Horoscop CHINEZESC: Săptămână norocoasă în DRAGOSTE pentru aceste 3 zodii

Dă-ți puțin timp în această săptămână pentru a te gândi la tot ce vrei să trăiești printr-o relație amoroasă și romantică. Energia în perioada 9-15 octombrie 2023, este perfectă pentru a separa grâul de pleavă, adică dorințele care sunt cu adevărat ale tale și cele care au fost implantate în psihicul tău de către alții, conștient sau inconștient.
Irina Dumitrescu
10 oct. 2023, 00:38
Horoscop CHINEZESC: Săptămână norocoasă în DRAGOSTE pentru aceste 3 zodii

Horoscop CHINEZESC: Fiecare zodie chinezească poate beneficia într-un fel de acest exercițiu. Săptămâna aceasta, cele trei zodii cele mai norocoase în dragoste ar trebui să se implice în acest lucru. La urma urmei, ei pot spune că a iubi și a pierde te pot învăța foarte multe, dar de ce să pierzi o bijuterie prețioasă?

Uneori, nu este nevoie să-și părăsească casa pentru a experimenta aventuri extraordinare și a merge în locuri pe care nimeni nu le-a mai avut până acum. Uneori, trebuie să închizi ochii și să te scufunzi în mintea ta subconștientă pentru a găsi perle și comori care se ascund înăuntru. Acolo iti vei gasi si norocul.

Acum, să ne concentrăm asupra celor trei zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 9-15 octombrie 2023.

Horoscop CHINEZESC: Cocoș
Cocoș, norocul tău în dragoste este atât de puternic săptămâna aceasta, încât s-ar putea să trebuiască să fii mai atent în timp ce treci prin bazinul de întâlniri sau prin viața ta amoroasă logodită. S-ar putea să treci printr-o strălucire chiar acum dacă ești singur. Energia ta este extrem de atractivă și atrage toate felurile de indivizi către tine, atât nefericiți, cât și cei care doresc cu adevărat să găsească dragostea adevărată. Nu lăsa oameni fermecați să te orbească în privința steagurilor roșii. Dacă cineva pare timid și își face timp pentru a te aborda, nu-l anula încă.

Zodiile din horoscop care se pricopsesc cu o căruță de bani în 2024. Anul viitor le aduce nativilor belșug din plin

Viața ta amoroasă se va simți ca o dragoste de vară săptămâna aceasta dacă ești într-o relație. Petrece timp cu partenerul tău în compania familiei și prietenilor tăi. Energia este foarte bună acum pentru conversații grozave, aventuri surpriză și întâlniri cu noi cunoștințe care au un impact pozitiv asupra relației tale cu celălalt.

Horoscop CHINEZESC: Bivol
Esti super norocos saptamana aceasta in dragoste. Tot ce trebuie să faci este să nu sabotezi această energie bună; viața ta va fi o petrecere în următoarele zile. Desigur, în funcție de faptul că ești introvertit sau extrovertit, definiția ta pentru „petrecere” va varia, dar această energie este aici pentru a-ți face dorinta, așa că așteaptă-te să se alinieze cu ceea ce îți aduce cu adevărat bucurie.

Horoscop 2024. Ce zodii au parte de un an zen, cine obţine jackpot-ul anul viitor. Tamara şi Pavel Globa au previziuni complete

Dacă ești singur, fă-ți puțin timp săptămâna aceasta pentru a socializa cu prietenii tăi – cei de care nu ești interesat din punct de vedere sexual sau romantic. Acest lucru poate părea contraintuitiv, dar norocul tău depinde de aceste interacțiuni. Poate fi o ieșire a unei fete sau o zi a unui băiat la plajă, dar norocul tău în dragoste va străluci atunci când te vei afla în compania prietenilor tăi favoriți și a iubiților/femeilor loiale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!