Horoscop: Ce cadou îşi doreşte în secret fiecare zodie

Cum toată lumea iubeşte să primească cadouri, ai putea să te ghidezi după zodia celor dragi ca să le alegi cadoul potrivit. Vezi mai jos ce cadou îşi doreşte în secret fiecare zodie.
Alina Costache
11 nov. 2013, 20:46
Horoscop: Ce cadou îşi doreşte în secret fiecare zodie

Berbec. Cel mai bine este să mergi pe o surpriză personalizată în cazul femeilor (perechea de cercei după care tânjeşte de câte ori vede vitrina sau excursia la Paris) şi cea inedit în cazul bărbaţilor (un city break undeva palpitant, bilete la meciul echipei preferate).

Taurii preferă cadouri practice, obiecte de uz casnic sau haine şi nu apreciază foarte tare darurile siropoase sau cadourile „de suflet”, cum ar fi un album foto romantic, o excursie neanunţată sau un bilet la un concert.

Gemeni. Cele mai bune opţiuni pentru nativii din Gemeni sunt mp3 playere, căşti pentru ascultat muzică foarte scumpe sau bijuterii handmade pentru femei şi orice gadget, accesoriu de maşină smart sau un joc video pe consolă pentru bărbaţi.

Rac. Încearcă o excursie într-o ţară exotică, un tablou sau o cină romantică pentru femei şi un weekend romantic la munte, un cadou făcut chiar cu mâna ta pentru un bărbat.

CITEŞTE ŞI: Cât de zgârcită este jumătatea ta, în funcţie de zodie. Cu cine să nu te cuplezi, dacă îţi plac banii

Leu. Dacă te pregăteşti să faci cadou unei femei Leu, cel mai bine este să mergi pe ceva scump şi extravagant, Dacă nativul de cadorisit este un bărbat, încearcă un coniac fin, o cravată de firmă sau o ieşire la un steakhouse select.

Fecioară. Dacă persoana în cauză este femeie, ai putea să încerci un DVD cu un film pe care l-aţi văzut când v-aţi cunoscut. Dacă nativul în cauză este bărbat, mergi pe un hobby de-al lui.

Balanţă. Dacă vrei să faci un cadou unei femei Balanţă, cumpără-i ceva ce îşi doreşte demult sau haine pufoase. Un obiect decorativ pentru casă, un set de DVD-uri cu muzică de colecţie sau o seară la un bistro intim este cadoul ideal pentru un bărbat Balanţă.

Scorpion. Orice cadou care le hrăneşte obsesia le va face plăcere, cu condiţia să fie extra-personalizat. Dacă vorbim de o femeie Scorpion, încearcă ceva ce ţine de casă sau o lenjerie sexy, iar dacă vrei să faci un cadou unui bărbat Scorpion, mergi pe bilete la un eveniment la care îşi doreşte să ajungă, un gadget scump.

Săgetător. Dacă vrei să faci un cadou bun unei femei Săgetător, cumpără-i lecţii de tango, un abonament la un sport mai puţin practicat. Dacă vrei să impresionezi un bărbat Săgetător, alege paraşutism, bungee jumping, orice sport extrem.

Capricorn. Dacă vrei să impresionezi o femeie Capricorn, cumpără ceva scump şi rar, în timp ce pentru un bărbat poţi încerca o curea din piele, o băutură scumpă sau un gadget scump şi nou.

Vărsător. Pentru femei, poţi alege cursuri de dans, o limbă străină, o excursie într-o ţară mai puţin cunoscută, în timp ce pentru bărbatul Vărsător poţi încerca cursuri de leadership, lecţii de gătit, bilete la un spectacol inedit de acrobaţii.

Peşti. Dacă vrei să impresionezi o femeie Peşti, trebuie să pregăteşti o excursie romantică, cu petale de trandafir pe pat şi o destinaţie de vacanţă romantică. Dacă vrei să dai pe spate un bărbat din zodia Peşti, cumpără ceva care are legătură cu pasiunea lui.

VEZI ŞI: Ce cadouri sexuale ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Detaliu scandalos în legea contra drogurilor la volan. Ce vor fi obligați să facă șoferii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Meteorologii anunță o răcire semnificativă a vremii în a doua parte a săptămânii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!