rapid. Va sfatuiti cu persoana iubita in privinta unei vacante la care visati.

Horoscop RAC
Incepeti saptamana productiv, sunteti plini de idei, aveti resursele necesare terminarii proiectului la care lucrati, insa ar fii o idee buna sa va organizati mai bine. Spre sfarsitul saptamanii va relaxati, poate iesiti la o plimbare in natura.

Horoscop LEU
E posibil ca la inceputul saptamanii sa va simtiti confuzi sau coplesiti de emotii. Va vin in minte niste imagini din trecut care va intristeaza. In weekend lucrati, insa asta nu e o problema pentru ca va place ce faceti.

Horoscop FECIOARA
Primiti vesti, bune si rele insa balanta inclina mai mult spre cele bune. E posibil sa va confruntati cu o stare accentuata de lene la inceputul saptamanii, astrele va recomanda sa actionati impotriva acesteia. 

Horoscop BALANTA
Nativii zodiei Balanta incep saptamana cu decizii care in scurt timp se vor dovedi a fi intelepte. Intampinati si zile cand simtiti ca emotiile dau pe afara, trebuie sa le controlati mai bine pentru a nu izbucni la un moment dat. Oamenii va apreciaza pentru felul vostru de a comunica si a va face intelesi.

Horoscop SCORPION
Atentie la inceputul saptamanii, e foarte posibil ca o decizie luata impulsiv in urma cu ceva vreme sa-si arate inca o fata. Spre finalul saptamanii va bucurati de zile de relaxare impreuna cu familia.

Horoscop SAGETATOR
Atentie la cheltuieli in primele zile ale saptamanii. Veti primi oferte noi de afaceri, veti intampina poate cateva obstacole de comunicare cu superiorii, aveti grija cum si ce spuneti daca va simtiti stresati.

Horoscop CAPRICORN
Emotii la inceputul saptamanii, poate va simtiti tensionati si de aceea astrele va indeamna sa evitati sa judecati, fie ca e vorba de situatii sau oameni pentru ca e posibil sa va inselati.

Horoscop VARSATOR
Nu mai ascultati la tot ce vi se spune, nu toate lucrurile sunt adevarate. Fiti prudenti si filtrati informatiile in asa fel incat sa ramaneti cu ce este pozitiv.

Horoscop PESTI
Va bucurati de prieteni in adevaratul sens al cuvantului, poate iesiti pe undeva sa va destindeti. Spre finalul saptamanii s-ar putea sa aveti o discutie mai aprinsa cu cineva apropiat.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Capital.ro
Amendă 10.000 de lei pentru șoferi din 1 iulie. Sistemul care trebuie activat înainte să plece la drum
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
O nouă lovitură pentru românii cu credite! Ce se va întâmpla cu IRCC în următoarele luni?
Adevarul
Țara care ar putea dona Ucrainei opt sisteme Patriot. Cu ce arme de ultimă generație ar fi înlocuite
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Traian Băsescu aruncă în aer toate calculele politice. Cine va fi președintele României
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Cel mai mic oraș din România este invadat de turiști. 500.000 de oameni vizitează anual perla din inima României
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
Se CONFISCĂ banii pe loc. Decizie pentru cei cu bani CASH. Legea e lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților
substantial.ro
Spania se califică în sferturile de finală ale EURO 2024 după o victorie clară împotriva Georgiei
MediaFlux
ANALIZE GRATUITE pentru ROMÂNI de la 1 IULIE! Cea mai bună VESTE de AZI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?