Horoscop Cassandra 17-23 februarie 2020. Se schimbă totul, karma grea pentru mulţi. Atenţie la cheltuielile excesive

Horoscop Cassandra 17-23 februarie 2020. Se anunţă o săptămână malefică, axa karmică a deviat de la noroc. Citiţi previziunile pentru fiecare zodie.
Alina Costache
16 feb. 2020, 06:56
Horoscop Cassandra 17-23 februarie 2020. Se schimbă totul, karma grea pentru mulţi. Atenţie la cheltuielile excesive

BERBEC 21.03-20.04: Va straduiti sa dati tot ce este mai bun in dumneavoastra si va ocupati de propriul spirit. Va veti simti multumiti ca puteti ajuta pe cineva apropiat care va cere ajutorul. Intre timp, popularitatea creste si ajungeti sa interactionati bine cu tinerii.

TAUR 21.04-21.05: Oamenii va vor remarca mai mult decat au facut-o pana acum. Nu ezitati sa discutati cu sefii, parintii sau autoritatile. Va vor intelege mai bine nevoile si veti reusi chiar sa promovati. Succes!

GEMENI 22.05-21.06: Acum sunteti mai nerabdatori, in special cu partenerii si cu prietenii apropiati. Trebuie sa chibzuiti daca ceilalati merita sa va cunoasca supararea. Aveti rabdare, ca doar aceasta este antidotul maniei!

RAC 22.06-21.07: Aprecierea dumneavoastra pentru frumusete este accentuata, motiv pentru care acesta este momentul ideal cand puteti merge sa vizitati galerii de arta, muzee, cladiri superbe si sa va bucurati de stralucirea ideilor filozofice.

LEU 22.07-22.08: Preocuparea pentru altii este prilejul pentru care veti face tot ce puteti ca sa-i ajutati pe cei care au nevoie de dumneavoastra. S-ar putea chiar sa donati niste bani pentru o cauza demna, mai ales daca este vorba despre copii nevoiasi.

FECIOARA 23.08-22.09: Chiar daca haosul crescut si activitatea de acasa v-ar putea innebuni, accentul il puneti pe prietenii apropiati. Simtiti o legatura stransa cu cineva pe care pana mai ieri doar il admirati si nimic mai mult. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Inca sunteti dornici de petrecere, motiv pentru care ori evadati intr-o vacanta, ori va bucurati de prieteni, sau petreceti alaturi de copii. Singurul dezavantaj este ca nu ii puteti convinge pe altii despre ceea ce este important pentru dumnevoastra.

SCORPION 23.10-21.11: Sunteti emotional deschisi sa apreciati frumusetea, fie ca este a cuiva anume sau a unei opere de arta. Concluzia poate fi ca veti primi multe aprecieri pentru felul dumneavoastra de a fi.

SAGETATOR 22.11-21.12: Luni, marti si in special miercuri va veti bucura de o energie debordanta. Acesta este un moment minunat sa va bucurati de cei din familie si sa va distrati acasa. De asemenea, va veti ocupa de casa mai atent si chiar veti redecora.

CAPRICORN 22.12-19.01: Continuati sa va concentrati asupra ideilor de a face bani, deoarece acum doar acest lucru va intereseaza. Si conversatiile cu ceilalti vor deveni interesante, iar interlocutorii va vor aprecia simtul umorului.

VARSATOR 20.01-18.02: Aveti multa energie si doriti sa vorbiti cu toata lumea. Acum sunteti entuziasmati de viata, iar unii dintre dumneavoastra vor cumpara ceva la care visati de ceva timp. In weekend, un mic incident cu un bun prieten va va da un aer posac.

PESTI 19.02-20.03: Foarte probabil, de curand v-ati indragostit de cineva si acesta este motivul pentru care veti alege sa va retrageti putin si sa lucrati singuri. Desi in ultima perioada ati fost mai mult decat ambitiosi, nu veti face mare lucru, asa ca macar odihniti-va.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?