Horoscop Cassandra de weekend. Cine are oportunităţi financiare, cine este lovit de săgeţile lui Cupidon sau de şuturile şefilor

Bani, dragoste, sănătate, carieră. Este o săptămână de răscruce pentru multe zodii, citiţi previziunile pentru fiecare.
Alina Costache
29 ian. 2021, 12:38
Horoscop Cassandra de weekend. Cine are oportunităţi financiare, cine este lovit de săgeţile lui Cupidon sau de şuturile şefilor
Horoscop Cassandra de weekend BERBEC 21.03-20.04

TAUR 21.04-21.05: Parcurgeti o perioada benefica, in care veti realiza multe dintre proiectele propuse. Dar, din dorinta de a rezolva repede totul veti deveni mai agresivi cu ceilalti, mai ales daca va veti apara drepturile. Atentie la tonul cu care vorbiti!

GEMENI 22.05-21.06: Intrati intr-o perioada cand va veti extinde cunostintele despre lume prin scoli sau cursuri online, mai ales ca va doriti sa descoperiti lucruri noi. Vreti sa imbratisati idei noi, concepte noi si filozofii noi. Succes!

Horoscop Cassandra de weekend RAC 22.06-21.07: Va simtiti mult mai competitivi si concentrarea dumneavoastra se indreapta spre prietenii cei mai buni si spre anumite grupuri. Nu este exclus chiar sa primiti o mostenire sau poate partenerul dumneavoastra va castiga mai mult.

Horoscop februarie 2021. Ce zodii sunt binecuvântate conform runelor lui Mihai Voropchievici
LEU 22.07-22.08: Relatiile si parteneriatele pot constitui o provocare in aceste zile. Luati-o usor. Aveti destula ambitie ca sa deveniti artagosi si va veti razbuna pe cine nu trebuie. Tineti cont de bunavointa celor care vor sa va ajute neconditionat.

FECIOARA 23.08-22.09: In aceste zile sanatatea este la cote maxime iar situatia la locul de munca pare sa se imbunatateasca simtitor. Este un timp favorabil dezvoltarii unei relatii romantice sau a unor activitati distractive cu copiii.

Horoscop Cassandra de weekend BALANTA 23.09-22.10: Pentru ca se pare ca ati gasit destul de usor calea spre echilibrul mult cautat, a disparut si presiunea care va creeaza stres. Acum va ocupati mai ales de copii, de activitati legate de arte si alte lucruri distractive.

SCORPION 23.10-21.11: Incepeti sa va concentrati doar pe propriul camin si sa declansati o ampla activitate de renovare, redecorare sau chiar o schimbare de locuinta. Puteti inchiria, cumpara ceva mai bun sau puteti face tranzactii imobiliare profitabile.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti gata sa incepeti lucrul si pentru asta trebuie sa va organizati bine. Inca puneti accent pe sporirea veniturilor si, din fericire, puteti atrage bani catre dumneavoastra. Sunteti optimisti si dornici sa comunicati. Succes!

Horoscop Cassandra de weekend CAPRICORN 22.12-19.01: Lucrurile revin la normal iar unul din principalele motive pentru care sunteti bucurosi este ca va veti imbogati. Fie castigati mai mult, fie veti atrage bani catre dumneavoastra, fie mosteniti ceva de valoare.

VARSATOR 20.01-18.02: Acum priviti imprejurimile cu mai mult entuziasm si acest lucru va atrage norocul. Este un moment minunat sa invatati si sa castigati noi experiente. Amintiti-va doar ca rabdarea este singurul antidot al furiei.

PESTI 19.02-20.03: Explorati mai mult lumea dumneavoastra interioara, alegand in mod constient discipline sau metodologii spirituale. Intre timp, veti reduce si redimensiona relatiile cu apropiatii sau bunurile, deoarece intentionati sa va eliberati de orice va impiedica.

Sursa

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
Playtech.ro
„Circ mediatic”! Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce a câștigat procesul cu Anamaria Prodan: Are de primit zeci de mii de lei
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Stațiunea care face furori. Este la un pas de Brașov și e de vis
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru proprietarii de terenuri. UE a cedat în fața României: „Rezolvat 100%”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!