HOROSCOP DECEMBRIE 2016: Distonanţele Jupiter-Uranus aduc surprize, cum va fi afectată zodia ta

HOROSCOP DECEMBRIE 2016. Vedeta lunii decembrie 2016 este Uranus, maestrul surprizelor și inițiatorul înnoirii. Fiindcă stă practic pe loc (se mișcă doar o jumătate de grad pe tot parcursul lunii decembrie), efectele lui Uranus sunt foarte puternice și, tipic lui, impredictibile. Și fiindcă se află în Berbec, efectele lui sunt cu atât mai viguroase, explicite, poate chiar explozive. 
Alina Costache
01 dec. 2016, 04:39
HOROSCOP DECEMBRIE 2016: Distonanţele Jupiter-Uranus aduc surprize, cum va fi afectată zodia ta

HOROSCOP DECEMBRIE 2016. Uranus este implicat în ambele aspecte astrologice majore ale lunii decembrie 2016: un trigon cu Saturn (de bine) și o opoziție cu Jupiter (care nu e de bine). 

Pe de o parte, trigonul dintre Saturn (situat în Săgetător) și Uranus (în Berbec), care se perfectează pe 25 decembrie 2016, agreează înnoirea controlată. Adică schimbările care au în spate o analiză prealabilă și o strategie cu bătaie pe termen lung, schimbările care se fac în baza experienței sau a unor acumulări de lungă durată. 

Pe de altă parte, opoziția dintre Jupiter (situat în Balanță) și Uranus (în Berbec), care se perfectează pe 26 decembrie, cere libertate, schimbare și înnoire cu orice preț. O cere intempestiv: agită spiritele, forțează nota, se comportă nebunește, rebel, revoluționar, uneori violent. Aduce neprevăzutul, întâmplări bruște, bulversante.

Distonanțele Jupiter-Uranus au prostul obicei de a declanșa evenimente neașteptate, cu tentă explozivă. La nivel macro, opoziția Jupiter-Uranus ar putea genera accidente de proporții, pene de curent, incendii, explozii, cataclisme naturale, rebeliuni, conflicte sau scandaluri diverse (politice, financiare, juridice, religioase, financiare, universitare etc.), sau viraje ciudate pe piața bursieră.

Așadar, avem pe de-o parte nevoia de reformă strategică, iar pe de altă parte riscul de schimbare bezmetică, forțele dezlănțuite, gata să răstoarne totul într-o clipită.

La o analiză mai atentă, reiese că fiecare dintre cele două partide are susținătorii săi. 

Pe de o parte, sextilul Jupiter-Saturn, întărit de o recepție mutuală mixtă (domiciliu-exaltare), ar trebui să aibă efecte stabilizante și constructive fiindcă Saturn (perseverență, concretizare, durabilitate), în bună înțelegere cu Jupiter (entuziasm, deschidere, șansă), ajută la o mai bună organizare și coordonare, cu efecte bune în timp. 

Pe de altă parte, Pluton, aflat în Capricorn, întărește opoziția Jupiter-Uranus, prin careul pe care-l face cu Uranus din Berbec și prin careul pe care-l face cu Jupiter din Balanță. (Cele două careuri nu se perfectează în decembrie, dar își fac deja simțite efectele.)

Efectele careurilor formate de Pluton sunt amplificate de Mercur, care se află în ciclul retrogradării în Capricorn, și de Soare, care pe 21 decembrie 2016 va intra și el în Capricorn. În această configurație, Pluto pune probleme legate de putere și control, care la nivel macro tind să aibă implicații mai ales politice și financiare. În plus, alimentează tendințele conflictuale și riscul de accidente și catastrofe diverse. 

Trăgând linie și adunând: Saturn încearcă să tempereze opoziția Jupiter-Uranus, în timp ce Pluto, ajutat de Mercur și de Soare, îi dă apă la moară cât cuprinde. 

Prin urmare, decembrie 2016 va fi, cel mai probabil, o lună bogată în evenimente, în care natura își poate ieși din fire, iar incidentele cu tentă violentă nu vor lipsi. O lună cu răsturnări de situație, turbulențe și încercări de ajustare, decizii radicale, unele regretate ulterior și urmate de răzgândiri.

Unii dintre noi vor face schimbări bune în viața lor, cam împinși de la spate sau fiindcă se pricep să speculeze bulversările din jur. Alții vor trece prin momente de criză sau vor încasa o porție zdravănă de stres. 

În concluzie, decembrie 2016 este o lună complicată, cu conjuncturi complexe, în care e bine să fim cu ochii-n patru, să nu ne asumăm riscuri, să ne păstrăm sângele rece și să nu luăm decizii pripite.

Horoscop decembrie 2016. SAGETATOR 23.11-23.12

Horoscop decembrie 2016. Viața ta va fi condiționată de bani mai mult ca de obicei în această lună, ceea ce nu e neapărat un lucru rău, fiindcă va trebui să-ți pui mintea la treabă și să găsești soluții. În compensație, forma fizică, moralul și latura amoroasă sunt la cote maxime, deci poți profita pe deplin de oportunitățile ivite. Nu e exclus să întâlnești curând marea iubire.

