Horoscop Cristina Demetrescu mai 2024. O zodie se îndrăgosteşte, alta ia jackpotul financiar

Horoscopul pentru a doua jumătate a lunii mai! Cristina Demetrescu anunță ce zodii au noroc în dragoste, care la bani și care în carieră.
Irina Dumitrescu
13 mai 2024, 17:43
Horoscop Cristina Demetrescu mai 2024. O zodie se îndrăgosteşte, alta ia jackpotul financiar

Horoscop Cristina Demetrescu mai 2024. Astrologa a venit la Vorbește lumea cu vești bune. Foarte bune chiar!  Pentru următoarea perioadă a spus că, din punct de vedere astrologic, există multe avantaje:

„Pentru 22-25 mai există un aspect foarte benefic. (…) E o perioadă foarte bună pentru idealiști, pentru acele lucruri pe care alții le considerau imposibile. (…) Este foarte bine pentru cei care beneficiază de creativitate. (…)În aceste două săptămâni, lucrurile sunt bune. (…) Jupiter în Gemeni ajută foarte bine în comunicare, în scris, hai să învățăm să scriem, ideea e să ne întoarcem la comunicarea bună. E foarte bun și pe transporturi. Intrarea lui Jupiter se face pe 26 mai. E o planetă foarte mare, amplifică totul.”

Referitor la fiecare zodie în parte, Cristina Demetrescu a dezvoltat: 

Berbecul
E sfătuit să își fructifice aptitudinile de comunicare, poare chiar să-și ia o diplomă, să facă niște cursuri de pedagogie. Este probabil să semneze contracte foarte importante, să negocieze lucruri.

Horoscop Cristina Demetrescu mai 2024 Taur
Taurii au posibilitatea să-și monetizeze mai bine zestrea. Au chiar șansa unei noi surse de bani sau au posibilitatea de a-și dubla onorariul. A doua sursă de bani ar putea veni din scris.

4 zodii care se vor bucura de varsta de 50 de ani mai mult decât de 20 de ani
Gemenii
Atrag o multitudine de posibilități în dragoste și au o stare de bine. Sunt ajutați să își facă proiecte pe termen lung și sunt mai răbdători cu ele. Au oportunități dincolo de granițele țării. Apare creșterea prestigiului. Dacă își dorește o casă, Geamănul va avea casă, dacă vrea dragoste, atrage dragoste, dacă vrea copil, copil atrage. Ceea ce începe bun, poate să fie fructificat 12 ani.

Horoscop Cristina Demetrescu mai 2024 Rac
Se pot ocupa de sănătatea lor. E o perioadă foarte bună pentru liniștea lor interioasă, să nu mai aibă aceste gânduri toxice, pentru că suferă de scenarită.

Leu
Acum că a demonstrat că are succes, mulți prieteni vin să se hrănească din această energie. Trebuie să fie mult mai selectiv. Există cineva în cercul lor care este o persoană cheie în destinul lor.

Horoscop Cristina Demetrescu mai 2024 Fecioară
Fecioara va avea numai de profitat, în primul rând profesional. Va avea o problemă. Nu o să știe să aleagă dintre două oferte. Este pentru nativii acestei zodii momentul unei schimbări majore.

Balanță
Pentru Balanțe se deschid drumurile. Pot să plece din țară, să aibă parte de vacanțe, delegații. Există oportunitatea unei a doua căsătorii pentru aceștia. Pentru examenele universitare, au cele mai mari șanse.

Horoscop Cristina Demetrescu mai 2024 Scorpion
Scorpionul are de recuperat bani, de profitat. Ei vor avea banii cei mai mulți.

Săgetător
Săgetătorul se bucură pentru partenerul de viață care are realizări. Poate primi suport, ajutor. Se semnează niște contracte importante.

Horoscop Cristina Demetrescu mai 2024 Capricorn
Capricornul își poate schimba locul de muncă, să înceapă un proiect nou, individual chiar, pot să plece și din țară.

Horoscop primăvară 2024. Gemenele Adina şi Oana Timofte anunţă zodiile „cu șanse extraordinare să câștige bani”
Vărsător
Vărsătorii sunt într-un proces de transformare și se pot îndrăgosti. Iubirile vin de departe sau de demult. Poate n-au mai trăit de ceva vreme povestea asta. Este o perioadă bună pentru cei care vor să facă copii.

Horoscop Cristina Demetrescu mai 2024 Pești
Peștii își vor lua o casă sau vor împărți o casă în două case mai mici. „Ce avem de spus să spunem. Noi avem senzația că oamenii înțeleg ce e în capul nostru, că nu au curaj să spună nu, să spună da. (…) Să ne bazăm foarte mult pe comunicare. Jupiter în Gemeni este și despre a ști să minți sănătos. Nu toate lucrurile pe care trebuie să le spunem, trebuie să le spunem. Sau să spunem minciuna diplomată. Un fel de limite. Să exersăm să mințim sănătos. Fiecare zodie are un efect. De exemplu, efectul Berbecului e că stimulează ideile. Stai cu un Berbec lângă tine care nu spune nimic, nu vorbește nimic. Și ție îți vin idei. ”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?