Horoscop Cristina Demetrescu. Lista lui Moş Crăciun se împlineşte din februarie. cea mai norocoasă zodie a anului

Luna februarie vine cu surprize pentru toate semnele zodiacale, dar Vărsătorul are parte de tratament special. Citiţi previziunile pentru tot anul.
Alina Costache
05 feb. 2022, 19:23
Horoscop Cristina Demetrescu. Lista lui Moş Crăciun se împlineşte din februarie. cea mai norocoasă zodie a anului
Horoscop Cristina Demetrescu.

Zodia căreia i se va schimba viaţa în bine, în 2022. Cristina Demetrescu spune că va scăpa de datoriile karmice
Sfârşitul lui 2021 aduce modificări pe harta voastră, cât şi în viaţa voastră. Ştiindu-vă oameni dinamici, mă gândesc că vă bucuraţi de aceste veşti. Pe zodia Vărsătorului a rămas pâna la 7 martie 2023 planeta Saturn, iar acest tranzit vă solicită toată atenţia la câteva lecţii noi pe care le veţi învăţa şi care se împart în doua categorii: cele pe care vi le asumaţi singuri şi cele pe care, neasumând-vă voluntar, vi le oferă Universul.

Eu vă recomand să optaţi pentru prima categorie şi primul lucru pe care ar fi indicat să îl faceţi, ar fi să atacaţi toate lucrurile greoaie care vă stau pe cap, pe care trebuia să le executaţi demult, dar pe care nu aţi avut nici timp , nici chef să le finalizaţi. Acestea pot fi parte dintr-o gamă largă de activităţi, de la reparatul acoperişului la un examen pe care trebuie să îl susţineţi, de la învăţarea unei limbi străine la procedurile costisitoare ale unor implanturi dentare, de la conceperea  unui copil pe care îl doriţi, dar încă nu aveţi curaj să îi faceţi loc în viaţa voastră, de la confruntarea unor situaţii anevoioase de familie la schimbarea profesiei sau eliberarea de substanţe toxice, tutun, alcool, droguri sau unele medicamente, dar şi un divorţ pe care îl amânaţi de ani de zile, rămânând captivi într-un set de hârtii. Exemplele ar putea continua pâna la primăvară, dar voi ştiţi mai bine ce vă stă pe cap şi ce amânaţi. Este adevărat că nu seamănă cu lista pentru Moş Crăciun, dar eu sper că pe aceea tocmai aţi completat-o în 2021 şi Moşul v-a împlinit deja dorinţele.

Cristina Demetrescu: Marele Benefic Jupiter veghează în 2022, zodia care are un deceniu de veşti bune
Horoscop Cristina Demetrescu. În cazul în care nu alegeţi  niciun munte pe care să îl escaladaţi din proprie voinţă, lecţiile Saturniene pot continua la „fără frecvenţă”, dar la examene puteţi primi subiecte necunoscute, ce este posibil să vă mire şi să vă supere la primul impact, până la acceptarea situaţiei în fapt.

Despre ce înseamnă Saturn în Vărsător am vorbit pe larg anul trecut şi nu voi mai repeta şi în cadrul acestei analize, însă faptul că pentru voi Vărsătorul înseamnă prima casa astrologică, Saturn aduce maturitate, nevoia de organizare, nevoia de cunoaştere, saltul la un nou stadiu al propriei voastre fiinţe, mai profunde, mai mature, mai răbdătoare, mai perfecţioniste, vă doriţi să arătaţi lumii performanţele voastre şi nu ultima pereche de botine, aveţi mai mult de dăruit, deveniţi mai detaşaţi de tot ceea ce v-a bulversat în mod fals până acum. Dacă măcar nu vă veţi opune acestei metamorfoze a fiinţei voastre, care vă transformă în oameni înţelepţi, măcar şi asta vă va scuti de lecţiile Saturniene, din oficiu, trase la sorţi de Univers.

