Horoscop Cristina Demetrescu august 2024. Finalul verii aduce surprize. Mercur Retrograd şi Lilith în Balanţă vin cu provocări, dar şi cu oportunităţi

Horoscop Cristina Demetrescu august 2024. Balanța primește o invitație. Unele zodii se bucură de invitații și de bani, în timp ce altele muncesc mai mult.
Alina Costache
16 aug. 2024, 14:13
Horoscop Cristina Demetrescu august 2024. Finalul verii aduce surprize. Mercur Retrograd şi Lilith în Balanţă vin cu provocări, dar şi cu oportunităţi

Horoscop Cristina Demetrescu august 2024. Astrologa a dezvăluit previziunile astrelor pentru restul verii 2024, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”. Sub influența lui Mercur retrograd, care va avea loc între 5 și 28 august, fiecare zodie va simți impactul cosmic în moduri specifice. Potrivit spuselor astrologului în emisiunea de pe PRO TV, prezența Lilith (Luna Neagră) în zodia Balanței adaugă un strat suplimentar de intensitate emoțională și sentimentală.

Cristina Demetrescu aduce vești interesante pentru zodii. Fecioarele, sper exemplu, ajung să depună eforturi suplimentare la muncă. De cealaltă parte, pentru Balanță vin invitații de ultimă oră. Pot ajunge să plece într-o călătorie, însă s-ar putea să cam piardă controlul. Asta înseamnă că pot ajunge să nu ducă unele lucruri până la capăt, din cauza unei proaste organizări.

În cazul Scorpionilor, astrologul anunță o perioadă încărcată de noroc pe plan financiar, dar și cheltuieli pe măsură. Deși primesc bani, se duc destul de repede. „Fecioară: Muncește mult și muncește mult în locul unui coleg. Mai multă smerenie pentru Fecioară nu strică.

Balanță: Pot primi o invitație de ultimă oră, pot pleca într-o călătorie, dar au unele probleme de conștiință. Nu se organizează foarte bine și nu duc lucrurile până la capăt.

Scorpion: Au bani de încasat, dar și comisioane de plătit pentru aceste sume și încearcă să facă niște tertirpuri, unele chiar ilegale”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, conform Pro Tv.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2024 detaliat pentru fiecare zodie:

Horoscop Cristina Demetrescu – Berbec
Vara aceasta, nativii din Berbec vor simți o presiune crescută din partea responsabilităților profesionale. Telefoanele sună neîncetat, iar șefii vor fi insistenți. Este esențial pentru Berbeci să-și gestioneze stresul, eventual prin limitarea accesului la telefon în vacanță. Există riscul de a primi amenințări sau șantaje prin telefon, ceea ce poate distruge spiritul de vacanță.

Horoscop Cristina Demetrescu – Taur
Pentru Tauri, vara aceasta va fi marcată de discuții contradictorii cu partenerii, în special legate de copii și bani. Tensiunile pot escalada și pot ucide iubirea dacă nu sunt gestionate corespunzător. Este un moment delicat pentru relațiile lor și trebuie să fie atenți la cum abordează aceste subiecte sensibile, potrivit informaţiilor oferite de Cristina Demetrescu în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Horoscop rune. DAGAZ aduce prosperitate pe termen lung, JERA îi ţine isonul, dar PERTH este inversată, iar WUNJO nu are scut de protecţie pentru nimeni

Horoscop Cristina Demetrescu – Gemeni
Gemenii vor avea o energie debordantă, însă riscul de a se suprasolicita este mare. Tendința de a face prea multe promisiuni poate duce la neîndeplinirea acestora. Este important pentru Gemeni să fie prudenți și să evite gafele, concentrându-se pe a nu promite mai mult decât pot realiza.

Horoscop Cristina Demetrescu – Rac
Pentru Raci, organizarea călătoriilor va fi o provocare majoră. Există riscul de a se rătăci în timpul deplasărilor și de a întâmpina dificultăți din cauza barierelor lingvistice. Recomandarea este să se pregătească mai bine pentru călătorii și să ia în considerare învățarea unor limbi străine pentru a-și facilita deplasările viitoare.

