HOROSCOP de Moş Nicolae: Ce cadou îşi doreşte în funcţie de zodie

Atenţie mare la cadourile de Moş Nicolae. Fiecare zodie are aşteptările sale, iar nuieluşa nici nu poate fi luată în considerare.
Alina Costache
05 dec. 2021, 11:47
HOROSCOP de Moş Nicolae: Ce cadou îşi doreşte în funcţie de zodie
HOROSCOP de Moş Nicolae Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Bărbatul din Capricorn adoră să vadă cum cei din jurul lui se gândesc la el, aşa că fie îi iei ceva simbolic, fie ceva util, el oricum se va bucura. Poţi să mergi la sigur dacă îi alegi un aparat de sport pe care să îl utilizeze în voie acasă, pentru că acesta adoră conforul şi este preocupat de aspectul lui fizic. O să rămână impresionat şi dacă îi pregăteşti o cină romantică numai pentru voi doi.

HOROSCOP de Moş Nicolae Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Nativul din Vărsător adoră inovaţia, aşa că un gadget nou ar fi alegerea perfectă. Dacă nu ai suficiente economii pentru un astfel de cadou, atunci poţi opta pentru bilete la teatru sau la film, va fi extrem de încântat. Faptul că îi găseşti astfel de preocupări culturale, pe care şi tu le adori, va face ca acest cadou să fie şi mai preţios.

Mesaje de Sfantul Nicolae 2021. Cele mai frumoase urări de Moş Nicolae
Peşti (19 februarie – 20 martie)
Iubitul tău din această zodie adoră animalele, aşa că dacă ştii că nu are un căţeluş, nu ezita să îl surprinzi cu unul. Dacă îţi displace ideea de a mai avea un membru în familie, poţi opta pentru accesorii bărbăteşti, cum ar o cravată, un fular sau o curea, toate potrivindu-se stilului lui vestimentar.

HOROSCOP de Moş Nicolae Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Berbecii adoră surprizele, dar sunt şi mai fericiţi atunci când primesc ceva exact pe gustul lor. Sunt firi foarte active şi sunt pasionaţi de sport, aşa că nu ai da greş dacă i-ai lua un tricou cu echipa favorită sau bilete la un meci important pe care să îl vadă cu prietenii. Dacă ştii că vrea să înceapă ceva, un proiect nou, şi îi lipsesc materialele, ajută-l cu o parte dintre ele.

Nu oferi niciodată aceste cadouri de Moş Nicolae! Aduc ghinion celor cărora le sunt dăruite
HOROSCOP de Moş Nicolae Taur (21 aprilie – 21 mai)
Taurii adoră luxul şi confortul, aşa că l-ai suprinde plăcut cu o cină romantică la un restaurant de Sărbători. Îl poţi impresiona şi dacă îi cumperi o piesă vestimentară din ultima colecţie a unui brand pe care îl place. O cămasă sofisticată sau un fular de sezon ar fi cadourile perfecte pentru acest nativ.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Bărbaţii din zodia Gemeni sunt persoane foarte comunicative,aşa că l-ai face foarte fericit dacă îi faci cadou un telefon de ultimă generaţie sau o tabletă cu ajutorul căreia se poate desfăşura în voie. Dacă nu ai suficienţi bani pentru aceste daruri, acesta va fi fericit şi dacă îi împachetezi frumos un pix sau o agendă, adoră să fie organizat.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Dacă nu ai prea mulţi bani de dat pe cadouri, iubitul tău din zodia Rac va fi încântat dacă îi vei crea chiar tu unul. Pictează-i un globuleţ de Crăciun sau fă o felicitare haioasă, va fi mai mult decât încântat. Faptul că ţi-ai dat interesul pentru el îl va determina să păstreze aceste mici atenţii ca nişte amintiri foarte frumoase.

Leu (22 iulie – 22 august)
Leii sunt pretenţioşi şi adoră calitatea, aşa că va prefera întotdeauna ceva mic şi preţios, în locul unui cadou mare şi deloc rafinat. Optează pentru butoni de cămaşă sau pentru o cravată ultimul model şi va fi profund încântat. Nici un cd original cu formaţia lui preferată nu i-ar displăcea.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Nativul din Fecioară este foarte atent cu sănătatea lui, aşa că nu poţi da greş dacă îi alegi un umidificator de cameră sau orice altceva care ştii că i-ar fi util. Acesta este şi foarte organizat şi perfecţionist, aşa că îi mai poţi alege o agendă electronică, un ceas sau o ramă foto digitală.

HOROSCOP de Moş Nicolae Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Nativul din Balanţă îşi doreşte de cele mai multe ori lucruri care să îl ajute să se relaxeze. O carte bună, săruri de baie sau un cd cu muzică relaxantă sunt cele mai potrivite idei de cadouri pentru el. Nu este deloc pretenţios, aşa că poţi scăpa uşor cu doar un obiect dintre toate acestea.

HOROSCOP de Moş Nicolae Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nativul din Scorpion este atras de tot ce este misterios sau ciudat, aşa că nu ai da greş dacă ai cumpăra bilete pentru voi la un astfel de film. Poţi opta şi pentru o carte cu temă psihologică sau chiar paranormală. La fel de bine, este un împătimit al sexului, aşa că dacă şi tu eşti tupeistă, fă-i cadou un set de cătuşe roz pe care să le folosiţi în această perioadă.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!