Lecţiile din oficiu nu seamănă de la unul la celălalat , aşa că puteţi da skip cu uşurinţă la ceea ce nu vă place. Saturn guverneaza timpul dar şi responsabilităţile, iar în tranzitul său, el vă supraîncarcă dacă vă prinde ori cu braţele goale ori măcar şi cu un deget liber. Dacă mai găseşte loc şi pe umeri, nu va ezita să vă mai pună o sacoşă. De aici expresia nu dă Dumnezeu omului mai mult decât poate duce. Ei , nu trebuie să vă speriaţi, că aici este partea bună. Mai multe pungi, plase şi sacoşe, chiar dacă sunt la fel de grele la cântar cu totul, presupune divizarea unor probleme mari, căreia nu i-aţi fi putut face faţă în câteva mai multe şi mai mici. Să nu vă plângeţi de nimic în 2022 şi să nu ziceţi că nu v-am spus că dacă v-aţi apuca să studiaţi limba Japoneză, Universul v-ar fi scutit de alte lecţii pentru că v-ar fi găsit ocupaţi.

Horoscop 2022. Cristiana Demetrescu anunţă ce zodii au noroc chior de bani mulţi. Sănătatea, cuiul lui Pepelea în 2022
Se spune în târg, că Vărsătorii sunt cei mai deştepţi oameni ai întregului Zodiac, dar că de altfel, sunt şi unii dintre cei mai comozi. Neexprimarea totală a propriului potenţial, neechivalarea unor cunoştinţe ce se sedimentează în creierul vostru de tip PC  în mod natural, cu nişte studii şi diplome ce vă pot face experţi ai unui domeniu, acum, pe trecerea lui Saturn, este forţată, iar cei mai intuitivi vor ajunge la concluzia cea bună, doar că după un şir întreg de încercări.

Aceste încercări nu mai au nici pe departe natura obscură, nebuloasă, periculoasă a unui Saturn din Capricorn ce v-a marcat între decembrie 2017 si decembrrie 2020. Acum totul e la lumină, la suprafaţă, ştiţi cu ce vă confruntaţi, ştiţi ce aveţi de făcut, doar trebuie să vă organizaţi şi să economisiţi. Dacă vorbim despre renunţarea la câteva plăceri, de cele câteva drumuri la munte sau la mare pe care le făceaţi de obicei, pentru a vă ocupa de chestiuni mai serioase, ne vom întoarce la fabula lui La Fontaine din care rezultă, că tot pentru voi le veţi face, dar nu este vorba despre bucuria, libertatea , distracţia din prezent, ci despre o investiţie în viitorul vostru.

Horoscop Cristina Demetrescu. Dacă în 2022 vor fi despărţiri, divorţuri, probleme medicale, supărări, să ştiţi că ele nu ţin de ghinion, ci de altceva mai delicat, care se numeşte probă pe drumul evoluţiei voastre.

Unde s-o fi dus Jupiter după 29 decembrie 2021 de când a plecat din Vărsător? Păi nu s-a dus rău, ci s-a aşezat comod în Peşti pentru că Peştele îi este domiciliu şi acţionează puternic, în favoarea buzunarelor voastre. Ştiu, v-a revenit culoarea în obraji. În afară de faptul că Jupiter începe să valorifice financiar proiectele din 2021, acest fapt este valabil doar pentru cei care au înţeles ce să facă în 2021, anul reînnoirii. Dar Jupiter în Peşti e atât de bun, încât ajută pe toată lumea, şi pe cei cu afaceri, aducând încasări mai mari sau determină creşterea unor tarife ca urmare a întăririi renumelui pe piaţă.  Îi ajută şi pe aceia care nu îşi găseau o ocupaţie, ori pe alţii care vor să ceară o mărire de salariu. Poate scapaţi de credite şi rămâneţi cu mai mulţi bani în buzunare. Înlesneşte vânzările, aduce cadouri, dar îi impulsionează şi pe cei care anul acesta ajung în sfârşit la concluzia că stau pe un capital al talentului şi ideilor valoroase ce sunt musai de valorificat. Se potriveşte chiar şi o preocupare extra-profesională sau chiar schimbarea statutului de salariat, în cel de antreprenor. Jupiter în Peşti scoate din voi ce este mai bun şi cel puţin în cazul vostru înseamnă siguranţă materială.

Jupiter va sta în Peşti între 29 decembrie 2021-10 mai 2022 şi 29 octombrie -20 decembrie 2022.