Horoscop Cristina Demetrescu – Leu
Leii vor fi în elementul lor până pe 23 august, beneficiind de toată energia pozitivă a verii. Totuși, odată cu Mercur retrograd, există riscul de a cheltui impulsiv, epuizând rapid bugetul lunar. O gestionare atentă a resurselor financiare este esențială pentru a evita problemele.

Horoscop Cristina Demetrescu – Fecioară
Fecioarele vor munci din greu vara aceasta, adesea suplinind lipsa unui coleg sau ajutând acasă. Pot apărea sentimente de nemulțumire și plângeri legate de volumul de muncă. Cu toate acestea, smerenia și răbdarea vor fi răsplătite în toamnă, când vor avea oportunități profesionale semnificative.

Horoscop Cristina Demetrescu – Balanță
Balanțele pot primi invitații neașteptate la evenimente sau călătorii, însă se vor confrunta cu probleme de conștiință. Lipsa organizării și a determinării poate complica lucrurile. În plus, o dragoste ascunsă ar putea provoca tensiuni în relațiile personale, fie cu părinții, fie cu prietenii.

Horoscop Cristina Demetrescu – Scorpion
Scorpionii vor avea ocazia să încaseze bani și comisioane, dar vor fi tentați să evite plățile necesare. Aceste încercări de a face tertipuri financiare pot duce la probleme, inclusiv legale. Este crucial să fie corecți și transparenți în toate tranzacțiile lor.

Horoscop Cristina Demetrescu – Săgetător
Săgetătorii vor face pași mici, dar semnificativi în direcția explorării și aventurii. Deși nu toată lumea le înțelege spiritul aventuros, perseverența lor poate duce la realizări importante. Trebuie să rămână concentrați și să nu se descurajeze de lipsa de susținere din partea celor din jur.

Zodiac chinezesc august 2024. Un proverb chinezesc spune „Când ai ceai şi vin, ai mulţi prieteni”. Luna Maimuţei vine cu provocări, pierderi şi schimbări

Horoscop Cristina Demetrescu – Capricorn
Capricornii vor constata că planurile lor nu se potrivesc întotdeauna cu realitatea. Încercările de a oferi copiilor cele mai bune educații sau de a face investiții strălucitoare pot întâmpina obstacole. De asemenea, trebuie să fie foarte atenți la accidentele de muncă, deoarece Marte în Gemeni le poate aduce surprize neplăcute.

Horoscop Cristina Demetrescu – Vărsător
Pentru Vărsători, se va suprapune o ceartă cu o sarcină importantă. Universul le oferă oportunități, dar îi și provoacă. Problemele de comunicare vor fi la ordinea zilei, iar Vărsătorii trebuie să-și planifice acțiunile cu atenție pentru a evita blocajele pe termen lung.

Horoscop Cristina Demetrescu – Pești
Peștii vor avea tendința de a încurca lucrurile din cauza promisiunilor excesive și a lipsei de organizare. Există riscul de a pierde avansuri pentru o casă sau de a viziona prea multe proprietăți simultan. O abordare mai organizată și o comunicare eficientă vor fi esențiale pentru a evita pierderile.

În ce a mai rămas din vara aceasta, influențele cosmice, în special Mercur Retrograd și Lilith în Balanță, vor aduce provocări și oportunități pentru fiecare zodie. Adaptabilitatea, organizarea și gestionarea atentă a relațiilor și resurselor vor fi cheile succesului pentru toți nativii zodiacului.

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce metodă a găsit un român pentru a nu mai da bacșiș curierului când îi aduce mâncarea. “Să am motiv să nu le dau”
Capital.ro
Zi de doliu pentru România. Adio, maestre! Maia Morgenstern e devastată
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Sebastian Burduja, despre capacitatea de stocare de gaze naturale: „Ne vom atinge limita cu două luni ÎNAINTE de termen”
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Prințul William și Kate ascund un mare secret. Folosesc nume de cod
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Consiliul superior de medicină legală: Trei deficiențe majore în îngrijirea medicală a pacientului decedat la Spitalul „Sfântul Pantelimon”
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...