Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2021. Zodiile răsfăţate în amor şi financiar. Mercur retrograd nu le atinge

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Leii se îndrăgostesc iremediabil, Vărsătorii dau lovitura. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul lunii octombrie 2021, în cadrul emisiunii "Vorbeşte lumea".
Alina Costache
16 oct. 2021, 12:28
Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2021. Zodiile răsfăţate în amor şi financiar. Mercur retrograd nu le atinge
Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2021 pentru Berbec

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Taur
Taurii ori se grăbesc şi strică lucrurile – e şi Mercur retrograd până pe 18 octombrie şi dacă strică lucrurile şi trebuie să o ia de la capăt asta o să le creeze frustrări – ori sunt puşi să facă efort şi sacrificii, care îi vor epuiza. Cu toate astea, octombrie le aduce bani.

Horoscop octombrie 2021 Gemeni
Gemenii sar de la o extremă la alta în ceea ce priveşte sentimentele. De data asta vine rândul persoanei iubite să-l convingă de ceva, să treacă cumva de pragul minţii şi să ajungă în sufletul Gemenilor. Poate se naşte ceva frumos.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Rac
Dacă au început anumite lucrări pe Mercur retrograd, Racii vor avea ceva bătăi de cap. Vor avea preocupări legate de casă, de cămin, dar îşi vor rezolva problemele legate de acte.

Horoscop Cristina Demetrescu Leu
Venus le trece Leilor prin sectorul iubirii şi unii s-ar putea să renunţe la şcoală pentru că s-au îndrăgostit. Pun iubirea înaintea intereselor personale. Dar avem şi Lei care se împiedică de lipsa unei diplome şi atunci se întorc la şcoală. Apar extremele.

Horoscop special. Cele patru zodii pe care soarta le răsfaţă până la sfârşitul anului
Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Fecioară
Fecioara planifică destul de multe vizite. La ele, excesele se produc mai mult la nivel alimentar. Profesional, Jupiter şi Saturn, care îşi iau mersul direct în plan profesional, pun lucrurile în mişcare unde au fost blocate de vreo cinci luni. Unele Fecioare îşi pot propune să ţină un regim. Dar atenţie! Sub auspiciile lui Marte, dieta le-ar putea deregla metabolismul.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Balanţă
Soarele e în Balanţă, aceşti nativi trebuie să caute echilibrul, să se ocupe de lucruri astfel încât să ajungă la o stare de linişte. Vor înţelege că toate sunt la locul în care trebuie să fie. Sunt nativi care vor să vorbească, să comunice şi poate mulţi se vor apuca de scris.

HOROSCOP special: 2021 este un an karmic, ce ţi-au pregătit astrele pe final de an
Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2021 Scorpion
Atenţie la sănătate, în special la coloană, la aparatul renal. Scorpionii riscă să-şi atragă animozităţi, duşmani. Este o lună bună din punct de vedree financiar. Dar dacă investesc în anumite lucruri şi se laudă cu asta, îşi pot atrage invidii.

Horoscop octombrie 2021 Săgetător
Venus din 7 octombrie le aduce realizări în numele lor personal. Îşi satisfac dorinţe, se bucură, totul depinde de ei. Vor avea parte de multe promisiuni din partea altora. Este o aglomeraţie de planete în zona prietenilor, dar acolo ar putea fi lucruri făcute cu jumătăţi de măsură, cu atât mai mult Săgetătorii ar fi bine să se bazeze doar pe ei. Venus îi face să arate mai bine, le deschide anumite perspective.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Capricorn
Capricornii au parte de o stare de linişte, Venus în zona subconştientului le aduce o perioadă de respiro. Capricornul are şi satisfacţii profesionale, iar asta le dă mai multă stare de linişte, se odihnesc mai bine, se preocupă de sănătatea lor, caută anumite programe care să-i ajute să se simtă mai bine si să-şi producă echilibrul.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Vărsător
Planetele sunt în zona idealurilor, perspectivelor, au invitaţii de la prieteni, sunt populari, primesc cadouri, au o lună foarte bună, au protecţie, găsesc oamenii de care au nevoie să-şi pună planurile în aplicare. De aceea trebuie să profite până la sfârşitul acestui an, cât îl mai au pe Jupiter în zodia lor, pentru că după aceea intră Saturn. Să nu piardă timpul şi să valorifice fiecare secundă din 2021. Octombrie e o lună excepţională pentru ei.

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2021 Peşti
Peştii îl au pe Venus în zona profesională, carieră, zona numelui şi a renumelui. Unii îşi pot consolida prestigiul, dar fac totul cu un consum foarte mare şi investiţii. Este o lună în care se gândesc foarte mult la bani şi la imagine, chestia asta ori vine cu consum de resurse, ori de energie. Dar totul le va reuşi, a spus astrologul la Vorbeşte Lumea.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsul Parkside pe care foarte mulți români îl caută. E la raft de luni, 29 iulie, are un preț excelent și se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
De ce femeile se îmbracă în roșu atunci când merg la nunți. Explicația specialiștilor, ce reprezintă culoarea rochiei
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS pentru români! Cardurile vor fi încărcate în august
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Trei destinații de vis. Poți merge cu autobuzul
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Până când pot depune pensionarii adeverințele de sporuri la Casa de Pensii! Daniel Baciu a dat termenul final
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Forțele ruse organizează cele mai puternice atacuri în apropierea orașului Pokrovsk
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!