Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodiile care au Sărbători 2023 cu conturile pline

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii decembrie. Ce se întâmplă cu zodiile de sărbători.
Alina Costache
18 dec. 2023, 14:34
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodiile care au Sărbători 2023 cu conturile pline

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Astrologa a făcut noi previziuni astrale, în care a anunțat ce le va aștepta pe zodii de sărbători, potrivit Astro Fanatik.

Berbec
O a doua jumătate a lunii decembrie în care au multe de făcut, multe de decis, sunt foarte implicați. Unii poate mai lucrează sau le este mintea la lucru, dacă nu, sunt foarte implicați să facă totul așa cum își doresc ei. Pot lua decizii bune financiar și pentru oamenii din jurul lor.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Taur
Sunt foarte preocupați să colaboreze, să primească sprijin sau sunt orientați către persoanele care pot face lucrurile în locul lor, țin mult la libertate. De aceea, se bazează pe alții și e posibil să ceară ajutorul. Primesc multe sfaturi și mult sprijin. Atenție la sănătate.

Gemeni
Sunt vorbăreți, dar planeta lor retrogradează. Sunt zile în care și ei contează mult pe oamenii din jurul lor. Îi irită pe cei din jurul cu cererile lor, astfel încât trebuie să fie atenți la modul în care fac sugestii, recomandări, din 23 decembrie pot fi certăreți.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Rac
Multe lucruri de făcut și sunteți destul de hărnicuți, nu doar pentru voi, ci și pentru cei din jur, astfel încât să știți pe toată lumea bine. Poate fi o atmosferă foarte frumoasă pentru voi, care vă dă tact, finețe, să vă adaptați la nevoile celorlalți.

Leu
Această perioadă aduce tot felul de idei năstrușnice și e posibil să fiți animatorii petrecerii, cu tot felul de glume, idei, de aceea e important tonul pe care-l dați. E bine să vă adaptați și la nevoile celor din jur.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Fecioară
Zile care anunță multă agitație, muncă de făcut în casă și e bine să vă mobilizați cât mai repede, pentru a termina la timp. De Crăciun, luna indică tot felul de activități pe lângă casă, astfel încât nimeni să nu fie pus sub pericol.

Horoscop 19 decembrie 2023. Zodiile binecuvântate înainte de Crăciun, ziua în care astrele se aliniază pentru ele

Balanță
Zile cu multe drumuri și vizite, astfel încât de Crăciun se anunță drumuri și trebuie să fiți atenți, pentru că Mercur se menține retrograd. După Crăciun, sunt zile mai potrivite pentru tragerea sufletului după această agitație, pentru a fi în formă de Revelion.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Scorpion
Aveți multe lucruri de făcut și sunteți grijulii ca lucrurile să fie făcute cu cap. Lucrurile vă ies. Tot la bani vă este gândul sau să nu se strice ceva, să nu fiți puși inutil pe drumuri și e bine că sunteți vigilenți. De Crăciun, e important ca cei din jur să se simtă bine.

Săgetător
Această perioadă aduce mai multă atmosferă de libertate, independență. Trebuie să vă placă ce faceți, să aveți chef, dar mai mult veți delega sarcinile, decât să vă ocupați de ele.

Mercur retrograd de Sărbători 2023. Va fi haos sau nu de Crăciun pentru zodii?

Capricorn
Energia nu este atât de debordantă, e bine să vă cunoașteți limitele. E important ce fac cei din jur și cum îi sprijiniți. E bine să nu vă faceți nevăzuți și să luați parte la aceste activități. E posibil să vă petreceți sărbătorile alături de persoane de care aveți o datorie.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Vărsător
Multă animație, invitații, chef de a ieși în evidență, societate, reușiți să vă remarcați. Datorită colectivității aveți idei care sunt bine primite. Poți face lucruri dincolo de așteptări.

Pești
Este o perioadă care vă responsabilizează, multe sarcini și grijă, ca lucrurile să iasă bine. Să aveți mai multă blândețe față de imperfecțiunile care apar. Nu vă stresați inutil.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Descoperirea care schimbă tot ce știai despre încărcarea mașinilor electrice. Cea mai mare problemă a șoferilor a fost rezolvată
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Becali: Pleacă pe 40 de milioane
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Porturile dunărene ale României, în paragină și neglijate
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?