Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Luna Neagră din Balanţă, în conjuncție cu Venus, dă cu complicaţii pentru toată lumea

Conjuncția Venus-Lună Neagră se află peste punctul de karmă acumulată. Putem avea senzația unor situații care se repetă, dar dacă avem aceste senzații ne indică o cale de urmat, ce trebuie să corectăm la noi pentru a face față relațiilor pe care le avem.
Alina Costache
03 sept. 2024, 16:38
Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Luna Neagră din Balanţă, în conjuncție cu Venus, dă cu complicaţii pentru toată lumea
Ce aduce Venus în Capricorn. Camelia Pătrășcanu vine cu avertismente pentru o zodie greu încercată

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Luna Neagră din Balanță formează o conjuncție cu Venus pe 4 septembrie, iar Camelia Pătrășcanu explică, în exclusivitate pentru FANATIK, ce fel de tensiuni vor apărea. Zilele de 4 și 5 sunt ultrasensibile în plan relațional.

Este un moment delicat, pentru că ne sesizează, poate în mod repetitiv, o situație pe care am trăit-o din cauza unei atitudini pe care am avut-o. Ne gândim dacă am avut vreo vină sau rușine cultivată în noi, nu neapărat față de o anumită persoană.

Horoscop ţigănesc septembrie 2024. Moneda are ceva probleme în cuplu, iar Toporul găseşte rezolvări pentru probleme. Sfeşnicul şi Steaua profită de zilele libere

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Berbecii au Luna Neagră în Balanță delicată, mai ales pentru că pot descoperi vorbe care li se aruncă, gesturi care se fac față de ei. Descoperă că persoana din fața lor vrea să domine, are autoritate, le impută lucruri dintr-o perspectivă prea îngustă și subiectivă.

Taurii au o conjuncție care lămurește felul în care vor să colaboreze cu cineva apropiat, la locul de muncă sau în casă. Nu suportă să li se dea ordine, dar provocările mari, chiar în contexte vitrege, îi implică mult.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Gemenii pot fi puși în situații similare cu ce au trăit în trecut, unii de gol sentimental. Asta îi obligă să înțeleagă de ce se produce acest gol. Fac ei ceva greșit dacă se întâmplă asta.

Racii au o sete mare de siguranță și stabilitate. Caută cuibul lor protector. Unii se simt puternici și știu că de ei depinde să își creeze acest loc. Unii vor o clarificare în raport cu familia, alții au nevoie de mai multă siguranță în legătură cu statutul lor material.

Leii sunt atenți la ce e bun și nu, ce e prioritar și nu. Se produc niște dialoguri care au mai avut loc și altcândva. Asta se vede mai ales în relația conjugală.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Fecioarele au Luna Neagră din Balanță aducătoare de preocupări financiare. Știu că trebuie să facă bani cu propriile lor forțe și apare și un mic succes financiar. Conjuncția le dă emoții, poate pentru că se confruntă cu ceva în premieră.

Balanțele au conjuncția chiar în semnul lor. Trebuie să scoată la suprafață ce au mai bun, nu ce au mai rău. De data asta, trebuie să accentueze lucrurile bune, în mod echilibrat, evident. Trebuie să accepte așa cum sunt.

Scorpionii caută iubirea acolo unde credeau că nu mai există. Pentru unii nu se mai pune problema senzualității, ci de afecțiune, grijă, mângâiere, susținere. Așteaptă afecțiunea să vină natural de la cei din jur.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Săgetătorii sunt atenți la felul în care se branșează la vremuri și la colectivitate. Unii vor să reîntinerească sau se eliberează ei de chestii vechi. Trebuie să fie atenți să nu exagereze.

Zodiac chinezesc septembrie 2024. Cine a găsit cheia succesului în prima lună de toamnă

Capricornii au Luna Neagră din Balanță aducătoare de responsabilități în cadrul relațiilor afective. E vorba de redefinirea cuvântului ”împreună”, căci nu mai pot fugi de responsabilitățile pe care trebuie să le ducă la capăt cu cineva.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Vărsătorii au o conjuncție care pune în discuție legități sau principii după care se ghidează în relația afectivă. Verifică dacă lucrurile sunt fezabile în plan practic sau doar sunt niște himere care mai multă încurcă decât ajută.

Peștii pot fi mai lacomi privind lucrurile pe care vor să le primească de la cei dragi și de la parteneri. Le-ar face plăcere să primească lucruri bune, gesturi, cadouri, vindecare.

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
Patru zodii care vor avea noroc din belșug până pe 15 septembrie. E cea mai bună perioadă din an pentru ele
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor și cântăreț s-a stins. România se roagă pentru sufletul lui
Playtech.ro
WOW ce schimbare totală! Păpușa de la Glina e de nerecunoscut ACUM. Dumnezeule, cât e de frumoasă
DailyBusiness
Cea mai bună veste pentru români! Cum se vor șterge datoriile pe care le au românii la Fisc
Adevarul
Locuri stranii dezvăluite de o nouă șosea montană. Peștera de gheață, ca „într-o călătorie spre centrul pământului”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Marele regizor ne-a părăsit. I-a înseninat pe români, în zilele cenușii ale comunismului
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Culisele despărțirii Karmen Minune – Bogdan Căplescu! 😲 Am aflat TOT!
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Pisica Vasi ar fi fost găsită! Oana Zăvoranu intervine, și ea, în cazul mascotei aeroportului Otopeni: „Mă doare sufletul! Nu există legi care să protejeze animalele”
Capital.ro
Putin a ordonat masacrul. Doliu național. Sute de morți și răniți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului
substantial.ro
O fetiță din Suceava, spitalizată după ce a fost spălată cu o soluție veterinară
MediaFlux
CARE sunt PENSIILE care NU mai CRESC. ANUNȚUL ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...