Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care va avea mereu cardul plin în următorii 20 de ani

Se pare că finalul lunii august aduce câteva provocări pentru anumite zodii. Totodată, pot exista blocaje, dar și multe schimbări pe care poate că mulți nativi nu le-au luat în calcul până acum.
Alina Costache
28 aug. 2024, 11:36
Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care va avea mereu cardul plin în următorii 20 de ani

Cristina Demetrescu anunță ce zodie nu va avea probleme cu banii în următorii 20 de ani. Totodată, astrologa anunță și o serie de schimbări importante pentru unii nativi la finalul lunii august.

Revenind la următorii 20 de ani, Cristina Demetrescu spune că o singură zodie poate sta fără griji. Este vorba despre Gemeni. Ei sunt nativii care, deși vor trece prin provocări pe plan financiar, pot să stea liniștiți, în următorii ani.

Pot simți anumite blocaje, iar cauzele se pot ascunde de ei, dar cu anumite schimbări pe care le fac în viață, inclusiv în ceea ce privește banii, sursa de bani e asigurată pentru 20 de ani”, a spus astrologul despre Gemeni, la emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv.

Ce se întâmplă însă cu alte zodii? Cristina Demetrescu anunță schimbări pe plan profesional pentru Berbeci. Acești nativi ar fi bine să fie deschiși să se reorienteze când vine vorba de job.

TREI ZODII zodii își depășesc problemele în relații şi încep toamna cu un inel

În cazul Taurilor, astrologul are un sfat la final de august. Ar trebui ca aceștia să aibă o viziune și să facă investiții, nu doar să adune bani fără niciun scop. Pentru Raci vin vești bune pe plan amoros. Aceștia găsesc un echilibru și reușesc să aibă o relație armonioasă.

Schimbări vin însă pentru Lei la locul de muncă. În cazul lor se modifică niște condiții de la job, astfel că este bine să fie pregătiți pentru acest scenariu. Iar în cazul Fecioarelor putem vorbi despre un câmp de luptă pe plan amoros, arată astrologul.

Câmpul de luptă al dragostei se transformă într-un teren de joacă, atâta timp cât realizează că pot să fie salvatori doar profesional”, a dezvăluit Cristina Demetrescu. Balanțele pe de altă parte trebuie să rupă niște legături cu unele rude.

Horoscop SEPTEMBRIE 2024. Ce planuri au astrele în prima lună de toamnă, pentru fiecare zodie. Schimbări importante în plan profesional pentru o parte dintre nativi

Se poate vorbi despre împărțirea unei averi, iar în final, acești nativi o să se simtă eliberați. Pentru Scorpioni urmează o perioadă de căutare. Acești nativi tot scormonesc prin casă pentru că au nevoie de niște documente.

Săgetătorii ar fi bine să fie mai organizați și să găsească o strategie de viață dacă vor ca lucrurile să le meargă ca pe roate. De cealaltă parte, Capricornul este nevoit să facă și el o schimbare când vine vorba de mentalitate.

Cristina Demetrescu adaugă că la finalul lunii august, Vărsătorii trebuie să scape și ei de niște tipare vechi, dacă văd că unele lucruri nu mai funcționează. Schimbări vin și pentru Pești. Conform astrologului, viața socială a acestor nativi ar putea fi resetată la finalul lunii august.

Spynews
Cum arată acum Larisa, femeia cu care Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Seamănă perfect cu Cristina Pucean, actuala iubită / FOTO
Bzi.ro
Irina Columbeanu uimește cu talentul ei în materie de fashion! Fiica Monicăi Gabor ar putea face carieră din asta!
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsul pe care foarte mulți români îl caută în aceste zile. E la raft de joi, 29 august, și costă doar 1.45 de lei. Se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Decizia finală pentru Elena Udrea. Judecătorii nu i-au dat nicio șansă
Playtech.ro
I-au ieșit SÂNII din rochie! Monica Bîrlădeanu, DECOLTEU năucitor înainte de nunta cu Valeriu Gheorghiță
DailyBusiness
Recalcularea pensiilor ZGUDUIE România. Sorin Grindeanu: „Mama a primit 700 de lei în plus. A fost bine gândită acțiunea!”
Adevarul
Cele mai populare buncăre pentru apocalipsă printre ultrabogații lumii
Spynews
Ema Oprișan, mesaj dureros după ce ar fi fost părăsită de Răzvan Kovacs, tatăl copilului! Ce a transmis fosta concurentă de la Insula Iubirii: "Te simți nevăzut și neauzit..." / FOTO
Spynews
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în sala de judecată! Vedeta, declarații exclusive despre noul proces
Evz.ro
Undă verde pentru autostrada Sibiu-Nădlac. Lucrările pentru tronsonul lipsă pot începe
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andra și Cătălin Măruță, în doliu! A murit în urmă cu câteva ore
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Românul care primește o pensie cu 5.930 de lei mai mult după recalculare: Care este suma finală pe care pensionarul o va primi lunar
Capital.ro
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Colonelul FSB, Maxim Eremin, a decedat după ce s-a înecat cu o bucată de carne
MediaFlux
Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP. Ce a ajuns să VÂNDĂ ca să facă rost de bani
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...