Horoscop CHINEZESC. Aceste 5 ZODII încheie luna pe val. Cine are noroc în dragoste, cine are noroc la bani!

Norocul ne poate lua uneori prin surprindere. Alteori, știm ce am făcut ca să ne vină. Energia din această săptămână înflorește pentru cinci zodii chinezești în acest sens: Cal, Capră, Iepure, Sarpe și Tigru. Există un mesaj puternic aici pentru toată lumea.
Filip Stan
15 oct. 2023, 14:22
Horoscop CHINEZESC. Aceste 5 ZODII încheie luna pe val. Cine are noroc în dragoste, cine are noroc la bani!

Horoscop CHINEZESC. Cel care își urmărește inima va fi întotdeauna mulțumit de succesul obținut și de lecțiile pe care le învață, chiar dacă face câteva greșeli. Cei care nu-și urmăresc inima se vor întreba pentru totdeauna: „Dacă…?” și își irosesc viețile.

Ești chemat să-ți amintești că niciun drum în viață nu este ușor sau dificil.
Totul este relativ la ceva sau altceva. Ceea ce poate avea sens pentru un individ și poate fi cel mai benefic poate duce la groază și catastrofă pentru altul. Așa că alege-ți calea cu înțelepciune.

Zodiac CHINEZESC 16-22 octombrie 2023. Evită să transformi încrederea în aroganţă. Mesajul de la înţelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

Unii dintre voi vor beneficia de a sta în meditație tăcută cândva în această săptămână pentru a căuta răspunsuri de la strămoșii voștri sau de la spiritul universului. Pune-ți căștile și găsește o coloană sonoră plăcută pentru asta. Apoi, lasă-te să devii una cu muzica până te uiți de tine. În timp, răspunsurile vor veni la tine.

Acum, să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care încheie săptămâna pe val.

Horoscop CHINEZESC. Cal: Mesaje de dincolo
Cal, este un sezon înfricoșător dintr-un motiv. Binecuvântările tale vin săptămâna aceasta de undeva dincolo. Vei beneficia de învățarea din greșelile strămoșilor tăi, chiar dacă aceștia sunt doar la o generație în afară de tine. Nu lăsa blestemele generaționale să domine asupra ta și a celor dragi. Cel care rupe tiparul duce de obicei o viață foarte conștientă și își asumă deciziile.

Dacă te simți chemat, aprinde un bețișor de tămâie în această săptămână pentru a-i onora pe cei dragi și strămoșii care au trecut pe cealaltă parte. Ofertele de fructe și flori vor fi și ele benefice. Ferește-te de produsele de origine animală, deoarece acestea poartă energia durerii și pot atrage ceva negativ pentru tine.

Horoscop CHINEZESC. Capra: Noroc constant
Capră, norocul tău săptămâna aceasta este atribuit în mod ferm muncii și abilităților tale. Așadar, orice lucruri bune care vin la tine acum sunt direct rezultatul dăruirii tale. Continua să fii constant și această energie bună va continua să iti conduca viața. S-ar putea chiar să te trezesti la bun sfârșit o călătorie sau un proiect mai devreme decât te aștepti.

Horoscop Minerva. Zodiile care eclipsează ghinionul, vor întoarce banii cu lopata, norocul le loveşte chiar de mâine VIDEO

De asemenea, unii dintre voi vor beneficia în mod semnificativ din interacțiunea cu cei dragi sau partenerii romantici în această săptămână. Ascultă cu atenție, nu-i întrerupe când vorbesc și încearcă să fii prezent în timpul petrecut împreună. “Calitate peste cantitate” este mantra pentru tine săptămâna aceasta să te blochezi în binecuvântările care te așteaptă.

Iepure: Noroc însorit!
Iepure, norocul tău în această săptămână este atât de puternic încât te vei simți ca un semn de exclamare pentru o mare parte din această săptămână. Unii dintre voi s-ar putea chiar să simtă că aproape că plutesti prin viață susținută de univers. Doar asigura-te că nimeni nu fură acest noroc! Poarta un pandantiv protector pentru a evita toxicitatea și evita cei care au obiceiul de a-i înșela pe alții în beneficiul lor. O atitudine iertătoare te va înjunghia în spate săptămâna aceasta.

Unii dintre voi vor beneficia de lucrul cu cuarț roz acum. Poți chiar ține pietrele din palmier din aceste cristale în timp ce meditezi, pentru a permite energiei universale să te împingă în direcția cea mai de bun augur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'