Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur intră în Gemeni pe 3 iunie: „Au activată zona câștigurilor”

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur va intra în Gemeni pe 3 iunie și va sta până pe 17 a lunii. În această perioadă, trebuie să avem încredere în mintea noastră, pentru că funcționează extraordinar. Tot ceea ce primim ca informație, procesăm ne ajută să vedem altfel cum se așază lucrurile.
Alina Costache
28 mai 2024, 19:17
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur intră în Gemeni pe 3 iunie:
Horoscop Camelia Pătrășcanu

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Oricât ar fi de complicată situația pe care o traversăm, cumva se face lumină. Unele persoane pot apărea ca salvatoare pentru noi, potriivit Fanatik.ro.

Citește și: Horoscop 29 mai 2024: Poartă-te cu mănuşi cu cei care trec prin momente sensibile

Horoscop Camelia Pătrășcanu: „Vărsătorii sunt ca într-o vacanță”

Berbecii au o perioadă plină de informații utile, dar și propuneri și invitații la diverse evenimente. Pentru unii, e o recreere binevenită. Alții cunosc oameni noi, fascinați, adevărate modele de viață.

Taurii au un Mercur în Gemeni cu gândul la bani. Au și noroc să facă bani, folosindu-se de toată autoritatea lor. Postura pe care o au acum îi ajută într-un sistem, într-o ierarhie. Trebuie să profite din plin pentru a lua decizii, pentru a-și impune un punct de vedere.

Gemenii, cu Mercur în semnul lor, au chef de vorbă. Tonul lor devine mai luminos și comunicarea mai pozitivă. Ceva se întâmplă în felul în care privesc lumea, parcă își deschid mai mult inima. Poate și anturajul are un rol pozitiv în deciziile pe care le vor lua.

Racii au un Mercur în Gemeni plin de rezolvări. Află diverse secrete, corelează altfel informațiile care erau sub nasul lor, dar nu le vedeau. E bine să nu ducă vorba, să nu spună ce știu, să fie mai discreți.

Leii au popularitate, vizibilitate. Poate că nu-și doresc faima, dar ea vine. Sunt avantajați în special cei care se bazează pe o clientelă bogată, cei care lucrează mult cu publicul.

Fecioarele pot avea rezultate fabuloase la locul de muncă sau în relația cu autoritățile. Schimbă multe hârtii, au nevoie de tot felul de autorizații, de avize. Poate că le sunt testate cunoștințele sau poartă discuții test, poate chiar de confruntare. Pot ieși victorioase, deși au mari emoții.

Balanțele au un Mercur în Gemeni cu chef de plimbare. Primele două săptămâni din iunie chiar sunt favorabile deplasărilor. Ajung în locuri unde chiar pot afla diverse informații. Se face un mare și profund schimb de informații.

Scorpionii au și ei în perioada asta foarte activată zona câștigurilor. Ele vin în urma unor manevre foarte inteligente pe care le fac. Ceea ce au, ceea ce stăpânesc, e bine pus în valoare acum. Se ajută cu diverse persoane, colaborează bine mai ales cu tinerii.

Săgetătorii au primele două săptămâni cu mare interes de a se conecta la oameni. Dau mai multe telefoane, ies mai des la întâlniri. Și ei zgândăresc lucrurile, vor să fie băgați în seamă, dar pentru că au farmec se creează în jurul lor un zumzet.

Capricornii au mult de muncă. Sunt foarte animați, poate chiar într-o altă colectivitate vor intra. Au harta animată în privința organizării vieții, căci vor să facă lucrurile mai lejer.

Vărsătorii sunt ca într-o vacanță. Iau lucrurile lejer, ies dintr-o perioadă în care au fost foarte interiorizați. Își amintesc ce bine era când era mai puțin rău și aveau un tonus bun. Sunt mai dezinvolți, mai dezinhibați.

Peștii au un Mercur în Gemeni cu multă animație în casă. E multă veselie în căminul lor. Și ei au un neastâmpăr, se pregătesc să plece în diverse locuri. Sunt dispuși să umble în toate cotloanele amintirilor lor, ale lucrurilor care sunt prăfuite de multă vreme.

DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă marea veste! Din 2024, vom cumpăra anvelope produse pe teritoriul nostru!
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Bzi.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Fanatik.ro
Gara strategică din România care va fi modernizată. Investiția este una uriașă și reabilitarea ei a devenit o prioritate
Capital.ro
Te lasă fără bani în cont. Avertisment pentru milioane de șoferi cu card la bancă
Playtech.ro
Uluitor arată Sophia Loren acum, la 90 de ani. Apariție RARĂ, de SENZAȚIE în bikini! Dă clasă tuturor divelor
DailyBusiness
Alarma trasă de Boloș: Deficit bugetar în creștere, dar promisiuni de miliarde!
Adevarul
Unul dintre cei 50 de bărbați acuzați de violarea lui Gisele Pelicot se plânge că nu poate dormi, are coșmaruri și că soția l-a părăsit
wowbiz.ro
Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”
Spynews
O nouă decizie a magistraților în cazul accidentului din 2 Mai, provocat de Vlad Pascu! Tatăl lui Sebi vrea să îl întâlnească pe avocatul care i-a învinovățit fiul decedat
Spynews
Irinel Columbeanu și-a găsit liniștea alături de o altă femeie! Cine îi ține companie fostului milionar, la azil: ”Îi face plăcere să…”
Evz.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat”
kanald.ro
Românii din Italia ar putea primi bonus de Crăciun de la statul italian. „Bonusul Befana” este dedicat familiilor aflate în situații vulnerabile
Cancan.ro
Gabriel Vasiliu va fi prezent la înmormântarea soției sale, ucisă în Olanda! A obținut o permisie de o zi
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se reintroduce oficial serviciul militar obligatoriu. Cine va fi chemat şi câte luni durează
StirileBZI
Când intră banii pe voucherele pentru alimente: Se acordă suma de 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot cu știrista care i-a luat locul fiicei lui Anghel Iordănescu
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...
substantial.ro
Cristian Diaconescu nu va negocia voturile în turul doi al alegerilor prezidențiale
MediaFlux
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Mărturisirile cutremurătoare ale unei studente a lui Alfred Bulai. Ce le-a povestit fata anchetatorilor