HOROSCOP DECEMBRIE 2017: bani, carieră, sănătate, familie. Cum este influențată zodia ta de mișcarea planetelor

HOROSCOP DECEMBRIE 2017: Citiți previziunile astrale pentru fiecare zodie.
Alina Costache
19 nov. 2017, 12:08
HOROSCOP DECEMBRIE 2017: bani, carieră, sănătate, familie. Cum este influențată zodia ta de mișcarea planetelor

Horoscop lunar general – decembrie 2017

Ultima lună a acestui an se arată a fi una dintre cele mai dinamice și ofertante ale lui 2017. Se pare că astrele ne țin din scurt, pregătindu-ne o suită de evenimente astrale care ne îndeamnă parcă să facem bilanțul anului care tocmai s-a scurs și să deschidem capitole noi pe care să le dezvoltăm în cel care tocmai începe. Dar haideți să vedem pe larg cum ne tratează decembrie.

Marte (Balanță) opoziție Uranus Rx (Berbec): confruntarea

Prima zi a ultimei luni de iarnă se remarcă prin aspectul tensionat de opoziție lansat de Marte din semnul Balanței lui Uranus retrograd din zodia Berbecului. Pe fondul acestei configurații astrale, se prea poate ca orice tendință de a ceda egoismului să iasă în evidență în detrimentul bunului mers al parteneriatului de viață și/sau de afaceri. Nu ne rămâne decât să găsim o modalitate de a ne lepăda de orgoliu înainte ca acesta să facă ravagii pe plan relațional. Depinde doar de noi.

Venus poposește în Săgetător: experimentare, pasiunea mea

Începând cu data de 1, Venus se mișcă prin zodia Săgetătorului. Cât se plimbă prin acest semn, ne sporește apetitul (Venus) pentru experiențe noi (Săgetător), fie că sunt de ordin amoros sau de orice altă natură. Ne dorim să experimentăm stări și senzații pe care nu le-am încercat pân-acum, fapt pentru care statornicia nu ne caracterizează perioada aceasta. Nu este exclus așadar, ca pe tot parcursul șederii sale în această zodie, să fim într-o continuă explorare a ineditului și exoticului.

Mercur retrogradează în Săgetător: nu văd copacii de pădure

Din 3 decembrie încolo, Mercur începe să retrogradeze prin semnul Săgetătorului, indiciu cum că s-ar putea să nu fim suficient de atenți, lăsând să scape privirii unele detalii importante care ne-ar putea ajuta să ne facem o imagine corectă despre ceea ce ni se întâmplă perioada aceasta. Tot ceea ce trebuie să facem este să renunțăm la atitudinea superficială și să analizăm lucrurile în detaliu, aplecându-ne mai abitir asupra lor. Nu va fi ușor, dar rezultatele ne vor bucura nespus.

Mercur Rx conjunct Saturn (Săgetător): preconcepții limitante

În cursul sau în preajma zilei de 6, Mercur i se alătură în mersul lui retrograd lui Saturn în zodia Săgetătorului, indiciu cum că prejudecățile ori preconcepțiile ar putea fi acelea care ne acoperă panorama și nu ne permit să vedem imaginea de ansamblu în culorile ei reale. Poate că dacă am fi ceva mai disuși să privim lucrurile dincolo de fațada lor, situația ar sta cu totul altfel. Pentru aceasta însă este nevoie să plecăm de la convingerea că sigur mai există lucruri ce nu le știm.

Marte intră în Scorpion: scopul scuză mijloacele

Ziua de 9 se distinge prin ingresul lui Marte în zodia Scorpionului. Odată ajuns în domiciliul său diurn, ne-ar putea imprima tendința de a le-o plăti celor care ne-au greșit într-un fel sau altul cu aceeași monedă. Cu toate acestea, înainte de a rosti vorbe sau a face gesturi pe care le-am putea regreta mai târziu, ar fi bine să cugetăm la vechea zicală din popor care spune că răzbunarea este arma prostului. N-ar strica deci să lăsăm luarea măsurilor care se impun în sarcina Universului.

