Horoscop Casandra. O zodie merge pe nisipuri mişcătoare în aceste zile

Norocul pare sa fie de partea dumneavoastra in aceste zile si nu trebuie sa asteptati prea mult ca sa actionati. Un sfat inspirat va poate ajuta sa va imbunatatiti simtitor situatia financiara.
Alina Costache
20 oct. 2022, 11:02
Horoscop Casandra. O zodie merge pe nisipuri mişcătoare în aceste zile
Horoscop Casandra

Horoscop Casandra BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamana veti fi super productivi. Va trebui insa sa lucrati din greu pentru ca mai tarziu va veti bucura de rezultate. Daca aveti ceva de terminat, trebuie sa va grabiti, deoarece spre sfarsitul lunii Mercur va fi retrograd.

TAUR 21.04-21.05: Va place confortul, dar cu toate acestea cand lucrurile devin serioase, veti munci mult pentru a realiza ceva. Aceasta perioada este una prielnica pentru a bifa unele dintre cele mai ambitioase puncte din lista proiectelor.

Horoscop Casandra GEMENI 22.05-21.06: Dispuneti de multa energie si va trebui sa va folositi de aceasta perioada pentru a face cat mai multe lucruri, mai ales legate de imbunatatiri si reparatii la domiciliu. Orientati-va in special spre cele care tin de reciclare, instalatii sanitare si bai.

RAC 22.06-21.07: Aveti un real succes, mai ales in ceea ce priveste predarea, vanzarea, promovarea, scrisul, actoria si calatoriile. Va simtiti plini de energie si debordati de idei inteligente. Posibil, unii dintre dumneavoastra sa profite de noi oferte imobiliare.

Horoscop karmic. Ce zodii văd partea plină a paharului în această perioadă

LEU 22.07-22.08: Parcurgeti o perioada buna, cand aveti sansa de a fi productivi, dar acest lucru il puteti face cooperand cu altii. Foarte probabil, veti prelua rolul de lider si oamenii va vor urma indicatiile. Rezultatele vor fi pe masura si veti castiga o suma importanta de bani.

FECIOARA 23.08-22.09: In aceste zile comunicarea cu ceilalti va fi imbunatatita. Ambitia va este starnita, insa va trebui sa tineti cont si de parerile partenerilor dumneavoastra de lucru. De asemenea, puteti atrage sume importante de bani doar daca actionati cu tact.

Horoscop Casandra BALANTA 23.09-22.10: Aceasta saptamana este perfecta pentru a rezolva cat mai multe lucruri. Va este stimulata dorinta de a calatori si de a explora idei noi, in special pe teme politice si religioase. Folositi-va energia pentru a cerceta in medicina, drept si mass-media.

SCORPION 23.10-21.11: Pentru dumneavoastra se recomanda sa loviti fierul cat este cald. Folositi-va de aceste zile pentru a clarifica lucrurile, mai ales daca sunteti implicati intr-o disputa legata de o proprietate comuna sau de o mostenire.

Cinci zodii se vor umple de bani în săptămâna ce urmează. Va fi o perioadă plină de reușite pentru acestea

SAGETATOR 22.11-21.12: Daca aveti nevoie de ajutorul partenerilor sau a prietenilor apropiati va trebui sa va asteptati la ceva probleme. Este dificil sa contati pe ajutorul oricui. Stiind acest lucru dinainte, inarmati-va cu rabdare si diplomatie. Doar asa veti gasi calea spre succes.

Horoscop Casandra CAPRICORN 22.12-19.01: Se pare ca va confruntati cu o perioada cand parca lucrurile nu merg asa cum ar fi normal. Din fericire, aveti timp suficient sa va reveniti si sa realizati lucrurile cum v-ati propus. Sunteti inteligenti, asa ca nu este o problema sa actionati la timp.

VARSATOR 20.01-18.02: Dorinta de a calatori si de a explora noi orizonturi este puternica. Daca exista ceva ce vreti cu adevarat sa faceti, acum este momentul prielnic. Unul dintre marile dumneavoastra atuuri este starea de spirit pozitiva.

Horoscop Casandra PESTI 19.02-20.03: Pentru dumneavoastra va fi un pic dificil sa faceti tot ce v-ati propus, mai ales acasa sau in dinamica familiei. Veti simti ca mergeti pe nisipuri miscatoare. Ca sa aveti succes va trebui doar sa tineti cont si de parerile celor din jur.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul în care tot mai mulți români au început să-și cumpere apartamente, mulțumiți de prețurile de aici: “Se extinde”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Rețetă de weekend. Papricaș cu găluște și afumătură. Cel mai gustos preparat din Ardeal
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Copil de 14 ani din Mehedinți a provocat un incendiu la școală după ce a fost lăsat repetent
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!