HOROSCOP: Cum îţi dai seama cât de bogat este un bărbat

Nativul din Vărsător are bani, dar îi cheltuie pe distracţie. Dacă nu ratează nicio petrecere, atunci înseamnă că are o situaţie financiară bună. Nu trebuie să fii neapărat meterialistă ca să îţi doreşti un astfel de bărbat lângă tine, aşa că află cum poţi să îţi dai seama cât este de bogat, în funcţie de zodia lui.
Alina Costache
22 oct. 2013, 10:41
HOROSCOP: Cum îţi dai seama cât de bogat este un bărbat

Balanţă. Îi place luxul, dacă ajunge să îşi permită şi are gusturi foarte selecte. Dacă te invită la un restaurant luxos de mai multe ori, atunci înseamnă că are o situaţie financiară bună.

Scorpion. Poţi să îi dai seama dacă este un om bogat dacă este un om de afaceri şi dacă încearcă să te seducă folosindu-se de oportunităţile pe care i le oferă o viaţă fără griji.

Săgetător. Nativul din această zodie este foarte cheltuitor, aşa că nu o să ajungă niciodată să se îmbogăţească. Îţi poţi da seama de situaţia lui din activităţile pe care le are, călătorii sau sporturi.

Capricorn. Pentru ei nu banii sunt importanţi, aşa că dau în stânga şi în dreapta fără să se gândească la consecinţe. Îţi poţi da seama imediat, pentru că în jurul lui vei vedea numai oameni profitori.

Vărsător. Dacă nu ratează nicio petrecere, atunci înseamnă că are o situaţie financiară bună. Se răsfaţă în tot felul de moduri şi are cele mai ciudate hobby-uri.

Peşti.Este foarte chibzuit şi nu se lăfăie în averile altora, ci încearcă să se decurce cu ce câştigă el. De aceea, el va fi mereu mai rezervat decât cei din grup şi nu va sări să accepte invitaţiile care i se fac.

Berbec. Îl poţi recunoaşte foarte uşor, prin simplu fapt că el investeşte banii, nu doar îi ţine la saltea.

Taur. Nu se poate spune că este potent financiar, pentru că atât cât are, nu riscă să înmulţească. Pe cei mai buni reprezentanţi ai zodiei îi poţi recunoaşte după faptul că aleg produsele de calitate, în cantităţi mici.

Gemeni. Aceşti nativi, chiar dacă ajung uneori să câştige foarte mult, nu sunt capabili să agonisească. Sunt foarte cheltuitori şi nu te poţi baza pe spijinul lor din acest punct de vedere.

Rac. Aceşti nativi ajung foarte uşor în funcţia de conducere, lucru după care poţi să îţi dai seama de situaţia lor financiară.

Leu. Nici nu este nevoie să te chinui prea tare ca să îţi dai seama cât este de bogat, pentru că va avea singur grijă să te informeze. Vei vedea că se scaldă în lux şi îi place opulenţa.

Fecioară. Nativii acestei zodii sunt cei mai înstăriţi, dar au acea modestie care nu prea te ajută să îţi dai seama de poziţia pe care o ocupă în societate. Îi poţi recunoaşte după haine, după maşină, după ceas, sau după anturajul select.

CITEŞTE ŞI: Cum judeci oamenii din jurul tău, în funcţie de zodie

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!