Horoscop Camelia Pătrăşcanu pe trei ani! Trei zodii dau lovitura

Camelia Pătrășcanu a anunțat schimbări importante pentru fiecare zodie, schimbări declanșate de câteva tranzile astrale rare.
Romania TV
01 mai 2020, 06:59
Horoscop Camelia Pătrăşcanu pe trei ani! Trei zodii dau lovitura

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. Cum vor fi următorii trei ani pentru fiecare zodie în parte şi cine dă lovitura, potrivit kfetele.ro.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. BERBEC:

Berbecii pot învăța o abilitate nouă, se pot descurca într-un domeniu nou sau cei care deja sunt foarte pricepuți într-un domeniu pot căpăta mai multă independență și creativitate în a-și pune în practică lucrurile pe care le știu. Unii pot să înceapă o afacere pe cont propriu pentru că Uranus e chiar în zona banilor la ei.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. TAUR:

Pentru că au planeta Uranus chiar în zodia lor, se pot schimba la nivel comportamental și atitudinal, dacă erau rezervați față de o anumită experiență de viață. Cei care sunt într-o relație pot căpăta mai mult aplomb și mai multă independență în relație.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. GEMENI:

Le poate merge foarte bine în străinătate sau dacă fac afaceri cu străinătatea. Se poate deschide pentru ei o oportunitate extraordinară. Pot testa în perioada asta mai-iulie dacă nu cumva străinătatea nu le oferă o deschidere, o oportunitate. Cei care au probleme de sănătate se pot vindeca prin alte terapii sau tratamente decât au aplicat până acum. Banii le pot veni prin niște manevre financiare, nu prin muncă.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. RAC:

Uranus în Taur le aduce prosperitate prin intermediul unor prieteni, dar și prin activitatea lor, dacă accentuează partea de marketing, de popularizare, de propagandă pe care o fac muncii și serviciilor lor, dar și prin relații. Unii se pot îndrăgosti în mod neașteptat.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. LEU:

Sunt într-o dorință de a acapara imaginea publică, de a fi mai vizibili pe piață, de a avea o funcție mai mare, dar nu neapărat și responsabilități mai sufocante. Sunt tentați de proiecte inedite.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. FECIOARĂ:

Li se deschid culoare în străinătate sau undeva la nivelurile înalte ale societății, datorită studiilor sau diplomelor pe care le au sau pe care urmează să le dobândească.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. BALANȚĂ:

Sunt schimbări legate de relația partenerială. Ritmul casnic li se poate schimba cu totul. Pot descoperi niște lucruri nu foarte bune legate de investițiile partenerului.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. SCORPION:

Este un aspect delicat, se schimbă raporturile cu partenerul de viață. E posibil să fie pus în dificultate, să nu-și înțeleagă partenerul de viață, noile gusturi sau noile pasiuni. Ar putea trece printr-un test de fidelitate, de dialog. Alții se pot îndrăgosti și asta le dă peste cap viața.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. SAGETATOR:

Există sansa de a vă rupe de vechile locuri de muncă si de a lucra pe cont propriu, ca liber profesionist sau ca antreprenor, sau fără a semna contracte ferme, păstrându-vă libertatea de a alege locul de muncă dorit.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. CAPRICORN:

Există sansa unei iubiri pasionale intense, dar care nu este obligatoriu să ducă la uniune. Aveti tendinta de a vă îndrăgosti repede si în moduri neobisnuite, dar despărtirile pot apărea la fel de brusc pe cât de repede începe o relatie sentimentală.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. VARSATOR:

Încă nu a venit momentul să aveti casa dv. în care să spuneti că prindeti rădăcini. Încă nu vă legati de un spatiu anume, având nevoie de mobilitate si miscare. În acesti ani nu prea vă veti aduna efectiv la casa dv., ci încă mai colindati prin lume.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. PESTI:

Va schimbati modul de comunicare cu lumea, deveniti mai excentric, mai original, mai direct, mai modern, ideile dv. par îndrăznete si greu de acceptat de societatea mai conservatoare. Va puteti uimi semenii cu roadele mintii dv., ori în sens pozitiv, ori în sens… negativ, pentru ca puteti naste controverse.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?