Horoscop complet luni, 1 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de luni 1 septembrie vine cu schimbari majore pentru fiecare nativ al zodiacului. Cei din a doua jumatate a horoscopului au parte de mari surprize.
Alina Costache
01 sept. 2014, 05:19
Horoscop complet luni, 1 septembrie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 1 septembrie

Berbecii au o zi destul de incarcata luni, avand in vedere ca au probleme financiare destul de mari NU ii intereseaza prea mult parerea celor din jur si doresc sa fie singuri si sa fie lasati in pace. Nu isi mai gasesc linistea nici macar alaturi de persoana iubita si e posibil sa-i pasca o despartire.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 1 septembrie

Luna septembrie incepe cu stangul. In ciuda faptului ca aveti sperante ca toate problemele sa se rezolve , nimic nu se va intampla asa cum va doriti. Singura alinare este oferita de catre un membru al familiei care pare sa va fi ealaturi in orice situatie.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 1 septembrie

Veti avea cea mai buna zi din ultimele doua luni, de 1 septembrie. Toate lucrurile vor merge asa cum va doriti, in ciuda faptului ca nu va asteptat ca nimic bun sa se intample. Va veti da seama ca este mult mai usor sa profitati de oportunitati, in loc sa analizati totul in adancime. Asa ca cel mai indicat ar fi sa va bucurati de ocaziile care se ivesc.

RAC – horoscopul zilei de luni, 1 septembrie

Racii se vor bucura de un pic de liniste, avand in vedere ca ultimele zile au fost destul de agitate. Este important insa sa nu se lase dusi de val si sa stea cat de cat in expectativa cu privire la unele posibile lucruri care spot intampla. Cu toate acestea, ar fi bine sa va pastrati optimismul.

LEU – horoscopul zilei de luni, 1 septembrie

Leii se bucura de relaxarea maxima de care au parte in ultima perioada. Insa, vor fi nevoiti sa rezolve o serie de probleme ce implica acte. In ciuda faptului ca-si fac griji, totul va merge ca uns. Banii vor veni de unde se asteapta mai putin si vor repede si multi.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 1 septembrie

Fecioarele se bucura de succesul financiar de care au parte partenerii lor. Banii in plus vor fi folositi pe distractii de care va dati seama ca aveti nevoie dupa perioada stresanta din ultima vreme. Prietenii va felicita pentru silueta de invidiat, pentru care ati facut mari eforturi.

Continuarea pe Lyla.ro.

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!