În perioada în care Jupiter nu se regăseşte în Peşti, se va afla între 10 mai şi 29 octombrie în zodia Berbec, unde va reveni şi după finalizarea tranzitului în Peşti, în primele cinci luni ale lui 2023. Deşi tranzitele prin aceste zodii, de la Varsător până la Taur, sunt puţin mai atipice, nefiind dintr-o bucată, vă dau totuşi şansa unei reveniri mult mai în forţă pe topicuri ce altfel ar fi putut scăpa din atenţia voastră. Jupiter în Berbec este întâi de toate un tranzit compatibil cu voi , combinând energii extrem de curajoase, inovatoare, creative, originale în tot ce ţine de comunicare, scris, predare, leadership, examene, proiecte noi-nouţe,  cu caracter unic, pionieratul, invenţiile, dar şi pregătirea voastră în domenii de nişă ce vă vor scoate în evidenţă geniul. Berbecul ocupă pentru voi casa a treia a Gemenilor şi vă ajută în relaţia cu fraţii şi surorile, eventual în a primi ajutor şi suport de la aceştia, în călătorii scurte prin ţară, activităţi de comerţ, transporturi, telecomunicaţii, învăţământ gimnazial şi de liceu, ca profesori , dar şi elevi, mai ales cei care au examene în 2022, cât şi semnarea unor contracte serioase, cu atât mai mult cu cât această informaţie se leagă de cele ale tranzitului precedent al lui Jupiter pe casa banilor, cât şi a Destinului pe casa casei şi a patrimoniului, despre care încă nu am discutat.

În 2022, chiar dacă nu se arată nimic acum la orizont, la început de an, ar fi bine să nu refuzaţi propuneri de colaborare legate de cursuri pe care trebuie să le predaţi voi, deşi la fel de bine puteţi fi elevi, nu vă reprimaţi sentimentul de a scrie, chiar daca sunt mai puţini cei care vor face asta. Un lucru e sigur, însă. Vărsătorul, de scris, oricum va scrie şi va vorbi mult, fie că sunt lucruri care rămân , fie că sunt fundamentul ce stă la baza construirii unor relaţii.

Jupiter în Berbec, nu în ultimul rând , este bun pentru voi pentru obţinerea drepturilor de autor, a dreptului de semnătură, a unor autorizaţii, întocmirea unor documente, formulare, deci nici hârţogăria nu va lipsi.

Horoscop Cristina Demetrescu. Faptul că Destinul intră în Taur, ceea ce pentru voi înseamnă casa casei, a căminului, a familiei, a mameni, a maternităţii, a metabolismului şi a Sinelui, presupune o revenire la cele simple, întâi de toate, extrem de necesară vindecării sufleteşti, mentale şi fizice, fără de care nimic nu contează.

Cred că este clar din analiza mea de mai sus, că pentru voi este un an în care tranzacţiile şi achiziţiile imobiliare pot fi pe primul plan. Cel puţin pentru un tânăr, Jupiter pe casa banilor poate însemna primul salariu bun cu care reuşeşte în sfârşit să ia un credit şi să îşi cumpere o locuinţă. Este şi un an bun pentru acumulare, mai ales pentru cei care au trăit greu până acum. Faptul că reuşiţi să mai puneţi un bănuţ deoparte, dă linişte. Vă veţi ajuta şi vă veţi susţine familia în măsura în care aceşia au nevoie de suportul vostru. Unii vă veţi întoarce din ţări străine. Axa vieţii cu totul Destin/Karmă pe axa Taur/Scorpion, vă repune cumva în raport de părinţii voştri şi aceia care sunt şi care nu mai sunt. Fie că trebuie să ajutaţi un părinte, fie că aveţi de recuperat o moştenire sau de făcut o donaţie în familie, fie că o şedinţă de hipnoză regresivă sau un curs de Constelaţii vă ajută să rupeţi legături toxice sau să întelegeţi de unde vin toate. Indiferent de aceste lucruri, diferite de la unul la celalalt, 2022 vă poate aduce unora o rupere de karmă benefică, o plată karmică, dar altora o încărcare, în funcţie de opţiuni. V-am spus că aveţi Saturn în Vărsător ce vine cu lecţii care vă scot din zona de confort. Depinde cumva de cum înţelegeţi importanţa acestor tranzite. Ce va trebui să faceţi şi ce veţi refuza, acum nu ştiu, dar Jupiter vă ajută, cel puţin să împărţiţi responsabilităţile cu fraţii şi suorile sau rudele apropiate în aşa fel încât traba să fie făcută.

