Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Momente memorabile şi surprize la care nativii nu s-ar fi aşteptat nici într-o mie de ani

Sărbătorile de iarnă vin cu evenimente speciale pentru majoritatea nativilor, cu surprize la care nu s-ar fi aşteptat nici într-o mie de ani, dar şi cu un consum ridicat de energie, uneori cu nervi, cu stres şi anxietate. În cele din urmă, însă, majoritatea nativilor vor petrece momente memorabile.
Alina Costache
12 dec. 2021, 21:01
Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Momente memorabile şi surprize la care nativii nu s-ar fi aşteptat nici într-o mie de ani

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022 BERBEC

Pe plan sentimental, este o perioadă cu evenimente speciale pentru Berbeci. Acestor nativi le place când lucrurile se mișcă, se simt în elementul lor atunci când participă la o petrecere. De Crăciun și de Revelion, vor fi sufletul petrecerilor și vor crea în jurul lor o atmosferă memorabilă.

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022 TAUR

Taurii au parte de multe bucurii pe plan personal. Nici cu banii nu stau prea rău de sărbători. Atât timp cât vor fi înconjurați de oameni dragi, vor avea sărbători frumoase, memorabile, care îi vor încărca de energie. Mare atenție, însă, la consumul de alcool! Dacă nu va fi cu măsură, se pot încinge spiritele, ceea ce nu ar fi de dorit.

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022 GEMENI

Gemenii au parte de sărbători cu adevărat magice. Clipele petrecute alături de familie și de partenerul de viață le dau energia de care au atâta nevoie. Anul Nou vine cu vești bune pe plan financiar. Gemenii detestă să petreacă ore întregi stând pe scaun la masă, așa că, deși, cel mai probabil, vor avea mai multe invitații de Revelion, vor da curs aceleia unde distracția e garantată.

Horoscop de Crăciun și Revelion RAC

Racii sunt fascinați de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Își surprind familia cu cele mai frumoase cadouri, dar și cu o veste bună. Veștile sunt excelente și pe plan financiar. Vor prefera cu siguranță serile intime, petrecute la gura sobei/șemineului, în locul petrecerilor zgomotoase la care sunt prezenţi mulţi necunoscuţi.

Citeste si Horoscop Daniela Simulescu: Zodia PEDEPSITĂ în 2022, toate îi merg pe dos, cumpănă mare pe 12 aprilie

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022 LEU

Leii încep perioada sărbătorilor cu mici conflicte pe plan sentimental, dar care, din fericire, se reduc pe măsură ce se apropie Revelionul. Cum aceşti nativi nu suportă mediocritatea, vor căuta asiduu să transforme Crăciunul şi Revelionul în evenimente cu totul speciale, la care invitaţii să se simtă special.

Horoscop Crăciun și Revelion 2021-2022 FECIOARĂ

Finalul de an se anuntă magic pentru nativii din zodia Fecioară, mai ales că acesta vine cu multe dorinţe împlinite. Cu toate astea, ca în fiecare an, Fecioarele se vor agita peste măsură pentru ca totul să fie perfect: sunt super-atente la detalii, se tem că darurile nu le vor fi pe plac celor cărora le sunt dăruite sau că mâncărurile nu vor ieşi ca la carte. Şi tot ca în fiecare an, totul va fi exemplar şi apreciat de cei din jur.

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022 BALANȚĂ

Balanţele sunt peste măsură de agitate în perioada sărbătorilor și pot strica magia acestei perioade cu griji inutile. Sunt cel mai sociabil semn al zodiacului şi pare că sărbătorile au fost inventate pentru ei. Cea mai mare problemă a lor este alegerea locului în care vor petrece sărbătorile, dar şi a cadourilor sau a ţinutelor pe care urmează să le poarte: acasă sau în altă parte? Odată stabilite aceste lucruri, vor reuşi şi ei să se bucure de sărbători şi, mai mult, să-i binedispună şi pe cei din jur.

Horoscop de Crăciun și Revelion SCORPION

Crăciunul se anunță liniștit, în sânul familiei, iar finalul anului vine cu o decizie importantă pe plan sentimental. dacă sunt gazde, vor fi foarte selectivi cu oaspeţii, dar acestora le vor oferi tot ce le stă în putinţă pentru a-i face să petreacă clipe memorabile. Dacă vor fi invitaţi, magnetismul îi va ajuta să fie în centrul atenţiei şi să destindă atmosfera.

Horoscop de Crăciun și Revelion SĂGETĂTOR

Sărbătorile de iarnă îi prind pe Săgetători cu multe probleme pe plan profesional, motiv pentru care este posibil să nu se bucure pe deplin de această perioadă a anului. Vor investi multă energie pentru a transforma Crăciunul şi Revelionul în petreceri memorabile. Au tendinţa să amâne cumpărăturile pe ultima sută de metri, iar acest lucru îi va face anxioşi. Dacă sunt invitaţi, pur şi simplu vor străluci.

Citeste si Horoscop amoros. Dragostea răsfaţă multe zodii, Venus formează o conjuncţie Pluto în Capricorn, dar avem şi sextil între Mercur şi norocosul Jupiter

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022 CAPRICORN

Capricornii se vor confrunta cu ceva probleme pe plan financiar în perioada sărbătorilor, însă, cu ajutorul celor dragi, o vor scoate la capăt. Dacă merg în vizită, cadourile lor vor fi foarte apreciate, mai cu seamă pentru utilitatea lor incontestabilă. Dacă sunt gazde, vor reuşi să impresioneze prin faptul că totul de la aperitive până la decoruri şi muzică va fi ireproşabil.

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022 VĂRSĂTOR

Deși vor avea impulsul de a cheltui în exces, de data aceasta Vărsătorii vor reuși să rămână cumpătați. Pe plan amoros, viața sentimentală va fi dulce ca mierea. Romantismul, calmul și buna comunicare vor fi fix lucrurile de care partenerul de viaţă va avea nevoie ca să se reîndrăgostească. Cei singuri vor petrece alături de familie, unde se vor simți fericiți și se vor încărca cu energie după un an atât de dificil.

Horoscop de Crăciun și Revelion PEȘTI

Sărbătorile de iarnă vin cu evenimente speciale pentru aceşti nativi, cu povești de neuitat și momente ivite din dragoste și prietenie adevărată. Nativii vor petrece clipe memorabile alături de cei pe care îi iubesc și în preajma cărora se simt iubiți. Pe plan financiar, lucrurile nu stau chiar roz, dar nici catastrofal. Cel mai probabil, sărbătorile îi vor lăsa cu ceva găuri în buget, dar vor reuşi să se redreseze în primul trimestru al anului viitor.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Codul Rutier. Verificați în documente această dată. Este obligatoriu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'