Horoscop Cristina Demetrescu 24-30 iunie 2024. Li se deschid drumurile multor zodii, zboară fricile, dar grijă mare la examene

Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare, pe care le-a prezentat pe larg în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.
Alina Costache
24 iun. 2024, 17:20
Horoscop Cristina Demetrescu 24-30 iunie 2024. Li se deschid drumurile multor zodii, zboară fricile, dar grijă mare la examene
Zodia care se umple de dușmani la finalul lunii noiembrie! Cristina Demetrescu aruncă bomba.

Horoscop Cristina Demetrescu 24-30 iunie 2024 Berbec

Se poate vindeca, poate să depășească anumite temeri legate de sănătate, pentru a găsi soluțiile. Se rezolvă și unele griji pe care le avea legat de locul de muncă, unde poate nu s-a simțit bine și nu a simțit să mai evoluează, însă dezechilibrul se resimte pe plan conjugal. Mai multă atenție la parteneri.

Taur

Depășesc anumite frici. Atenție la sănătate, la lucrurile grele pe care le mâncați și la rinichi. Există unele dezechilibre în relațiile cu colegii, a spus Cristina Demetrescu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Horoscop Cristina Demetrescu 24-30 iunie 2024 Gemeni

Depășesc anumite frici legate de relațiile cu părinții, capătă mai mult confort acasă, dar apar dezechilibre în plan emoțional. Nu ar trebui să creadă că tot ce zboară se mănâncă. Foarte mari disproporții de mentalitate între Gemeni și copiii lor.

Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024. An cu bagaj karmic, Sânzienele aduc inele, iar unele zodii au „petreceri cu ştaif”

Rac

Rezolvă unele probleme de comunicare, neînțelegeri legate de acte, documente, de refăcut anumite lucruri. Depășesc și unele temeri legate de examene. Se strică armonia în casă, nu le mai plac anumite lucruri și vor să facă mici schimbări.

Horoscop Cristina Demetrescu 24-30 iunie 2024 Leu

Se gândește să facă anumite economii, poate chiar va avea o a doua sursă de venit. Atenție, pentru că devin foarte justițiari și pot spune lucruri care să deranjeze și să intre în conflicte. Atenție la drumuri, examene, contracte.

Fecioară

Capătă mai mult echilibru, se odihnește mai bine, are mai puțini nervi. Se va împrumuta de bani pentru diverse lucruri.

Horoscop Cristina Demetrescu 24-30 iunie 2024 Balanță 

Conștientizează ce o supăra până acum. Nu trebuie să treacă dintr-o extremă în cealaltă mai ales în plan sentimental, relațional, de dietă și are nevoie de echilibru.

Scorpion

Capătă mai multă protecție, se împacă cu prieteni, ies din anumite grupuri, simt că nu mai aparțin unui grup și se aleg cu dușmani. Atenție la sănătate și la excese.

Horoscop Cristina Demetrescu 24-30 iunie 2024 Săgetător

Își reabilitează imaginea, poate au fost judecați greșit de cineva. El demonstrează acum că are dreptate și scapă de un stres profesional. În ceea ce privește relația cu prietenii, cu cât stai mai mult timp cu o persoană, cu atât o cunoști mai bine și îți dai seama că are defecte.

Capricorn

Li se deschid drumurile, pot pleca în vacanțe. Se poate schimba ceva în planul conducerii, care este foarte diferit față de cel dinainte, iar asta îl poate schimba și pe el. Apare riscul hărțuirii din partea unui șef, nu trebuie să devină victima acestor lucruri.

Top 5 zodii cu lipici la bani în iulie 2024. Nativii care nu își mai încap în piele de fericire financiară

Horoscop Cristina Demetrescu 24-30 iunie 2024 Vărsător

Găsește cauzele unor alergii, infecții, cheltuie mai puțini bani, dar problematic va fi sectorul călătoriilor în străinătate, întâlnirile cu diferiți parteneri necunoscuți, acolo e pericol.

Pești

Nu este atât de bine pentru ei pe plan sentimental, mai ales dacă își gestionează banii la comun cu partenerul.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Experiența unei românce care a călătorit din Germania alături de Hagi: „Tot drumul doar asta a făcut!”
Capital.ro
Edi Iordănescu este în doliu. A murit după meciul România – Slovacia
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
DailyBusiness
Anunțul momentului pentru șoferii din România! Ce se va întâmpla cu punctul de amendă
Adevarul
Coșmar în Turcia. Un român a murit strivit de o mașină, de față cu soția și copilul de doar 3 ani: „Se mergea cu viteză, muzică tare”
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Mașini de vis pentru Ștefan Bănică junior. Câți bani a investit artistul
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
wowbiz.ro
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Cancan.ro
5 zodii care au parte de noroc în iulie și august 2024. Viața lor se va schimba la 180 de grade
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Alertă de tsunami în Pacific după un cutremur de 7,2 care a avut loc în largul coastelor statului Peru
Capital.ro
Se retrage din tenis! Campioana României și-a luat adio de la rachetă: Mi-e greu...
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
substantial.ro
Prințesa Anne, sora regelui Charles al III-lea, externată după accidentul de la Gatcombe Park
MediaFlux
Un nou ANUNȚ PRIVIND CANDIDATURA la PREZIDENȚIALE! El va fi NOUL PREȘEDINTE?
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?