Mercur Rx (Săgetător) trigon Uranus Rx (Berbec): idei riscante

Data de 10 se remarcă prin aspectul armonios de trigon trimis de Mercur retrograd din semnul Săgetătorului lui Uranus, retrograd și el, din zodia Berbecului. Cu toate că avem de-a face cu o configurație cosmică teoretic favorabilă, iar cele două planete nu sunt nici pe departe malefice, s-ar putea ca mersul lor aparent invers să aibă reacții adverse. Nu-i exclus așadar să spunem lucruri înainte de a ne gândi care sunt consecințele pe care acestea le-ar putea avea ceva mai târziu.

Venus (Săgetător) careu Neptun (Pești): pasiuni năucitoare

În cursul sau în preajma lui 10, tronează aspectul disonant de careu dintre Venus din zodia Săgetătorului și Neptun din semnul Peștilor. Felul drăgălaș în care spunem verde-n față adevărul perioada aceasta riscă să nu mai fie considerat atât de dulce de unii dintre cei dragi atunci când acesta atentează la aparenta siguranță a refugiului iluziei pe care și-au creat-o. Există persoane care nu reacționează deloc bine atunci când li se spune adevărul și trebuie să ne-o asumăm.

Mercur Rx conjunct Venus (Săgetător): iubirea te duce departe

În data de 15, Mercur își dă mâna cu Venus în retrogradarea lui prin semnul Săgeătorului. Așa se face că pot apărea unele probeleme de comunicare între noi și partenerii noștri de viață și/sau de afaceri, indiciu cum că se reiterează problema că nu acordăm suficientă atenție detaliilor. Nu ne rămâne decât să facem în așa fel încât să găsim soluția de a aplica principiul ascultării active în interacțiunea noastră cu ceilalți. În caz contrar, se prea poate ca lucrurile să nu meargă spre bine.

Venus (Săgetător) trigon Uranus Rx (Berbec): riscuri pasionale

În cursul sau în jurul datei de 20, se manifestă aspectul favorabil de trigon lansat de Venus din zodia Săgetătorului lui Uranus retrograd din semnul Berbecului. Pe fondul acestei configurații cosmice, plăcerea pe care ne-o creează orice este exotic ne poate împinge să facem lucruri spontane, care șochează, cu toate că-n anumite momente ne gândim dacă nu cumva exagerăm într-o privință sau alta. Un gram de rațiune nu ne-ar strica, mai ales dacă ne afectează reputația.

Saturn intră în Capricorn: totul sau nimic pentru carieră

După data de 20, Saturn tranzitează semnul Capricornului. Odată ajuns în domiciliul său nocturn, planeta ordinii, dar și a provocărilor promite să ne îndrepte atenția pe plan profesional, dar și în zona rolului pe care îl jucăm în societate. Eventuala ascensiune de care vom avea parte în acest an va fi înfăptuită cu multă trudă, amânări, întârzieri și tot felul de astfel de probe, dar tot ceea ce vom reuși să obținem nu ne va putea lua nimeni. Nu trebuie decât să nu părăsim competiția.

Mercur revine la mersul direct prin Săgetător: memorie selectivă

După data de 23, Mercur revine la traiectoria sa directă prin zodia exilului său, fapt pentru care se resimt la intensitate mai redusă dezavantajele amplasării acestei planete în semnul Săgetătorului. Chiar dacă ne lăsăm încă furați de peisaj, ni se mai nimeresc în aria vizuală și detalii care fac de fapt diferența. Ideal ar fi totuși să derulăm nițel filmul și să tragem concluzii. Poate nu ne va plăcea ce vom afla, dar cu siguranță ne va ajuta să aflăm unde anume am greșit.

Venus conjunct Saturn (Săgetător): limite în iubire

Peste ziua de 25, tronează alăturarea lui Venus la Saturn din Săgetător. Aceia dintre noi care se află în căutarea partenerului potrivit pot începe o relație cu un om care le împărtășește sistemul de valori, principii și credințe chiar de Crăciun. Cei/le implicați/te în parteneriate de viață și/sau afaceri la distanță se pot confrunta cu piedici serioase în acest interval de timp. Așadar, ne putem aștepta la tot felul de surprize din partea acestui aspect astral, dar pot fi și plăcute unele din ele.

