Horoscop Cassandra. Zodiile pentru care urmează un roi de cumpene. Avertismentul astrelor

Saptamana aceasta aveti idei excelente de a face bani, ceea ce inseamna ca va puteti creste veniturile.
Alina Costache
24 mart. 2023, 22:14
Horoscop Cassandra. Zodiile pentru care urmează un roi de cumpene. Avertismentul astrelor

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: Zilele acestea veti fi optimisti, dornici de comunicare si prietenosi. Veti dori sa va rasfatati, motiv pentru care ati putea exagera cumparand lucruri frumoase pentru dumneavoastra si pentru ceilalti.

TAUR 21.04-21.05: Saptamana productiva, mai ales ca va doriti sa va uniti fortele cu ceilalti pentru a realiza cat mai multe. Sunteti dispusi sa munciti din greu si sa cheltuiti bani pentru a obtine ceea ce doriti. Toate relatiile vor fi pline de satisfactii.

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Veti promova interactiuni calde cu toata lumea. Marte va stimuleaza energia si increderea in dumneavoastra. Bucurati-va de prieteni si de escapadele romantice. O relatie platonica ar putea deveni foarte confortabila.

RAC 22.06-21.07: Cerurile va binecuvanteaza saptamana aceasta. Aratati fabulos pentru ceilalti, in special pentru sefi, parinti sau partenerul de viata. Veti atrage favoruri si bani catre dumneavoastra. Faceti ceva diferit pentru a va extinde lumea!

Horoscop Cassandra LEU 22.07-22.08: Este una dintre cele mai bune saptamani pentru a calatori de placere si pentru ca aveti oportunitatea aceasta ar trebui sa o folositi. Va va placea sa intalniti oameni noi, sa vorbiti cu ei. Aveti multa energie pentru a va conecta cu ceilalti.

Horoscop Urania 25 – 31 martie 2023. Marte în Rac accentuează trăirile şi ne face să fim mai atenţi la nevoile noastre şi ale celor din jur
FECIOARA 23.08-22.09: Aveti suficienta ambitie si energie sa mergeti dupa ceea ce doriti. Posibil sa primiti bani, cadouri sau favoruri. Este timpul favorabil sa discutati despre cum impartiti o proprietate comuna.

Horoscop Cassandra BALANTA 23.09-22.10: Primele trei zile ale acestei saptamani sunt foarte productive. Faceti o lista cu planuri ambitioase si ocupati-va de ea. Acum sunt promovate relatiile calde cu partenerii, jumatatea dumneavoastra si cu prietenii apropiati.

SCORPION 23.10-21.11: Toate eforturile de a lucra cu ceilalti si de a realiza ceea ce va doriti vor avea succes. S-ar putea sa primiti o marire de salariu sau alte favoruri in bani. Aveti prilejul de a beneficia de o multime de oportunitati pe care nu ar trebui sa le ratati.

Horoscop Casandra SAGETATOR 22.11-21.12: Acum va concentrati pe casa, pe familie si pe viata privata. Va veti bucura sa petreceti mai mult timp acasa. De asemenea, va veti implica mai mult in activitati legate de copii, precum si de arte sau mestesuguri.

Mihai Voropchievici, despre hainele care atrag banii ca un magnet: „Degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior”
CAPRICORN 22.12-19.01: Saptamana aceasta aveti idei excelente de a face bani, ceea ce inseamna ca va puteti creste veniturile. Veti fi favorizati si in chestiuni legate de tranzactii imobiliare. Munciti din greu, asa ca rezultatele vor fi pe masura eforturilor depuse.

Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Mintea dumneavoastra va sari de la un subiect la altul foarte repede, deoarece concentrarea atentiei se va schimba constant. Iesiti si calatoriti daca puteti pentru ca asta va va stimula. Veti cunoaste oameni noi si locuri inedite.

PESTI 19.02-20.03: Va suflecati manecile si va ocupati de cresterea veniturilor. Puteti deveni mai bogati si s-ar putea sa cumparati lucruri care va multumesc cu adevarat. Veti fi inclinati spre extravaganta insa va trebui doar sa fiti atenti ce sume cheltuiti.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Castelul din România care a ajuns o ruină. A apărut într-un film celebru, a fost cumpărat de un lanț hotelier și de ani de zile așteaptă să fie renovat
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!