Horoscop Camelia Pătrășcanu. Patru zodii afectate de Mercur Retrograd: „Ar fi mai bine să tragă de timp”

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur este retrograd în Fecioară, între 4 și 28 august 2024, iar asta înseamnă că unele zodii trebuie să fie foarte atente, pentru că vor apărea piedici. Astrologa spune că Mercur vrea să ne facă atenți, vigilenți, să găsim soluții și dăm din coate pentru ele.
Alina Costache
05 aug. 2024, 16:56
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Patru zodii afectate de Mercur Retrograd:
Horoscop Camelia Pătrășcanu

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur ne insuflă curajul pe care, poate, nu l-am avut în ultimele luni sau chiar ani, să facem schimbări în cariera noastră. Sau chiar să facem schimbări mai semnificative, nu doar în mediul de lucru, ci și în profesia pe care o avem.

Citește și: Camelia Pătrăşcanu explică trigonul Soare-Destin: „Berbecii renunță la burlăcie, iar Taurii fac bani. Viaţa este datoare să ne pună la probe”

Horoscop Camelia Pătrășcanu

Berbec

Perioada anunță dificultate în privința întâlnirilor cu oamenii de la care așteaptă răspunsuri sau cu care au negocieri. Caută aceste răspunsuri mai ales când e vorba de drumul hârtiilor sau de a primi autorizații și aprobări. Recomandarea mea este, dacă sunt în acest punct, să se grăbească, pentru că e o perioadă bună pentru a obține tot ceea ce își propun. Ideile sunt bune, pot fi foarte profitabile, pentru că Mercur formează aspecte bune cu Uranus. Deci, ei sunt sclipitori în gândire și știu să-și speculeze abilitățile și activitățile.

Taur

Taurii se gândesc la bani, dau din coate pentru ei. Nu sunt cheltuitori și își pun poate multe pofte în cui. Mare parte din resursele lor, materiale, dar și din putere, merg către casă, către viața privată sau către interesul lor cel mai apropiat.

Cu alte cuvinte, nu vor să mai risipească nici în lucruri de care povestesc alții, nici timpul și energia în diverse întâlniri. De asemenea, poate fi o perioadă bună în care își reanalizează niște proiecte sau niște idei. Sunt foarte eficienți, sunt zgârciți chiar, nu vor să consume prea mult și da, pot experimenta o cale nouă de abundență.

Gemeni

Mercur retrograd îi face pe Gemeni, care sunt foarte orgolioși și ambițioși în această perioadă, să se vândă greu. Își valorizează foarte bine toate atuurile, dar, în același timp, sunt sinceri cu ei, se privesc critic.

Mercur retrograd, de asemenea, indică faptul că e timpul potrivit să corecteze atitudini nepotrivite care nu îi fac mai eficiență muncă sau nu îi ajută în colaborările cu oamenii. Unele pot fi de caracter, adică au ei o înclinație spre cicăleală, spre critică sau spre circumspecție, și asta poate enerva pe alții. Au de învățat, aplică și pot depăși momentul.

Rac

Pe Raci, Mercurul acesta retrograd poate să îi facă să dea un pas înapoi. De la o idee, un proiect, o aspirație, un obiectiv foarte măreț și foarte generos. Adică se îndoiesc că poate să le iasă. Chiar dacă planurile mari pe care le-au sunt bune, nu sunt foarte siguri că maniera și metodele pe care le aplică acum îi vor duce acolo unde își doresc. Indiferent ce și-au propus pentru familie sau meserie. Pe de alta parte însă, e nevoie de curaj, de creativitate și de libertate de expresie pentru a face lucrurile în propriul lor stil.

Leu

Mercur retrograd este mai isteț decât se așteaptă Leii în legătură cu niște cheltuieli sau cu niște bani. Ei pot veni într-un mod destul de onorant, din propuneri care li se fac, dar nu se simt suficient de susținuți. Simt că au suficientă libertate pentru a pune în practică niște responsabilități, niște sarcini sau un proiect, cum vor ei. Și poate că preferă deocamdată să nu treacă la acțiune. Este și sfatul astrelor. Dacă pot trage de timp, pot avea răbdare astfel încât să analizeze și să se analizeze pe ei. Ar fi mai bine să tragă de timp și să regândească lucrurile la final de august.

Fecioară

Mercur este retrograd în Fecioară. Își pot modela o atitudine, o dispoziție. Dacă n-au vrut, vor. Dacă au vrut, nu mai vor. Sau dacă nu erau convinse, se conving. Le ajută cumva să fie mai profunde, mai pătrunzătoare, să acordă atenție detaliilor. Veștile din străinătate, de la persoane cu care nu se văd chiar toată ziua, sau de la persoane greu accesibile, au ecou. Se gândesc la probleme mari, probleme colective, probleme morale, probleme de principiu, scrie Fanatik.ro.

