HOROSCOP: Cât de REPEDE se îndrăgosteşte, în funcţie de zodie

Farmecele tale nu sunt de ajuns, pentru a-l face să se îndrăgostească de tine. Uneori, astrele au un cuvânt important de spus. Află cât de repede se îndrăgostește un bărbat, în funcție de zodie.
Alina Costache
31 ian. 2015, 09:45
HOROSCOP: Cât de REPEDE se îndrăgosteşte, în funcţie de zodie

Berbec

Berbecul este impulsiv, așa că nu este de mirare că se poate îndrăgosti la prima vedere. Odată ce l-ai fermacat, se va dedica în totalitate relației cu tine, însă dacă simte că ești plictisită, va pleca fără să se uite în urmă. Este o persoană pasională și are nevoie de cineva care să iubească la fel de intens. Dacă vrei să te iubească, fii spontană și nu-i îngrădi spiritul liber, tachinează-l și încearcă să îi menții interesul. 

Taur

Taurul visează să găsească dragostea, dar foarte greu găsesc pe cineva pe placul lor. Nu se vor îndrăgosti de tine decât după ce s-au convins că ești femeia sensibilă și delicată pe care o caută. Ai un as în mânecă dacă știi să gătești, întrucât sunt gurmanzii zodiacului. Odată ce i-ai câștigat inima unui Taur, nu te va mai lăsa să pleci.

Gemeni

Bărbații Gemeni sunt cel mai greu de cucerit. Le place flirtul și se pot îndrăgosti de zeci de ori într-o zi, însă își pierd rapid interesul. Iubesc aventura și libertatea și fug, în momentul în care simt că cineva i-ar putea ține în frâu. Nu te gândi, însă, că nu ai nicio șansă să ții lângă tine un bărbat în această zodie. Dacă îl înțelegi și îi acorzi spațiul de care ai nevoie, va face tot ce poate să te simți cea mai fericită femeie de pe pământ.

Rac

Scopul unui bărbat în zodia Rac este să își găsească dragostea și să își întemeieze o familie. Își dorește atât de mult să treacă prin aceste experiențe, încât se lasă ușor dus de val. După a doua întâlnire, el își face, deja, planuri de nuntă și se vede îmbătrânind lângă tine. Se așteaptă ca femeia de lângă el să simtă același lucru, iar când nu se întâmplă asta, suferă. Nu te gândi, însă, că se învață minte, după ce are inima frântă. Racul este capabil să se îndrăgostească de sute de ori, cu aceeași viteză, până când găsești persoana dorită.

Leu

Leul este foarte încrezător în forțele proprii și îi place să conducă în orice domeniu, chiar și în relații. Îi place să fie îndrăgostit și nu se dă înapoi când simte acel fior, chiar dacă are, deja, o relație. Nu își face planuri de viitor, el se bucură mai degrabă de moment. Femeia de lângă el trebuie să îl înțeleagă și să nu îl preseze. Orice întrebare despre viitor s-ar putea să îl pună pe fugă. 

Fecioară

Bărbatul Fecioară se îndrăgostește greu, așa că trebuie să ai multă răbdare, dacă vrei o relație cu el. Îi plac femeile muncitoare, organizate și afectuoase și nu va rămâne lângă cineva, dacă nu va fi sigur că are calitățile pe care le caută.

Balanță

Nativii acestei zodii sunt guvernați de planeta Venus, așa că nu este de mirare că sunt romantici incurabili. Se îndrăgostesc foarte repede, pentru că visează la o dragoste ca în filme. De fapt, ei iubesc dragostea, iar dacă astăzi sunt topiți după tine, mâine s-ar putea să simtă același lucru pentru altcineva. Bărbatul Balanță zboară din floare în floare, însă dacă chiar se îndrăgostește de tine, va fi iubitul perfect. 

Scorpion

Scorpionul nu se lasă pradă sentimentelor atât de ușor. Este un tip suspicios și foarte pretențios, așa că nu va lăsa garda jos, până când nu va fi sigur că ești ce caută. În momentul în care se îndrăgostește, însă, o face sincer și pentru toată viața. 

Mai multe pe unica.ro

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească un român aflat în vacanță în Thassos. A promis că nu o să mai revină vreodată în Grecia: ”Ce le rămânea de dimineață, găseam seara”
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Marele secret al lui Ceaușescu. Ce făcea când nu-l vedea nimeni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cine este Denis Repka, afaceristul care și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă. Ce legături existau între magnat și Donald Trump
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!