Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna decembrie începe cu tensiuni majore. Trei zodii se aleg cu speranțele distruse de planeta Saturn

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cuadratura Marte - Saturn dă peste cap multe dintre ideile și acțiunile zodiilor. Ce pățește fiecare zodie în parte.
Alina Costache
22 nov. 2023, 13:38
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna decembrie începe cu tensiuni majore. Trei zodii se aleg cu speranțele distruse de planeta Saturn
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cuadratura Marte - Saturn aduce tensiuni uriașe

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Marte creează un aspect tensionat cu Saturn. Marte se află acum în Scorpion, iar din 18 decembrie până pe 6 ianuarie formează un aspect tensionat cu Saturn. Ambele planete au încărcătură negativă, tensionantă.

Se știe că Marte vrea lucruri, iar Saturn le limitează. Această cadratură aduce situașții problematice pentru toate zodiile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cuadratura Marte – Saturn și tensiunile sale

Berbec

Cuadratura îi îndeamnă pe Berbeci, până pe 24 noioembrie, să aibă capacitatea de a se retrage atunci când au tendința de a exagera. Au tendința de a se răzbuna, de a-l face pe celălalt să simtă ce au simțit ei. Acest lucru nu deschide întotdeauna inima sau conștiința.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Soarele va intra în Săgetător, iar câteva zodii vor fi afectate. Ce vor păți nativii

Taur

Taurii se vor simți nemulțumiți din cauza unor pierderi cauzate de altcineva. Au înțelegere, oferă sprijin, dar nu sunt mulțumiți de ce li se oferă. Pot pierde bani sau sănătate din cauza altcuiva. Trebuie să fie atenți la semnalele date de corpul lor.

Gemeni

Pentru Gemeni, această cuadratură poate indica o poziție cu care nu sunt de acord, responsabilități în numele unui titlu pe care îl au. Cei din jur așteaptă ca ei să facă lucruri. Nu mai vor să fie la dispoziția oricui și să dea consultații gratuite.

Rac

Racii au parte de tensiuni vizând felul în care își organizează treburile, agenda de lucru. Se pot plânge de faptul că oamenii nu sunt responsabili, dau telefoane și nimeni nu răspunde, se pot plâne că omenii nu-și fac fac datoria. Sunt supărați, pentru că lucrează la foc automat, mai ales din 24 noiembrie.

Leu

Leii au parte de relații reci cu oamenii apropiați sau partenerul, asta pentru că își doresc multe lucruri. Unii nativi se pot supăra din cauza sănătății altor persoane. Cu toate astea, stau bine cu energia. Leii sunt într-o formă grozavă, dar atunci când sunt în colaborare cu alții, parcă oamenii nu mai cad de acord.

Fecioară

Pentru Fecioare, tensiunile au mai mult legătură cu activitățile din casă. E o stare constantă de agitație. Vor să facă trabă, dar în ritmul lor. Agitația le tulbură, pentru că au nevoie de disciplină și ordine în viața lor.

Balanță

Balanțele au parte de tensiuni legate de sarcinile pe care le au de făcut. Trebuie să găsească înlocuitori pentru ce au de făcut și au multe drumuri de parcurs. Trebuie să fie atente dacă șofează sau merg pe drum, pentru că nu toate deăplasările sunt coerente, mai există și sincope.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Care este cea mai mare vulnerabilitate a fiecărei zodii. Balanțele te vor alunga din viața lor dacă te prind cu minciuna

Scorpion

Tensiunea dintre Marte și Saturn aduce cheltuieli pentru Scorpioni. Asta e principala dificultate pentru ei. Banii pe care îi așteaptă de ceva timp nu mai vin. Se vor forma și unele aspecte bune.

Săgetător

Săgetătorii au conflicte interioare. Nu se mai înțeleg pe ei, au un tranzit bun din punct de vedere energetic. Vor realiza că terenul nu este pregătit pentru tot ce își doresc să realizeze. Vor libertate, tinerețe, energie, dar grijile se pun de-a curmezișul.

Capricorn

Capricornii nu sunt într-o formă prea cimunicativă. Mai mult observă, ascultă, dar nu îi înțeleg pe cei din jur. Pot simți că lucrurile au luat-o mai în față. Nu mai țin pasul cu vremurile. Unii se pot simți abandonați, distanțați de ceilalți, neanunțați de anumite evenimente.

Vărsător

Vărsătorii au parte de cheltuieli, dar și de bani. E un conflict interior între ce le-ar face bine lor și unde le-ar plăcea să fie, unde sunt invitați să fie, unde ar fi utili din punct de vedere social.

Pești

Peștii au tensiunea legată de responsabilități. Unii vor să rezolve lucrurile într-un anumit stil. Sunt exigenți din punct de vedere moral, justițiar. E obositor pentru ceilalți să fie perfecți așa cum vor Peștii.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Nicu Ceaușescu. De ce nu-l accepta nomenclatura. Marea problemă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...