Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Final de vară 2023 cu multe cumpene pentru trei zodii

Horoscop final de vară 2023: Camelia Pătrășcanu face predicții pentru continuarea acestui anotimp. Apar câteva situații benefice, dar și îngrijorătoare pentru unele semne zodiacale.
Alina Costache
10 iul. 2023, 22:41
Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Final de vară 2023 cu multe cumpene pentru trei zodii

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Cuadratura Venus – Jupiter începe pe 11 iulie și durează până pe 27 septembrie, care cuprinde și perioada de Venus retrograd, planeta retrogradând din 12 iulie, potrivit fanatik.ro.

Este un aspect tensionat, care poate produce mari pagube. Această cuadratură ne face lacomi. E o lăcomie ce vizează mai mult relațiile sentimentale. Vrem cumva să ne scăldăm în opulență de iubire, afecțiune, onorare, venerare din partea celor din jur.

Horoscop final de vară 2023. Poate fi multă suferință pe fondul acestei nevoie, să ne vadă cineva, să ne iubească cineva. Mulți pot fi mâhniți că deși dau semnale de iubire nu primesc pe cât e foamea lor. De aici apar sentimente diverse. Cuadratura ne atrage atenția asupra felului în care ne comportăm noi cu corpul nostru.

Horoscop Cristina Demetrescu: Poziţie astrală periculoasă la final de iulie, ce zodii sunt expuse

Trebuie să fim atenți că nu tot ce ne face plăcere ne face bine. Venus în zodia Leu vorbește despre excesele pe care trebuie să le evităm. Și în acest sens, cuadratura aceasta, care e excesivă și compulsivă ne poate băga în belele în privința relațiilor și a propriilor experiențe. E o cuadratură hedonistă, așadar.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Pentru Berbeci, vara va continua cu dorințe foarte pasionale, fie că e vorba de sexualitate, atingeri ori alte bucurii diverse, dar  care costă timp, energie și bani. Unele merită, se adaugă la amintirile frumoase. Unele plăceri sunt prea riscante, excesive.

 

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Taurii pot fi nemulțumiți de casă și trec la treabă. Nu e vorba doar de ce le place lor, ci și de ce le place celor din preajma lor. Pot simți nevoia să consume mai multă energie și timp decât bani. Trebuie să își măsoare cu atenție forțele și limitele, să nu intre în activități pe care nu le pot duce la bun sfârșit. În privința relațiilor de familie, iarăși apar un aspect tensionat.

Gemenii au tensiuni mai ales dacă vor călători sau se duc în locuri unde nu întâlnesc lucrurile promise. Pe de altă parte, poate fi vorba de cei care își doresc să călătorească, dar nu pot călători din cauza unor probleme de sănătate. Au cumva niște vise frânte. Li se atrage atenția asupra sănătății și știu că sunt deja cu ceva la limită și trebuie să intervină.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Pentru Raci, cuadratura poate aduce jenă, stângăcie dacă e vorba de relaționarea cu colectivitatea din care fac parte. Resimt la buzunar o cheltuială obligatorie. Trebuie să aibă grijă la pușculița lor, căci sunt tot felul de tentații.

Provocări mari pentru o zodie. Mariana Cojocaru anunţă tsunami în relaţii şi schimbări radicale în portofel

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Fecioarele au tot felul de termene-limită

Leii îl au pe Venus retrograd și aduce foarte multe stări schimbătoare. Problema care se pune pe fondul cuadraturii este că au stări diferite, sinusoidale în legătură cu lucruri pe care nu vor să le mai facă. Colaborările cu oamenii importanți sunt puse sub lupă. Au tot felul de stări dificile, ce îi pot contraria pe alții.

Fecioarele au o cuadratură cam apăsătoare mai ales pentru cele care au deadline-uri și activități care trebuie să fie rezolvate obligatoriu. Au termene și date fixe la care trebuie să fie prezente. Depind de contexte și de vremuri și trebuie să facă slalom printre lucrurile care apar în calea lor.

Balanțele au o cuadratură care vizează relațiile cu ceilalți. Sunt cu ochii pe partenerul de viață, de la care nu prea vin lucrurile bune pe care le așteaptă. Primesc invitații cam nepotrivite pentru ele. Toți se entuziasmează, dar ele nu înțeleg pentru ce.

Scorpionii sunt vizați în zona parteneriatelor importante. Sunt întâlniri cu persoane la care țin și sunt atenți la impresiile pe care le lasă. Sunt grijulii și asta e obositor la un moment dat. Dacă trebuie să respecte prea multe reguli, e mult prea mult pentru ei.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Vărsătorii au tensiuni legate de imaginea lor publică

Săgetătorii au o perioadă dificilă legată de lege. Și dacă sunt în vacanță, tot se pot ciocni cu diverse autorități care nu și-au făcut treaba. Pot găsi într-o călătorie ce nu li s-a promis. Vorbesc mult despre lege, morală, ținerea cuvântului. E dificil să se regleze, adapteze la lucrurile strâmbe pe care le întâlnesc.

Capricornii au o cudratură sensibilă în raport cu oamenii apropiați. Iau cunoștință de ce le place celorlalți. Venus e retrograd în zona iubirii partenerului de viață. E bine să descopere care e limbajul de iubire al celuilalt.

Vărsătorii pot avea parte de tensiuni legate de imaginea publică, mai ales dacă se așteaptă ceva de la ei. Au sentimentul că se așteaptă prea mult de la ei. E important să fie atenți la rigori, la formule, la anumite stereotipuri sociale.

Peștii trebuie să fie atenți la sănătate. Iau mai multe opinii și bine fac. N-ar trebui să creadă o primă interpretare a unor analize, ci să ceară mai multe opinii. Până în septembrie 2023 vine răspunsurile exacte.

Pentru alte previziuni la fel de interesante, realizate de astrologul Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!