Horoscop Cassandra weekend 21-23 mai: Zile dedicate cumpărăturilor şi ieşirilor cu prietenii

In aceasta saptamana accentul se va pune pe Casa banilor, in special pe bogatia care vine de la partenerul dumneavoastra sau din alte surse.
Alina Costache
20 mai 2021, 13:06
Horoscop Cassandra weekend 21-23 mai: Zile dedicate cumpărăturilor şi ieşirilor cu prietenii
Horoscop Cassandra weekend 21-23 mai BERBEC 21.03-20.04:

TAUR 21.04-21.05: Saptamana aceasta sun­teti dornici sa vorbiti cu lumea din jur si sa le imparta­siti cele mai bune idei. Cumparati si cateva articole pentru propria garderoba. In weekend va bucurati de mancare buna in compania unor persoane dragi.

GEMENI 22.05-21.06: Va place confortul si nimic nu va determina sa renuntati la un masaj, la o ora de relaxare sau la o mancare buna. Va simtiti confortabil sa stati acasa, dar acest lucru nu inseamna ca nu veti lucra din greu pentru a castiga bani.

Horoscop Cassandra weekend 21-23 mai RAC 22.06-21.07: Cu siguranta va concentrati pe obiectivele viitoare. Vi­neri cineva va face sau va spune ceva ca­re va va surprinde si va va prinde cu garda jos. Ceva neobisnuit modifica lucruri in viata dumneavoastra si s-ar putea sa faceti cateva schimbari.

LEU 22.07-22.08: Pentru ca veti face o impresie fabuloasa, vocea dumneavoastra va fi auzita si influenta personala va ajunge la mai multi oameni. Succesul se bazeaza si pe sincronizare, asa ca zilele acestea este un timp excelent pentru reusite.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti dornici sa va extindeti lumea facand ceva diferit sau neobisnuit. Veti discuta cu oameni din medii diferite, veti explora (chiar si online) locuri interesante si alte tari. Puteti scapa de rutina si sa mergeti intr-o locatie inedita.

Horoscop rune 16-23 mai 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte doar de noroc și cadouri!
BALANTA 23.09-22.10: In aceasta saptamana accentul se va pune pe Casa banilor, in special pe bogatia care vine de la partenerul dumneavoastra sau din alte surse. S-ar putea sa primiti bani sau sa beneficiati de bogatia partenerului.

Horoscop Cassandra weekend 21-23 mai SCORPION 23.10-21.11: Va concentrati pe prieteniile si pe parteneriatele apropiate. Vor avea loc discutii calde, ceea ce va va fa­ce sa va simtiti bine, deoarece socializarea va acoperi o parte din nevoile dumneavoastra. vineri au loc discutii aprinse, care insa se vor calma rapid.

SAGETATOR 22.11-21.12: Lucrati din greu si fa­ceti tot posibilul sa fiti eficienti si productivi. Acesta este si motivul pentru care lucrurile merg bine la locul de munca si chiar sanatatea este pe culmi. Va bucurati de relatii calde cu toti cei din jur.

Horoscop Minerva 17-23 mai 2021. Contextul astral aduce vindecare. Este un moment norocos, oportunitățile vin spre voi mai mult ca niciodată
CAPRICORN 22.12-19.01: Copiii, artele si sportul vor fi preocuparile dumneavoastra in aceasta saptamana. Va veti simti jucausi si va veti distra alaturi de cei mici, facandu-le pe plac cu tot felul de nazbatii. Totusi, aveti rabdare si cu adultii mai rebeli!

Horoscop Cassandra weekend 21-23 mai VARSATOR 20.01-18.02: Acum puneti accentul pe casa si familie. Do­riti sa infrumusetati terasa, balconul sau gradina si sa va distrati cat de mult va este permis. La sfarsitul saptamanii va ocupati de reparatii la domiciliu. Este un moment minunat pentu cei care comunica altora. Acum puteti castiga bani din cuvintele dumneavoastra. Va simtiti norocosi si veti aprecia frumusetea mediului si afectiunea pe care o simtiti ca vine de la persoanele din jur.

PESTI 19.02-20.03: Este un moment minu­nat pentu cei care comunica altora. Acum puteti câstiga bani din cuvintele dumneavoastra. Va simtiti norocosi si veti aprecia frumusetea mediului si afectiunea pe care o simtiti ca vine de la persoanele din jur.

Sursa: magazin.ro

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Cele 3 zodii care își pot schimba destinul în august 2024. E șansa vieții lor
Capital.ro
Mașinile interzise pe autostradă. Legea spune clar: NU au voie să circule pe autostrăzi!
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Amănunte bizare despre atacatorul lui Trump. Ce avea în telefon
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
'Cumetriile' din Antenă! Bordea i-a luat iubita lui Cazacu 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Suspendarea definitivă a permisului auto. Șoferii care nu pot fi iertați de lege. Pieton pe viață
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Statele membre UE trebuie să prezinte câte doi candidați pentru posturile de comisari europeni
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'