Balanță

Mercur-retrograd poate să dea Balanțelor un spirit de economie foarte mare. Dacă erau hotărâte să renunțe la ceva, se răzgândesc. Deci, apare o răzgândire în legătură cu un avantaj, cu un câștig.

Unele luptă să-l aibă, altele se dispensează de el. În tot cazul, este o reanalizare a colaborării și a câștigurilor dintr-o colaborare cu cineva sau dintr-un aranjament cu cineva. De asemenea, iau aminte la partenerul de viață care poate avea probleme de pe urma unor investiții hazardate, promisiuni pe care nu le pot onora sau care îi costă foarte mult. Cumva, poate că simt nevoia să salveze pe cineva implicându-se mai mult.

Scorpion

Pentru Scorpion, perioada este aducătoare de analize și calcule în detaliu cu privire la niște acțiuni în care îi expun social. Pot lua aminte la ce spun oamenii despre ei sau ce le place oamenilor și analizează dacă ei pot oferi anturajului, lucrurile pe care ceilalți le apreciază în comportament, în discuții, în negocieri sau în acțiuni împreună. Cumva își dau seama dacă locul lor este potrivit, adică dacă este nimerit locul pe care îl ocupă în colectivitate. Unii se pot simți stânjeniți de locul lor sau că nu le place acolo. Analizează care este locul potrivit în anturaj.

Săgetător

Pentru Săgetători, responsabilitățile sunt luate în analiză, poate chiar niște greșeli pe care le-au făcut la locul de muncă. Unii au greșit când au spus că fac niște lucruri care le depășeu puterile. Alții au făcut lucruri, dar nu le-au făcut atât de bine.

Atenție, de asemenea, și la hârtii, mai ales cele care intră în contabilitate, pentru că poate fi uitat un act și acum toată lumea îl caută. Nativii acestei zodii nu reacționează foarte bine la surprize. Răbdare și înțelegere pentru cei care încurcă.

Capricorn

Mercur retrograd aduce Capricornilor mici piedici, planuri care pică sau e nevoie să le schimbe foarte mult. Pot fi de călătorie și vacanță pentru unii capricorni. Află tot felul de lucruri și înțeleg că nu stăteau așa cum ei le gândeau, nici în relația lor cu oamenii, dar nici în activitățile și acțiunile programate pentru această perioadă. Asta le încurcă lor libertățile pe care coiau să și le ia în această perioadă. Mai multă comunicare cu cei din jur.

Vărsător

Pentru Vărstători, Mercur retrograd poate fi aducător de răzgândiri în legătură cu organizarea averii. Chiar reorganizarea spațiilor și descotorosirea de ce este în plus. Pe de altă parte mulți vărstători iau în serios aspecte legate de sănătate. Își dau seama că dacă nu intervin poate că anumite puteri pe care le aveau, capacități pe care le aveau se cam pierd.

Se pierde elasticitate, se pierde din agilitate sau se obosesc anumite organe și simt nevoia să intervină. Deci să-și păstreze zestrea intactă, inclusiv cea corporală. Discuții în familie legate de averi, zestre și drepturi financiare.

Pești

Mercur retrograd le aduce Peștilor surprize, nu foarte plăcute. În legătură cu felul în care îi văd ceilalți și îi comenteaz. Este o perioadă în care ei sunt mai vizibili, ies la rampă. Nu sunt foarte încântați cum sunt interpretați. Fac anume niște gesturi, deși știu că sunt interpretabile.

Se pot răzgândi în legătură cu întâlnire sau un aranjament. E și momentul potrivit cum Mercur retrograd. Deci, dacă au analizat pe toate părțile și și-au dat seama că le-au scăpat niște detalii, că lucrurile nu prea sunt în ordine, pot face un pas înapoi. Mai ales dacă niște lucruri de detaliu, le indică lor faptul că poate treburile nu sunt chiar în ordine.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Țara care nici nu vrea să audă de animalele din România. A interzis total importul
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Legea nedorită de nimeni: Să nu ne ducem în altă zonă
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
AVERTISMENT pentru toți românii cu bani pe card. NU MAI FACEȚI ASTA!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Protest la Târgșor. Elena Udrea s-a dezlănțuit
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Simona Halep, devastată după ce a primit vestea cutremurătoare: 'Dumnezeu să-l odihnească în pace!'
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Se confiscă toți banii. Rămâi pe loc fără cont bancar: Statul a demarat procedura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Noi reguli în producția alimentară: Comisia Europeană interzice aromele artificiale de fum
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!