Horoscop decembrie 2016. CAPRICORN 24.12-20.01

Horoscop decembrie 2016. În această perioadă, vei asculta mai mult ca de obicei de vocea rațiunii, urmându-ți interesele, în detrimentul dragostei. Chestiunile legate de bani și în special de viața profesională își vor găsi rezolvarea, dar relația de cuplu va avea de suferit.

Horoscop decembrie 2016. VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Horoscop decembrie 2016. Mercur retrograd s-ar putea să-ți joace feste pe plan amoros, așadar, mai ales dacă te afli într-o relație, ar fi bine să nu te joci cu focul – persoana iubită nu-ți va ierta infidelitatea. Mai bine ocupă-te de latura financiară, se anunță câștiguri mari.

Horoscop decembrie 2016. PEȘTI 19.02-20.03

Horoscop decembrie 2016. Nu ai un moral prea ridicat și nici cu energia nu stai prea bine în această lună, dar, dacă vei reuși să-ți dozezi eforturile, vei depăși cu bine momentul. În contrapartidă, ai noroc în dragoste. În plus, o fostă iubire apare din nou la orizont.

Horoscop decembrie 2016. BERBEC 21.03-20.04

Horoscop decembrie 2016. Se anunță o lună agreabilă în plan sentimental, dar și celelalte categorii vor fi bine aspectate. Ieșirile în societate, activitățile cu familia și distracțiile cu prietenii îți vor umple timpul liber în mod plăcut și te vor încărca pozitiv.

Horoscop decembrie 2016. TAUR 21.04-21.05

Horoscop decembrie 2016. Ți se deschid noi perspective profesionale, dar și sentimentale, iar în cel mai fericit caz vei reuși să împletești utilul cu plăcutul, pentru că nu e exclus să te îndrăgostești de cineva de la job. Cireașa de pe tort sunt banii, deci așteaptă-te la o primă!

Horoscop decembrie 2016. GEMENI 22.05-21.06

Horoscop decembrie 2016. O lună a deciziilor cu impact pe termen lung, dar și a frivolității. Te vei distra mai mult ca niciodată și nu vei rata nicio ocazie de a ieși în lume și a-ți face noi cunoștințe. În plus, situația materială e bine aspectată, deci poți pleca în vacanța mult visată!

Horoscop decembrie 2016. RAC 22.06-22.07

Horoscop decembrie 2016. Din punct de vedere financiar, ești pe val, toate demersurile și investițiile tale au șanse de succes. Relațiile cu familia lasă însă de dorit. De data asta, s-ar putea să nu te mai salveze rolul lui Moș Crăciun – ei au nevoie de tine, nu de cadouri!

Horoscop decembrie 2016. LEU 23.07-23.08

Horoscop decembrie 2016. Deși ai o energie fantastică, în această lună vei simți că bați pasul pe loc la job orice ai întreprinde, însă doar din cauza celor din jur, care nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale. În schimb, sex-ap-peal-ul tău fabulos va face victime negreșit.

Horoscop decembrie 2016. FECIOARĂ 24.08-22.09

Horoscop decembrie 2016. Deși ai o mulțime de lucruri pe agenda zilnică, vei reuși să le rezolvi în timp-record, și asta pentru că ești o persoană extrem de rațională și organizată. Din păcate, îi scoți peri albi persoanei iubite cu insistența, iar relația dintre voi e explozivă.

Horoscop decembrie 2016. BALANȚĂ 23.09-23.10

Horoscop decembrie 2016. Adori Sărbătorile de iarnă și această perioadă magică te predispune la romantism și la visare mai mult ca de obicei. Din nefericire, ai tendința de a flirta în stânga și-n dreapta, iar asta n-o să se termine bine deloc dacă află jumătatea ta.

Horoscop decembrie 2016. SCORPION 24.10-22.11

Horoscop decembrie 2016. Bani, carieră, dragoste – toate sunt la superlativ, așadar ar fi bine să nu ratezi nicio oportunitatece-ți va ieși în cale. Nu uita totuși să faci totul cu măsură, fiindcă, din păcate, sănătatea nu e punctul tău forte în această lună.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Cum a fost țepuit un român în Turcia: ”Ce era să fac? Să mă iau la bătaie cu ei?!”
Capital.ro
Intră banii în conturile românilor. Au început plățile. Cine va primi 1.500 de euro
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Noua înşelătorie care face ravagii în România. „Au luat câte 200.000 de euro de la Guvern”
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Locul din România în care te naști din nou. Tot stresul se elimină pe aceste meleaguri
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Tragedie pe DN7 din Arad: Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc după ce prietenul său de 18 ani a intrat în coliziune frontală cu un TIR
Capital.ro
Interdicție pentru proprietarii de câini din România. Îți face direct dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Noi furtuni solare ar putea provoca furtuni geomagnetice cu aurore boreale
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?