HOROSCOP: Cele mai ascunse frici în funcţie de zodie

HOROSCOP: Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului are cate o frica ascunsa, despre care prefera sa nu vorbeasca aproape niciodata. Insa, nu este vorba despre fobii clasice, ci mai degraba despre temeri cu privire la ce anume ar putea sa le faca intentionat sau neintentionat cei din jurul lor.
Alina Costache
03 dec. 2014, 08:03
HOROSCOP: Cele mai ascunse frici în funcţie de zodie

HOROSCOP: Fiecare nativ al zodiacului sufera de cate una dintre astfel de temeri, in mod tacit.

Mai mult decat atat, astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului neaga ca ar suferi de vreunul dintre aceste lucruri, atunci cand este intrebat.

Asadar, iata de ce anume se teme cumplit, in functie de zodie! Cele mai ascunse frici ale nativilor:

BERBEC – nativii acestei zodii se tem cel mai mult sa nu cumva sa le fie descoperite secretele pe care le considera rusinoase, din copilarie. In general, Berbecii au trait situatii care i-au afectat destul de mult la nivel de incredere in propria persoana, ceea ce a dus la o dezvoltare destul de agresiva a lor.

TAUR – Taurii se tem cel mai mult ca nu cumva sa fie pe locul doi in viata persoanelor pe care le iubesc. Asa ca de-a lungul timpului au dezvoltat o atitudine posesiva in ceea ce priveste raportul cu acele persoane.

GEMENI – Gemenii se tem cel mai mult de tradare. Asa ca sunt rezervati in privinta fiecarei persoane din jurul lor, chiar daca le este cat se poate de apropiata. Cauta mereu adevaruri ascunse si sunt mereu in garda in legatura cu oricine.

RAC – Racii se tem in secret de propria persoana! Acest lucru este cauzat de faptul ca nativii acestei zodii stiu ca au o natura autodistructiva care ar putea sa le afecteze crunt intreaga viata.

LEU – Leii, la fel ca si Gemenii, se tem cel mai mult de tradare. Insa, in cazul Leilor, este vorba doar despre tradare in dragoste, asteptandu-se de la celelalte persoane din jurul lor sa-i insele intr-un fel sau altul de-a lungul timpului.

FECIOARA – Fecioarele se tem cel mai mult de esecuri pe plan profesional. Acest lucru este cauzat de faptul ca in copilarie majoritatea nativilor acestei zodii nu au fost laudati sau rasplatiti pentru rezultatele pe care le-au avut.

BALANTA – Balantele se tem cel mai mult de instabilitate financiara. Majoritatea nativilor acestei zodii sunt foarte pragmatici si isi dau seama ca banii inlesnesc aproape orice activitate sau plan pe care il urmeaza. Ascund fapul ca le plac banii cum stiu ei mai bine, din frica de a nu fi judecati aspru de cei din jur.

SCORPION – Scorpionii se tem pe ascuns ca nu cumva sa ajunga subiect de barfa. Mai precis, se tem ca nu cumva sa fie pusi in situatii care sa ii faca pe cei din jur sa ajunga sa-i dea ca etalon negativ.

SAGETATOR – Sagetatorii se tem cel mai mult sa le fie demonstrat faptul ca nu au dreptate in orice situatie. Chiar daca stiu ca este foarte posibil sa nu aiba mereu dreptate, merg pana in panzele albe pentru a nu ajunge in situatia de a fi obligati sa cedeze.

CAPRICORN – Capricornii se tem pe ascuns ca nu cumva parintii lor sa ajunga sa fie dezamagiti de ei. Asa ca, intr-un fel sau altul, ajung sa se laude voalat sau in mod direct in fata acestora pe tot parcursul vietii. Mai ales daca au un frate sau o sora cu care se simt mereu in competitie.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!