HOROSCOP: Cât de egoist este iubitul tău, în funcţie de zodia lui. Vezi de cine să te fereşti

Astrele îţi arată dacă iubitul tău este sau nu o persoană egoistă, ori dacă are uşoare tendinţe de a se gândi mai mult la el, decât la tine. Descoperă dacă merită să începi o relaţie cu el, în funcţie de zodie.
Alina Costache
03 oct. 2013, 06:33
HOROSCOP: Cât de egoist este iubitul tău, în funcţie de zodia lui. Vezi de cine să te fereşti

Nativul din Balanţă este nestatornic din fire, aşa că aşteaptă-te la tot felul de surprize din partea lui. Nu este foarte egoist, dar nu te poţi baza pe el, iar uneori ţi-e teamă de ce se poate întâmpla sau în ce poziţie te-ar putea pune.

Bărbatul din Scorpion nu va permite să ieşi din cuvântul lui, indiferent dacă ai dreptate sau nu. Este gelos şi te vrea doar pentru el, acest lucru putându-se transforma oricând într-o ceartă furioasă, poate chiar violentă.

CITEŞTE ŞI: Ce defecte ai în funcţie de zodie

Cu nativul din Săgetător nu ar trebui să ai probleme, pentru că de cele mai multe ori el alege cu cine să fie sau nu. Cunoaşte foarte bine ce vrea şi îşi caută o parteneră cu care să nu îşi piardă timpul şi care să îi accepte toate mofturile.

Capricorn. Chiar dacă ai nevoie de ajutor, şi chiar apelezi la el, îţi va spune egoist că poţi de una singură, iar dacă nu poţi, trebuie să te chinui.

Vărsător. Este foarte egoist şi nu va vrea să împartă nimic niciodată, nici măcar cu tine. Dacă ai suficientă răbdare, este posibil să îl schimbi puţin, însă ai grijă să nu îşi dea seama de asta.

Peşti. Acest nativ este atât de egoist, încât nu vrea alături de el decât persoane care sunt întru totul de acord cu el. Şi în pat este egoist, de cele mai multe ori, bărbatul din Peşti uită şi de nevoile partenerei, şi chiar pare că nu îl interesează de ea.

Berbec. Acesta vrea să aibă mereu dreptate, iar la fiecare discuţie în contradictoriu va face tot posibilul să iasă învingător. Este posibil ca relaţia voastră să se sfârşească din cauza faptului că nu te lasă să iei decizii, dar şi pentru că nu îţi dă niciodată dreptate.

Taur. Aceşti nativi sunt în stare să treacă peste orice pentru a avea totul. Acest lucru se întâmplă şi cu partenera lui, care este posibil să vrea să fugă imediat ce îi va cunoaşte această latură.

Gemeni. Chiar dacă egoismul acestuia se rezumă la faptul că îşi doreşte să pară că ştie tot, prin acest lucru va reuşi să te pună la colţ şi te va face să îţi pierzi încrederea în tine.

CITEŞTE ŞI: Cât de imatur este iubitul tău, în funcţie de zodie

Rac. Nativul din Rac consideră că nu mai ai nevoie de nimic dacă îl ai pe el. Aşa că dacă vrei să ai o relaţie cu el, poţi să îţi iei adio de la prieteni, familie sau colegi. Asta nu ar fi atât de grav dacă şi el s-ar priva de asta, dar în timp ce ţie nu îţi va da voie, el se va distra de minune alături de gaşca lui.

Leu. Dacă ai o relaţie cu un bărbat din această zodie rişti să îţi pierzi încrederea în tine şi să te facă să te simţi lipsită de valoare. Este atât de egoist încât de multe ori se ceartă cu acele persoane pe care le iubeşti, doar din dorinţa de a-şi arăta supremaţia.

Fecioară. Este egoist prin faptul că nu înţelege că tu nu ai aceleaşi nevoi ca el, iar de cele mai multe ori te vei extenua de frica lui. Nu face concesii cu un astfel de bărbat, şi nu sta pe gânduri dacă vezi că nu te respectă în faţa altora.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai puternică mașină electrică? Modelul care își distruge orice rival va avea 1527 de cai putere și va atinge 100 km/h în doar 2 secunde
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
ZILE DE FOC în România. Caniculă şi disconfort termic accentuat în aproape toată ţara
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Prognoza meteo actualizată. Canicula se extinde în mai multe județe. Harta cu zonele fierbinți
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Care este cea mai bună mamă în funcție de zodie? Află caracteristicile mamei perfecte pentru fiecare semn astrologic!
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...