Corespondaţi mai des cu familia. Aflaţi noutăţi şi nu lăsaţi timpul să vă anunţe doar despre vreun necaz tardiv sau despre suferinţa acestuia. Poate reuşiţi să fiţi de folos.

Până pe 12 iulie 2023 cât stă Destinul în Taur, puteţi să vă regăsiţi pe voi înşivă nealteraţi de educaţia primită, directivele părinţilor de a urma şcoli mulţumitoare pentru dumnealor. Veţi reuşi să aflaţi într-un final cine sunteţi şi cu ce scop aţi poposit pe această planetă. Dacă veţi fi ajutaţi sau veţi reuşi singuri, nu ştiu, dar măcar ocupaţi-vă de asta. Nu în ultimul rând veţi înţelege mai bine cum funcţionează corpul costru, dacă aveţi şi răbdarea pentru a căuta, dar şi a aplica o terapie, sau nu. Puteţi descoperi o serie de minuni, care erau călcîiul lui Ahile al sănătăţii voastre, dar un călcâi înfăşurat în atâtea şosete groase, că nici nu mai bănuiaţi de unde vine slăbiciunea.

Sunt femei care vor rămâne însărcinate, dar pentru inseminări sugerez perioada după 14 aprilie, deoarece va mai fi Lilith pe casa copiilor până atunci.  Asumarea maternităţii vine şi la femei cu copii mai mari, iar poate rolul vostru acum începe.

Transformarea karmică are legătura cu trigonul de la Pluton, aflat în poziţie delicată pe astrograma voastră încă din 2009, la Destin, ce are loc între 1 februarie şi 6 martie, iar conjuncţia Destin/Uranus din iulie şi august, pe această casă discutată mai sus, generează evenimente imprevizibile ce pot repune toată fundaţia voastră, materială, intelectuală, cât şi spirituală, pe o altă bază, alta decât până acum. Este de preferat , vă amintesc, ca sub influenţa lui Saturn să iniţiaţi voi schimbările.

Horoscop Cristina Demetrescu. La 180 grade diferenţă, Karma în Scorpion, şi vom vedea mai târziu şi Lilith în Rac ce spune, doreşte să echilibreze balanţa vieţii voastre nu prin alergatul după funcţii înalte, ci după echilibrul general şi veţi fi puşi în faţa unor renunţări, cu scopul de a avea mai mult timp pentru voi, pentru a nu mai fi roboţi în propria viaţă. Daca 2022 spune că vor fi bani, atunci nu despre funcţii era vorba , ci despre arta voastră personală de a ajunge la un echilibru cu toate cele pe care le cere o viaţă bună şi sănătoasă.

Eclipsele anului ce reprezintă surse declanşatoare de schimbare atât pe axa părinţilor, cât şi pe axa familie/carieră, au loc pe 30 aprilie, eclipsă de Soare in Taur, 15/16 mai eclipsă de Lună în Scorpion, 25 octombrie eclipsă de Soare in Scorpion şi 7/8 noiembrie, eclipsă de Lună in Taur.

Anul începe cu puţină activitate ocultă pe ultima casă, unde Venus, planeta iubirii stă mai mult, din cauza retrogradării, ce nu este deloc rău. Cu rolul său de mic benefic pe acel sector, creează calm şi un sentiment interior ca ceva va fi bine. Venus stă în Capricorn între 6 noiembrie 2021 şi 6 martie 2022, dar va fi retrograd între 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022. Este un tranzit bun pentru sănătate în primul rând, dar afectiv vorbind, înseamnă că ori se nasc sentimente noi dar reprimate sau refulate în primă instanţă, ori că cineva a pus ochii pe voi şi nu ştiţi amănunte. Dacă cineva vă priveşte de după cortină, vă priveşte cu admiraţie şi dacă simţiţi emoţii plăcute este şi din acest motiv, nedefinit încă. Nu contest că Venus pe ultima casă astrală poate veni la propriu cu relaţii ascunse, extraconjugale. Dar atenţie la conjunctia planetei Marte cu Venus, cu care de altfel va intra în zodia voastră pe 7 martie, dând cărţile pe masă.  În orice circumstanţă, se conturează un scenariu de film. V-am spus ca e posibil să vă apucaţi de scris, iată şi sursa de inspiraţie. Acest tandem Venus/Marte este foarte special, durează cam două luni, februarie şi martie, în spatele cortinei şi apoi pe scenă cu public şi dizolvă foarte tare graniţa de comportament femeie/bărbat, aşa încât dă şansa şi celor mai puţin îndrăzneţe femei, să facă ce fac bărbaţii, adică să facă curte oricui au chef.

