Horoscop Cristina Demetrescu 15- 20 octombrie. O săptămână de recompensă, zodia care are parte de abundenţă financiară

Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare. racii au conflicte, Fecioarele caută acul în carul cu fân, Peştii fac studii spirituale.
Alina Costache
15 oct. 2024, 11:20
Horoscop Cristina Demetrescu 15- 20 octombrie. O săptămână de recompensă, zodia care are parte de abundenţă financiară

Horoscop Cristina Demetrescu 15- 20 octombrie Berbec

Pe Berbec nu prea îl păcălești săptămâna aceasta. Se descurcă în tot felul de situații. Rezolvă lucruri, are energie, îi ia pe oameni prin surprindere. Este o săptămână de recompensă. S-ar putea să investească într-o călătorie.

Taur

Au parte de puțină gelozie conjugală sau curiozitate partenerială. S-ar putea să completeze un chestionar de familie. Unii se simt flatați, alții se simt încorsetați sau enervați. Totul pleacă de la o sumă de bani pe care vrea să o cheltuiască pe cont propriu, fără să mai treacă pe la dezbaterile de familie.

Gemeni

Sunt foarte surprinzători. Au idei, mai ales în plan profesional, care sunt recunoscute de colegi și de șefi ca fiind strălucitoare, foarte prețioase. Geamănului îi crește cota și s-ar putea să fie vânat pentru viitoare parteneriate.

Horoscop Cristina Demetrescu 15- 20 octombrie Rac

Sunt un pic încurcați. Intră într-un conflict de interese pentru că merg pe mai multe piste deodată. Marte în zodia Rac îi agită foarte mult, îi stresează. Doar vor să se liniștească și sună pe toată lumea. Sunt un pic temători, emoționali, își rezolvă listele de lucruri pe care le au de îndeplinit. Abia săptămâna viitoare se bucură, săptămâna aceasta sunt ca într-un mare vârtej.

Leu

Le pot dispărea obiecte din casă: lucruri, bani. Atenție, ar trebui să își ducă economiile la bancă. Unii devin foarte suspicioși, bănuindu-și rudele, familia. Ații cheltuie foarte mult, devin foarte generoși cu partenerul sau își răsfață copiii prea mult. Sunt pe minus săptămâna aceasta.

Citește și : Horoscop rune 14-20 octombrie 2024. Ce zodii sunt favorizate de pietrele magice. Atenţie la ANSUZ, runa marelui copac al vieţii este cu faţa în jos!

Fecioară

Dacă este de găsit un ac în carul cu fân, Fecioara este cea care îl va găsi săptămâna aceasta. Acești nativi găsesc ceea ce își doresc. Se vor descurca foarte bine în această săptămână.

Horoscop Cristina Demetrescu 15- 20 octombrie Balanță

Primesc vești săptămâna aceasta care le ajută să respire ușurate, să scape de un dezechilibru. S-ar putea să regrete excesele pe acre le-au făcut în ultima perioadă. Balanțele fac exces de stres. Află un adevăr care le elucidează un mister. Își dau seama că au avut dreptate într-o anumită situație, instinctul nu le-a înșelat. E o săptămână cu profit.

Scorpion

Dau dovadă de luciditate. Mercur este în zodia Scorpionului. Sunt cele mai inteligente zodii în această săptămână, dar asta nu înseamnă că scapă de tendința de a acuza pe cei din jur de dezordinea din viața lor. Scorpionii întorc norocul în favoarea lor, iar norocul înseamnă bani.

Horoscop Cristina Demetrescu 15- 20 octombrie Săgetător

Este urmărit, spionat, bănuit. Cineva umblă cu un carnețel în spatele lui și consemnează tot ce face. Vestea bună este că Săgetătorul își vede de viața și de drumul lui.

Capricorn

Se simt un pic stimulați în unele nevroze pe care le au ei și s-ar putea să le sporească spiritul revoluționar, să dorească să rezolve ei niște chestiuni de grup. Vrea să rezolve, să facă dreptate.

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile care vor face foarte mulți bani în toamna lui 2024. Viața lor va fi mult mai ușoară și mai frumoasă

Horoscop Cristina Demetrescu 15- 20 octombrie Vărsător

Este buturuga mică care răstoarcă carul mare. Este angajatul care își dă seama că superiorii lui nu fac lucrurile tocmai corect, că acolo se iau niște decizii care nu sunt tocmai corecte. Ar fi bine ca săptămâna aceasta să-și facă un plan B. Se poate lăsa și cu o demisie, dar este un pas benefic pentru viitorul lor profesional.

Pești

Sunt interesați de studii spirituale, creative, să-și sporească cumva creativitatea, intuiția. Îi plictisesc chestiile de rutină de la locul de muncă.

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru săptămâna 14 – 20 octombrie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

DailyBusiness
Lovitura finală pentru România. S-A CONFIRMAT RECESIUNEA
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Fanatik.ro
În ce să ții cartofii dacă vrei să nu încolțească și să fie buni luni de zile. Costă în jur de 1 leu și un bucătar cu experiență o recomandă
Capital.ro
Lege de la Comisia Europeană. România e obligată. Se aplică în 27 de state membre
Playtech.ro
Orașul unic din lume în care mergi pe acoperișul caselor! E locuit de 500 de oameni și este în...
DailyBusiness
Ninsorile lovesc din plin România! Alertă ANM
Adevarul
Năpasta care îi poate lovi pe turiștii români chiar și în hotelurile de lux și îi urmărește până acasă. „Îți suge sângele și dă coșmaruri cumplite”
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Anca Țurcașiu, în pericol la Asia Express. Va mai putea continua?
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Meteorologii ANM anunță ploi, îngheț și vânt puternic. Care sunt zonele vizate
Cancan.ro
David Popovici a renunțat la mașinile de la Ion Țiriac. Cum motivează gestul: „Nu pot să…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
S-a dat ordinul de luni, 14 Octombrie. Este interzis între orele 22.00 şi 6.00
StirileBZI
Aceste anvelope de iarnă cresc riscul de explozie! De ce nu este bine să le folosiți
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...
substantial.ro
Comisia Europeană va propune o nouă legislație pentru creșterea deportărilor migranților ilegali
MediaFlux
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Visuri de diamant: sub praf și speranță – vânătorii de nestemate din Panna