Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Trigonul Mercur-Saturn umple conturile, aduce strategii bune de afaceri şi comunicare în relaţii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Trigonul Mercur-Saturn este fenomenul astrologic care marchează începutul acestei săptămâni. De azi, 21 octombrie, până miercuri, pe 23, vom avea parte de momente extrem de interesante, revelatoare chiar.
Alina Costache
21 oct. 2024, 14:38
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Trigonul Mercur-Saturn umple conturile, aduce strategii bune de afaceri şi comunicare în relaţii
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodiile renunță la obiceiuri toxice și au parte de schimbări URIAȘE! Banii își fac loc cu ușurință în conturile acestor nativi

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Trigonul Mercur-Saturn vine cu vești bune. Camelia Pătrășcanu explică toate efectele acestui fenomen considerat unul benefic din toate punctele de vedere. Aspectul este unul absolut minunat, căci aduce multă înțelepciune, dar și putere de a discerne adevărul de minciună, binele de rău, utilul de inutil, binefăcătorul de ce ne încurcă sau ce ne blochează, scrie fanatik.ro

E un aspect mental, dar bun, căci ne structurăm bine ideile. Mercur în Scorpion își bagă nasul în adâncime, investighează, cercetează. Ne interesează ce e în spatele aparențelor. Avem o gândire practică, în același timp, și în profunzime. Putem fi ajutați să salvăm bunuri. Sunt diverse aranjamente în familie. Sunt lucruri care ne aduc un ajutor, un mic spor, care ne ajută să evităm o pagubă.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au siguranță și liniște datorită ajutorului pe care îl primesc pentru rezolvarea unei probleme. Înțelegerea unei probleme, lămurirea, clarificarea sunt constructive, asta dacă nu se grăbesc să tragă concluzii.

3 ZODII CHINEZEŞTI care atrag succesul financiar în săptămâna 21-27 octombrie 2024

Taurii au fenomenul axat pe relații. Discuțiile sunt foarte frumoase mai ales dacă sunt purtate cu persoanele în vârstă. De la vârstnici primesc îndrumări și observații. Alți Tauri simt nevoia să discute niște teme profunde, teme care pot avea influențe pe termen lung.

Gemenii au un aspect care se adresează muncii și relației cu superiorii. Sunt pozitiv apreciați de superiorii lor ori primesc o bifă de la autorități că pot merge mai departe. Ține de profesie oricum. Cei care au fost într-un blocaj respiră ușurați.

Racii au vizată o acțiune pe care le place să o facă. Pot călători pentru această activitate. Pot ajunge într-un anumit punct să rezolve o treabă. Pentru alții poate fi vorba de începerea unui alt proiect.

Leii au un aspect de vorbă tihnită, cu înțelepciune și cu tâlc, pe care o schimbă cu cineva apropiat. Se așază niște informații. Pot primi niște informații despre evenimente petrecute multă vreme. Săpând la rădăcina lucrurilor, parte și din biografia lor se explică.

Fecioarele au un Mercur curios. Nu cred orice, verifică toate informațiile, sunt sigure pe ce cunosc. Siguranța mentală, liniștea că lucrurile sunt în ordine le dă curajul de a merge mai departe, de a se prezenta mai departe cu rezultatele lor.

Balanțele au un Mercur isteț privind banii. Găsesc soluții simple și practice ca să nu cheltuie timp și bani aiurea. Cumva, cunoștințele lor vechi își spun acum cuvântul. Se ghidează repede într-o problemă.

6 ZODII sunt FAVORITELE Universului de acum până la sfârşitul lunii OCTOMBRIE

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii au un Mercur plin de înțelepciune, pe care o manifestă în dragoste, dar și în relațiile cu persoanele tinere. În legătură cu niște proiecte personale, Mercur le dă claritate să își așeze ideile. Au chef și energie.

Săgetătorii sunt atenți la ce se discută în jurul lor. Au acea pace a minții, căci nu mai dramatizează lucrurile care se produc, nu mai escaladează un conflict. Au o contribuție bună, știu în ce să se bage și în ce nu.

Capricornii au un aspect minunat în relațiile cu colectivitatea, cu oamenii din jurul lor, grupurile din care fac parte. Pot fi mânați de o pasiune să ajungă în anumite locuri, la niște evenimente. Se înțeleg minunat cu persoanele tinere.

Vărsătorii au o minte bună și așezată. Nu fac lucruri imprudente, riscante. Merg pe o rețetă pe care au găsit- o în legătură cu un proiect nou. Au o îndemânare mai mare pentru o operațiune pentru care nu mai au emoții și ies mai mulți bani din asta, potrivit Fanatik.

Peștii au aspectul bun dintre Mercur și Saturn bun pentru strategii. Știu să fie insistenți, dar într-un mod delicat. Conversațiile pe care le au cu persoanele la distanță sunt benefice, simt că vorbesc aceeași limbă.

DailyBusiness
Prețuri explozive pe piața imobiliară! Apartamentele s-au scumpit cu 13% față de anul trecut!
Spynews
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Bzi.ro
Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe rețelele de socializare! „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”
Fanatik.ro
S-a vândut unul dintre cele mai cunoscute magazine din țară. Spațiul a costat 8 milioane de euro
Capital.ro
Elena Udrea e distrusă. Adrian Alexandrov a făcut anunțul trist: Ea a pierdut....
Playtech.ro
Primele imagini de la înmormântarea Deliei Budeanu. Momente dureroase la mănăstirea Ghighiu
DailyBusiness
Decizia momentului! Se dau DOUĂ SĂPTĂMÂNI de vacanță pentru români
Adevarul
Lovitură pentru nepotul Regelui Ferdinand I. Procesul în care Dominic de Habsburg este acuzat de distrugerea unui conac se rejudecă
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Babasha! Artistul nu a putut să își mai miște fața: ”M-a împiedicat să vorbesc...”
Spynews
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Evz.ro
Când găsești cele mai ieftine bilete de avion. Sunt două zile din saptamână
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
kanald.ro
Cutremur astăzi în România! Unde s-a produs și ce magnitudine a înregistrat seismul
Cancan.ro
Ce a putut să pățească o româncă într-un aeroport din China. Era urmărită non stop de camerele de supraveghere 😲
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Toată Rusia e în doliu. A fost găsit mort în curtea clădirii. S-a sinucis!
StirileBZI
Toți șoferii trebuie să știe asta! Nu mai fă greșeala să apeși acest buton când vine frigul!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
stirilekanald.ro
„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului
substantial.ro
Nicuşor Dan confirmă organizarea referendumului pentru centralizarea atribuţiilor Capitalei
MediaFlux
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Liam Payne de la One Direction: cine îi va moșteni averea uriașă