Atenţie la Lilith rămas în coadă de peşte pe casa iubirii şi unde va mai întârzia până pe 14 aprilie 2022. Dacă temporizatorul, termostatul sau potenţiometrul, numiţi-l cum doriţi, al ritualului iubirii nu este reglat corect sau adaptat în fiecare zi de noi scenarii, atunci orice poate sări în extrema opusă a ceea ce s-a crezut iniţial. Aveţi de-a face cu o situaţie fragilă şi nu neapărat morală. Vouă vă plac provocările, de regulă, dar ştiu că nu vă place să pierdeţi la scor. Aşadar, atenţie sporită, în plan sentimental. Dacă partida merită, nu mai daţi drumul la toţi taurii să calce panseluţele în picioare, ca apoi să vă pară rău.

Iubirile mai vechi au ceva probleme de comunicare şi dacă era doar Lilith şi scăpaţi de el pe 14 aprilie era bine, dar undeva din 21 august 2022 până în 25 martie 2023, adică enorm, din cauza retrogradării sale intre 31 octombrie 2022 şi 13 ianuarie 2023,  ajunge şi Marte, ce poate ar fi avut un efect mai slab ca Lilith, dacă nu ar fi rămas atât de mult tot aici in Gemeni.

Horoscop Cristina Demetrescu: Zodia care pierde mulţi bani în perioada următoare

Cel mai probabil veţi trece din punct de vedere sentimental, cât şi în relaţia cu copii, nu contează vârsta, prin câteva probleme de comunciare, neînţelegeri, ce vor epuiza puţin relaţia.

Horoscop Cristina Demetrescu. După 14 aprilie Lilith intră în Rac, unde va rămâne până pe 8 ianuarie 2023. Racul pentru voi ocupă casa a şasea a ocupaţiei profesionale, dar şi a sănătăţii. Este necesară o rearmonizare a ceea ce munciţi cu ceea ce simţiţi şi a felului în care vă regăsiţi în activitatea voastră. Chiar dacă apare la orizont o persoană nesuferită, să ştiţi că acea persoană poate fi de ajutor prin mesajul: „Aici nu e locul tău!”  Nu daţi vina pe nimeni, poate chiar munca este problema. Într-un 2022 cu atâta beneficiu în plan financiar si educaţional, poate dacă priviţi în zare, veţi vedea promisiunea unei vieţi mai bune şi aici pe plan profesional. Dezorientarea profesională este specifică tinerilor, însă adulţii nu mai au nicio vină. Nu spuneţi da, la prima ofertă, poate piaţa are altceva mai bun penru voi. Pot fi emoţii puternice la locul de muncă, ce vă pot întuneca raţiunea şi vă afecteaza performaţa. Lilith mai cuplează colegii de serviciu între ei, după care îi desparte şi devine penibil apoi să urci în acelaşi lift cu fostul coleg, fostul iubit, actualul fost, ori cum s-o numi el.

Cât în privinţa nevoii patronilor de a avea angajaţi de nădejde, îmi pare rău, dar suflă vântul, iar nouă luni de zile vor fi nouă luni de zile mâncate de angajaţii voştri, scrie cunoscutul astrolog.

Mai serios vorbind, aveţi grijă de sănătatea voastră, de stomacul vostru, de sâni, uter, somn, trataţi anxietăţile, iar dacă apare epuizare, luaţi concediu medical. Înainte de a fi orice altceva, sunteţi oameni, iar manualul de funcţionare a unui om spune că atunci când intraţi pe avarie energetică, luaţi pauză şi mergeţi la reîncărcare. Nu există nu se poate, am mult de lucru sau nu pot lipsi, pentru că riscaţi să ajungeţi tot acolo dar cu stricăciuni.

Aceste ultime rânduri nu sunt altceva decât avertizari astrologice, nenecesar a se întâmpla tuturor.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Adio aer condiționat! Ce îi așteaptă pe bucureșteni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Proprietarii de case și mașini sunt obligați să o plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!