HOROSCOP CASSANDRA. Se anunţă aventuri la serviciu, un sărut fugar şi o cină romantică. Nu pentru toate zodiile!

HOROSCOP CASSANDRA. Care sunt zodiile norocoase în 2020 de Valentine's Day? Cine își va întâlni marea iubire? Cine va avea o zi de coșmar? Citiţi pe RomaniaTV.net previziunile sfârşitului de săptămână.
Filip Stan
12 feb. 2020, 11:13
HOROSCOP CASSANDRA. Se anunţă aventuri la serviciu, un sărut fugar şi o cină romantică. Nu pentru toate zodiile!

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile va va avantaja implicarea in relatiile cu ceilalti din jur. Implicarea acestora in viata dumneavoastra va va incuraja sa va stabiliti obiectivele viitoare si sa schimbati ceva planuri existente. 

TAUR 21.04-21.05: Chiar daca nu faceti nimic special, veti arata stralucitor in ochii sefilor, parintilor, profesorilor sau ai autoritatilor. Aceasta este o binecuvantare a Universului si trebuie sa profitati de situatia creata. Este o perioada prielnica pentru o promovare.

GEMENI 22.05-21.06: Oriunde veti merge va veti simti diferiti si aventurieri, deoarece veti invata ceva nou si interesant. Scapati de rutina zilnica, vorbiti cu oameni noi si astfel va veti extinde orizonturile cunoasterii.

RAC 22.06-21.07: Atentia dumneavoastra se muta pe bani, bogatie, bunuri comune si pe relatia cu persoana iubita. Plasarea Soarelui va va intensifica emotiile si va va face sa simtiti totul mult mai intens. S-ar putea sa va aparati un interes comun pentru o proprietate.

LEU 22.07-22.08: Soarele se afla vizavi de semnul dumneavoastra si va va influenta foarte putin, scazand la minim energia, dar va va spori atentia spre parteneriate. Veti avea nevoie de mai mult somn. Acum veti vedea ce reprezinta persoana iubita pentru dumneavoastra.

FECIOARA 23.08-22.09: In aceste zile ies in evidenta toate detaliile ce tin de serviciu, sanatate sau chiar despre relatia cu animalele de companie proprii. Veti dori sa faceti o schimbare majora. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Soarele va fi in semnul dumneavoastra si va face sa va simtiti mai bine, mai liberi si sa faceti doar ce va place. Evident, este o fereastra perfecta pentru a lua o vacanta. Profitati de ocazie si distrati-va.

SCORPION 23.10-21.11: Acum va concentrati pe casa si familie, simtindu-va relaxati in locuinta personala. S-ar putea sa va implicati mai mult ca de obicei in relatia cu unul dintre parinti. In weekend va distrati acasa, in special cu copiii.

SAGETATOR 22.11-21.12: Ritmul zilelor se accelereaza, urmand sa aveti o agenda incarcata de intalniri. Cu toate acestea, va va placea acest ritm aglomerat, deoarece veti invata ceva nou, iar energia va fi pompata de noi descoperiri.

CAPRICORN 22.12-19.01: Soarele este in Casa banilor si a posesiunilor dumneavoastra iar acest lucru va stimula tot ce faceti incercand sa va rezolvati problemele financiare. Ati putea lua in considerare o achizitie majora sau va veti gandi la ceea ce detineti si cum sa va sporiti averea.

VARSATOR 20.01-18.02: Aceasta saptamana este una norocoasa. Aveti sansa sa va incarcati bateriile pentru tot restul anului. Tot Soarele este cel care va atrage asupra dumneavoastra situatii si oameni favorabili.

PESTI 19.02-20.03: Acum este momentul ideal pentru odihna, introspectie si contemplare. Va veti gandi la ce va doriti de acum inainte. Va va avantaja daca va veti lasa suficient timp pentru a va indeplini visele. Succes!

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Bombă! Revine Gigi Becali în politică!? „O să fiu deputat în decembrie!” Video exclusiv
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Din păcate, s-a confirmat! Producția de energie a României s-a prăbușit
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Se scumpește rovinieta. Ce includ noile prețuri
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ministrul Transporturilor anunță reluarea circulației pe Valea Oltului din 9 august
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?