Horoscop: Ce frici ai în funcţie de zodie

Oricât de încrezătoare ar fi în forțele proprii, fiecare persoană are anumite lucruri de care se teme, de multe ori inconștiet. Află ce frici ai în funcție de zodie și cum să le depășești!
Romania TV
11 oct. 2016, 12:27
Horoscop: Ce frici ai în funcţie de zodie

Berbec

Principala ta îngrijorare este teama pentru cei dragi. Vrei ca ei să aibă tot ce le trebuie, să fii tu liniștită că nu suferă. Astfel, orice decizie pe care o iei se referă la ei. Ești în stare să te neglijezi pe tine doar pentru a ști că ei sunt protejați. Nu uita însă faptul că cei dragi au nevoie de tine pentru a fi fericiți. Chiar dacă vor fi asigurați din punct de vedere material, lipsa ta nu va putea fi niciodată suplinită.

Taur

Teama de singurătate este cea care de multă ori de împiedică să dormi liniștită noaptea. Ești o fire sociabilă și, deși ești înconjurată de mulți prieteni, nu te poți opri să nu te gândești că nu ai un partener de viață stabil. Vezi cum cei din jur și-au întemeiat familii, în timp ce tu ai impresia că bați pasul pe loc. Trebuie să te gândești că fiecare lucru se întamplă la timpul său și faptul că ești încă singură poate fi un semn că nu ești pregătită pentru o relație pe viață.

Gemeni

Vrei să faci totul perfect, începând de la sarcinile de la locul de muncă și terminând cu viața de familie. Vrei să fii soția perfectă, mama model și gazda primitoare. Însă exact toate aceste eforturi te pot determina să faci greșeli. Nimeni nu este perfect și nimeni nu se așteaptă să faci totul ca la carte.

Rac

Știi că cei din jur au multă încredere în tine și nu ai refuzat niciodată pe cineva care ți-a cerut ajutorul și asta pentru că îți este teamă să nu dezamăgești. Totuși, este bine să înveți să accepți doar lucrurile pe care știi că le poți face și să nu-ți asumi sarcini care te depășesc.

Leu

Poate că ești mai bolnăvicioasă din fire, dar asta nu înseamnă că trebuie să trăiești constant cu teama că te vei imbolnăvi și să cauți simptome acolo unde nu sunt. Este bine să previi, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci un scop în viață din programarea consultațiilor. Așadar, nu mai crede tot ce scrie pe internet și nu-ți mai face idei, deoarece nu ești doctor.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii care par pâinea lui Dumnezeu, dar îţi calcă sufletul în picioare

Fecioară

Trăiești mereu cu teama că-l vei pierde pe cel iubit. Deși aveți o frumoasă poveste de dragoste și o familie reușită îți este mereu teamă că între voi va interveni rutina, că el se va plictisi și te va părăsi. Ar trebui să ai mai multă încredere în el și să pui preț pe comunicarea dintre voi. Orice problemă poate fi depășită atât timp cât este discutată din timp.

Balanță

Deși ești o persoană echilibrată, la fel ca numele zodiei tale, îți place să pari invincibilă. Nu-i lași niciodată pe cei din jur să-ți cunoască sentimentele, mai ales când treci printr-o pasă proastă, deoarece nu vrei să pari vulnerabilă. Vrei ca oamenii să te aprecieze pentru firea ta și nu să te compătimească atunci când dai dovadă de un semn de slăbiciune.

Scorpion

Nu ești o persoană care să accepte cu ușurință să fie criticată, deoarece percepi acest lucru ca și cum ai fi dat greș. Trebuie să accepți faptul că o părere diferită nu este neapărat un eșec, ci doar un alt punct de vedere din care poți avea ceva de învățat.

Săgetător

De multe ori ai tendința să spui nu ceea ce ți-ai dori, ci ceea ce crezi că vor cei din jur să audă. Și asta pentru că îți este teamă să nu fii respins din cauza ideilor tale. Ei bine, prietenii te plac și te apreciază pentru ceea ce ești și pentru modul în care gândești și asta pentru că ești mereu un sprijin pentru ei.

Capricorn

Oricât de mult îți iubești bunicii sau părinții trebuie să accepți faptul că ei nu vor fi alături de tine pentru totdeauna. Teama că-i vei pierde la un moment dat este adevărată, dar nu poți trăi constant cu spaima că vei primi un telefon în care să primești vești rele. Bucură-te de fiecare moment alături de ei și nu te mai gândi la ce va fi în viitor.

Vărsător

Deși pare greu de crezut, cea mai mare temere a ta este cea de întuneric. Defapt, nu lipsa luminii te înspăimântă, ci faptul că nu poți vedea ce se află și ce se întâmplă în jurul tău. Urăști incertitudinea indusă de întuneric. Poate că a venit momentul să nu mai încerci să controlezi totul și să te bucuri și de neprevăzut.

Pești

Îți este teamă de apă, de cutremur sau de înălțimi și asta pentru că sunt situații pe care nu le poți controla. Însă, peste aceste traume poți trece doar cu sprijinul unui psiholog.

Superputerile zodiilor. Află care este a ta!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Nancy Pelosi o susține pe Kamala Harris pentru alegerile prezidențiale din 2024
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!