Horoscop Cassandra. Weekend cu veşti bune din Casa Banilor

S-ar putea sa redecorati sau sa renovati. Relatiile cu membrii familiei se vor imbunatati la sfarsitul saptamanii.
Alina Costache
05 nov. 2021, 19:53
Horoscop Cassandra. Weekend cu veşti bune din Casa Banilor
Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

TAUR 21.04-21.05: Va bucurati de noroc in cariera, iar statutul social si reputatia dumneavostra stralucesc. Posibil sa obtineti o promovare la locul de munca. Cheia succesului este sa fiti sinceri si generosi.

Horoscop Sărbători 2021, cu Pavel Globa: Cine zodii care vor avea necazuri mari de Crăciun şi Anul Nou
GEMENI 22.05-21.06: Fiti recunoscatori ca va puteti extinde lumea prin intermediul unor oameni din alte culturi si cu medii diferite. Munca sau afacerea dumneavoastra ar putea beneficia de interese straine. Sunteti binecuvantati cu o multime de idei noi.

RAC 22.06-21.07: Acum este o perioada propice obtinerii unor imprumuturi consistente, deoarece usile se vor deschide pentru dumneavoastra. Este posibil sa obtineti beneficii si prin impozite, resurse partajate, mosteniri sau a unei proprietati comune. Succes!

Horoscop WEEKEND 5-7 noiembrie 2021. Nu uita ca relatiile bune intotdeauna implica compromisuri
Horoscop Cassandra LEU 22.07-22.08: In aceste zile va bucurati de relatii fericite cu persoana iubita, partenerii sau prietenii apropiati. Beneficiile financiare ar putea veni catre dumneavoastra prin parteneriate. Veti fi recunoscatori pentru ajutorul primit de la apropiati.

FECIOARA 23.08-22.09: Acum aveti mari sanse sa va imbunatatiti conditiile de la locul de munca actual sau puteti obtine un altul mult mai bun. Trebuie doar sa folositi aceste binecuvantari in avantajul dumneavoastra. Fiti increzatori!

BALANTA 23.09-22.10: Trebuie sa aveti curajul sa va manifestati ceea ce ganditi, fara teama sau scuze. Este o perioada bogata in oportunitati care vor stimula cresterea personala. Relatiile cu copiii sunt excelente si va aduc numai satisfactii.

SCORPION 23.10-21.11: Primiti recompense pentru tot ceea ce tine de casa, familie si viata personala. Veti gasi modalitati de a face locul in care traiti mult mai atractiv. S-ar putea sa redecorati sau sa renovati. Relatiile cu membrii familiei se vor imbunatati.

SAGETATOR 22.11-21.12: In aceasta saptamana aveti nevoie de activitate fizica (in special in aer liber) si de o atitudine pozitiva. Sunteti niste norocosi! Activitatea de zi cu zi si perspectiva asupra vietii va vor scoate in cale oportunitati pe care nu trebuie sa le ratati. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: Vestile bune vin din domeniul financiar. S-ar putea sa primiti o marire de salariu sau sa obtineti un loc de munca mai bine platit, oricum se va intampla ceva care va va face sa va simtiti mai bogati.

Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Este o perioada fericita, deoarece Jupiter este in semnul dumneavoastra si va va extinde lumea. Va va ajuta sa va dezvoltati intelepciunea, curajul si increderea in sine. Ideile noi vor abunda, iar prioritatile dumneavoastra se vor schimba.

PESTI 19.02-20.03: Sunteti in cautare si vreti sa descoperiti ceea ce este semnificativ in viata dumneavoastra. Actionati din dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, oferindu-va voluntari. Terapiile naturiste si vindecarea spirituala va pot fi folositoare.

Sursa: magazin.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Devine obligatoriu în țară. Ordin semnat și parafat azi, 29 iulie: O nouă etapă pentru drepturile românilor
Playtech.ro
De ce este ziua de 29 iulie foarte importantă pentru români. Are legătură directă cu „Deșteaptă-te, române!”
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS pentru români! Cardurile vor fi încărcate în august
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Vremea se schimbă brusc. Vești de ultimă oră de la ANM
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Coliziune fatală între tren și camion Kamaz în Rusia: doi morți și până la 100 de răniți
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!