Horoscop Cristina Demetrescu. Numai 3 zodii sunt norocoase. Vine o perioadă cu investiţii profitabile

Anul 2024 este un an al provocărilor pentru mai multe zodii. Cristina Demetrescu a analizat aspectul financiar al celor 12 nativi ai zodiacului și a prezentat previziunile pentru perioada următoare.
Irina Dumitrescu
28 ian. 2024, 20:38
Horoscop Cristina Demetrescu. Numai 3 zodii sunt norocoase. Vine o perioadă cu investiţii profitabile

Horoscop Cristina Demetrescu. Următoarea perioadă se anunță a fi una prolifică pentru unele zodii, din punct de vedere financiar. Potrivit Cristinei Demetrescu, câțiva nativi ai zodiacului vor avea parte de câștiguri și pot spune că dau lovitura pe plan economic.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt foarte norocoși. Câștigurile sunt de partea lor în prima jumătate a anului, până pe 26 mai. Cei care sunt ancorați în trecut, fac tot posibilul pentru a se desprinde de energiile negative și pentru a evolua profesional.

Horoscop Cristina Demetrescu Taur

Din păcate, la locul de muncă, Taurul va resimți anumite tensiuni. Însă, asta îl va motiva să demonstreze că este foarte bun în ceea ce face și că nimeni și nimic nu îl poate opri.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Gemeni

Nativii acestei zodii pot spune că 2024 este anul lor. Urmează o perioadă foarte bună, din toate punctele de vedere. Aspirațiile lor sunt mărețe și fac totul pentru a avea satisfacții pe plan profesional.

Horoscop Cristina Demetrescu Rac

Nativii Rac vor întâlni o persoană care le va schimba radical parcursul profesional. Apar la orizont anumite șanse cărora nu trebuie să le dea cu piciorul.

Leu

Anul acesta, Leii nu sunt în cea mai bună formă a lor. Simt că unele lucruri nu merg deloc așa cum s-ar fi așteptat, iar asta îi poate duce într-o zonă de confort. În ceea ce privește planul financiar, lucrurile nu sunt deloc roz, ba chiar se cere o schimbare.

Horoscop Cristina Demetrescu Fecioară

2024 este anul reinventării pentru nativii Fecioară. Au suficientă forță și determinare să înceapă totul de la zero. Se anunță schimbări majore pe planul personal și profesional.

Balanță

În goana după câștiguri substanțiale, Balanțele ar putea să ajungă la epuizare. Deși nu duc lipsă de bani, dorința de a avea și mai mulți îi determină să muncească până ajung la capătul puterilor.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Scăpăm de Uranus retrograd! Flerul financiar, intuiția, inspirația, simțul subtil funcționează mult mai bine

Horoscop Cristina Demetrescu Scorpion

Nativii acestei zodii vor plânge cu ochi și vor râde cu altul. La locul de muncă, se preconizează concedieri din motive independente de ei. Însă, orice final este un nou început, așa că găsesc imediat o soluție de a face bani.

Săgetător

2024 este anul în care creativitatea acestor nativi nu cunoaște limite. Vor spune da unor proiecte mărețe care îi vor împlini pe toate planurile.

Horoscop Cristina Demetrescu Capricorn

La locul de muncă, situațiile neplăcute sunt mai prezent ca niciodată. Nativii Capricorn simt nevoia să se izoleze și să stea acasă. În ceea ce privește femeile Capricorn, nu este exclus să devină mame anul acesta.

Vărsător

Anul acesta, Vărsătorii nu duc lipsă de bani. Însă, este foarte important modul în care aleg să investească economiile. Pentru cei care nu au mai făcut asta până acum, poate fi o provocare imensă.

Horoscop Cristina Demetrescu Pești

2024 este anul în care Peștii trebuie să se redescopere și să învețe să își folosească talentul la maxim. Au anumite abilități care îi poate plasa foarte bine pe scara profesională.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!