Venus poposește în Capricorn: iubire cerebrală

Pe data de 25, Venus își face intrarea în zodia Capricornului. Cât planeta iubirii și a socializării se plimbă prin acest semn, i-am putea rămâne fideli serviciului, neglijând într-o oarecare măsură viața de cuplu ori întrerupând temporar căutările sufletului-pereche. Multe dintre parteneriatele de viață ori afaceri debutate cândva pe parcursul acestui tranzit se pot datora faptului că una dintre părți a fost atrasă în principal de statutul social și/sau profesional mai ridicat al celeilalte.

Marte (Scorpion) trigon Neptun (Pești): afecțiune nimicitoare

Ziua de 28 se remarcă prin aspectul favorabil de trigon lansat de Marte din semnul Scorpionului și Neptun din zodia Peștilor. În cursul sau în preajma acestei zile, se prea poate să fim visători, romantici, debordând de creativitate, empatie și capacitatea de a rezona cu ceilalți. Se întrevede așadar un final de an într-o notă pozitivă, dinamică totuși, conciliantă în anumite cazuri, dar și asertiv/ă în altele. Oricare ar fi situația, cert este că lucrurile merg în direcția bună pentru noi.

După cum bine reiese din paragrafele de mai sus, astrele nu ne permit să hibernăm la finele acestui an. Mai avem încă multe de făcut acum, pe ultima sută de metri, pentru a ne asigura că 2018 va fi mai rodnic decât predecesorul său. iată așadar o oportunitate bună de a trasa liniile directoare pentru anul viitor, raportându-ne la ceea ce am realizat în anul care tocmai se încheie.

Mișcarea planetelor și evenimente astrologice

  • Soarele tranzitează Săgetătorul până pe 21 decembrie ora 18:28 când poposește în Capricorn;
  • Lună Plină în Gemeni pe 3 decembrie ora 17:47, Lună Nouă în Săgetător pe 18 decembrie ora 8:31;
  • Mercur se mișcă prin Săgetător până pe 3 decembrie ora 9:34, moment în care începe să retrogradeze, sens de mers apparent invers pe care îl întreține până pe 23 decembrie ora 3:51 când revine la traiectoria sa firească;
  • Venus se deplasează prin Scorpion până pe 1 decembrie ora 11:14, moment în care intră în Săgetător, semn pe care-l tranzitează până pe 25 decembrie ora 7:26 când poposește în Capricorn;
  • Marte tranzitează semnul Balanței până pe 9 decembrie ora 10:59, moment în care intră în Scorpion, semn prin care se deplasează până la finele lunii;
  • Jupiter se mișcă prin Scorpion întreaga lună decembrie;
  • Saturn se deplasează prin Săgetător până pe 20 decembrie ora 6:48 când are loc ingresul său în Capricorn, zodie pe care o tranzitează până la sfârșitul lunii;
  • Uranus retrogradează prin Berbec pe tot parcursul acestei luni;
  • Neptun tranzitează Peștii pe toată durata lui decembrie;
  • Pluto se mișcă firesc prin Capricorn pe toată durata lunii.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Acesta este cel mai mic pod din lume. Face legătură între două sate din țări diferite, poate fi traversat doar de pietoni şi biciclişti, și puțini știu de el
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Noi detalii șocante ies la iveală despre crima din Brăila. ULUITOR ce au descoperit polițiștii despre al doilea ADN
DailyBusiness
S-a anunțat lista românilor care vor primi 20.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Andreea Esca, despre iubitul fiicei sale. Se gândește doar la el
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Dovada clară că şi-a lăsat iubita şi s-a cuplat cu ispita! La Insula iubirii plângea după ea, dar a uitat-o instant
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Codul portocaliu de caniculă continuă sâmbătă în patru județe! Meteorologii anunță temperaturi de peste 40 de grade la umbră și disconfort termic accentuat
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
ALERTĂ pe litoral! Pericolul e URIAȘ pentru românii care sunt la mare
substantial.ro
România pe locul 11 în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?