Horoscop Casandra: Terminaţi săptămâna stabilindu-vă clar planuri serioase de viitor

Horoscop 12-18 octombrie 2020. Este o perioada buna pentru a va face planuri pe termen lung sau pentru o viitoare calatorie, mai ales pentru cei care lucreaza in mass-media, medicina, legislativ.
Romania TV
15 oct. 2020, 07:14
Horoscop Casandra: Terminaţi săptămâna stabilindu-vă clar planuri serioase de viitor

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti motivati si vreti sa fiti eficienti si productivi. Va faceti planuri pe termen lung care sa va revolutioneze situatia actuala. Feriti-va de indoiala de sine. Este singura care va va da inapoi de la ce faceti.

TAUR 21.04-21.05: Niste ganduri trecatoare va vor autosabota. Va indoiti de propriile abilitati. Este doar o situatie de moment, deoarece va veti ocupa toata saptamana de educatia copiilor sau nepotilor si veti face ceva care le va consolida viitorul.

GEMENI 22.05-21.06: Puneti accentul pe casa, familie si propria viata. Doriti sa consolidati dinamica familiei, astfel incat aceasta sa fie de incredere si sa va sustina. Stati departe de orice fel de concurenta cu un prieten.

RAC 22.06-21.07: Terminati saptamana stabilindu-va clar cateva planuri serioase de viitor. Puteti face acest lucru singuri sau cu un prieten apropiat. Fiti rabdatori, pentru ca nu veti indeplini totul curand. Cel putin, stiti ca lumina de la capatul tunelului nu este un tren!

LEU 22.07-22.08: Va axati pe bani si va preocupa criteriul valorilor personale. Sunteti unul dintre cele mai puternice si curajoase semne zodiacale si din acest motiv lumea se bazeaza pe dumneavoastra. In aceste zile sunteti si mai vorbareti ca de obicei si dornici sa invatati lucruri noi.

FECIOARA 23.08-22.09: Sanatatea dumneavoastra este buna si aveti un puternic sentiment de bunastare. Relaxati-va! Jupiter va protejeaza finantele si sunteti plini de idei de a face bani. S-ar putea chiar sa aveti ceva de pus deoparte. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Aveti sentimentul ca asteptati ceva, dar nu sunteti siguri ce. Acum, lucrurile sunt putin nelamurite, ceea ce ar putea crea confuzie in parteneriate si prietenii. Acasa insa toate lucrurile merg bine si va bazati pe familie.

SCORPION 23.10-21.11: Aveti nevoie de sprijinul prietenilor dumnevoastra. Interactiunile cu ceilalti va vor aduce beneficii, motiv pentru care este intelept sa fiti prietenosi si deschisi cu ceilalti. Lumea va admira si va apreciaza.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti dornici sa va extindeti lumea si pentru acest lucru veti pleca intr-o excursie in tinuturi indepartate. Daca aveti posibilitatea sa inspirati pe cineva, luati acest lucru in serios. Este o oportunitate de neratat.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este o perioada buna pentru a va face planuri pe termen lung sau pentru o viitoare calatorie, mai ales pentru cei care lucreaza in mass-media, medicina, legislativ. Poate va faceti noi planuri pentru o educatie suplimentara sau va intoarceti la scoala.

VARSATOR 20.01-18.02: Relatiile cu prietenii si partenerii sunt calde si de sustinere reciproca. Ideile dumneavoastra moderne ii entuziasmeaza pe cei din jur si asta va face placere. Profitati de timpul liber pentru a va asigura ca lichidati niste datorii.

PESTI 19.02-20.03: Acum veti avea nevoie de mai mult somn decat de obicei. Din fericire, sunteti admirati de colegii de serviciu si de sefi, asa ca va simtiti maguliti. Atentie insa ca energia si entuziasmul dumneavoastra sunt subrede. Lucrurile se vor aranja curand!

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Regatul puțin cunoscut de la malurile Mării Negre. Nu multă lume îi știe povestea
Capital.ro
Noul ordin de la Guvern. Legea se schimbă în toată România: Nu va exista toleranță
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Veste proastă pentru TOȚI ROMÂNII! E anunţul momentului legat de impozite
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
O problemă pe capul multor români. Ce soluții au la îndemână
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
MISTER ELUCIDAT! Al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile dentistei din Brăila. Dosarul devine mai solid acum
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cutremur în România, azi, 1 august. Unde s-a produs și ce magnitudine a avut seismul
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România. Guvernul a decis: Termenul limită, 31 decembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Marius Pieleanu se retrage de la SNSPA în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală
MediaFlux
MEDUZE OTRAVITOARE la MAREA NEAGRĂ! E alertă în CONSTANȚA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?