Horoscop decembrie: 5 Zodii binecuvântate până la finalul lunii decembrie

A doua jumătate a lunii decembrie aduce speranță și noroc pentru 5 semne alese – Nativii din zodia Gemeni, Rac, Leu, Balanță și Vărsător încep o nouă viață.
Alina Costache
20 dec. 2021, 14:19
Horoscop decembrie: 5 Zodii binecuvântate până la finalul lunii decembrie
Horoscop decembrie.

Prin urmare, asistăm în data de 21 decembrie la tranzitul Soarelui în semnul Capricorn,  semn de pământ care va aduce multă binecuvântare, liniște și armonie, mai ales în relații. Pe 19 decembrie, Venus intră în retrograd, iar în data de 29 decembrie, Mercur intră în semnul Capricorn.  Trecerea dintre ani, data de 31 decembrie este una dintre acele zile magice zile ale anului în timpul căreia ne putem elibera de poverile și fricile anului vechi și să pășim cu îndrăzneală într-unul nou. Pentru a ajuta la această transformare, ni se va acorda tuturor o ocazie de a reflecta asupra a ceea ce vrem să lasăm în urmă de la 2021.

Nativii din zodia Gemeni, Rac, Leu, Balanță și Vărsător vor da drumul cu ușurință celor vechi, pentru a merge mai departe și de a trăi o viață autentică mai mult centrată și binecuvântată.

Horoscop decembrie Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Ești în cursă pentru a avea unul dintre cele mai bune anotimpuri de sărbători anul acesta și un sfârșit de lună decembrie minunat. A doua jumătate a lunii decembrie va fi deosebit de grozavă pentru tine, deoarece beneficiezi de plasarea atât a Soarelui, cât și a lui Mercur în zodia ta. Planetele te vo binecuvânta cu o amplificare a puterilor tale naturale de luare a deciziilor, dedicare și impuls. Conjuncția Soarelui îți îmbunătățește „esența” generală, în timp ce Mercur oferă abilităților tale de comunicare o întărire puternică.

Folosește această perioadă pentru a determina cum îți vei folosi puterile pentru bine în acest an care urmează să înceapă. Ești o persoană sunt extrem de capabilă și muncitoare și ai tendința de a face prea multe pentru alții. Însă, a venit momentul să îți faci timp pentru tine, să îți dedici cele mai bune lucruri și grijă pentru tine, la fel de mult cum îți pasă de ceilalți, să te pui însă pe primul loc acum și să te bucuri de tot ceea ce îți trimite Universul în cale.

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)
Totul din jurul tău este pe cale să devină mai intens. Cu două planete în semnul tău în a doua parte a lunii decembrie, viața dezvăluie culorile adevărate și te învață lecții în stânga și în dreapta. De asemenea, este momentul să primești binecuvântările pe care le meriți, mai ales pentru că ai reușit să îți „plătești” datoria karmică din trecut și să te îndrepți către o viață nouă. Toată energia din această perioadă este într-adevăr concentrată pe prima ta casă a sinelui, ceea ce înseamnă că vei lua o mare parte din această energie și vei privi cu adevărat modul în care te transformi în persoana pe care ai crezut-o că ești adevărat.

Această perioadă evidențiază unele adevăruri necesare, pentru a te defini acum cu adevărat în cea mai bună versiune a ta. Gândește-te că primești acum o nouă șansă de a ajunge la adevărul despre tine, despre relațiile tale și despre viața ta în general. Iar această lună aduce, de asemenea, o dorință și o nevoie ca conexiunile din viața ta să aibă o mai mare profunzime. Poți crea acum o relație mai profundă cu familia, prietenii și cu partenerul tău romantic. Bucură-te de efectul pe care acest lucru îl are asupra ta și asigură-te că primești cu inima deschisă tot ce te așteaptă, scrie ce-spun-astrele.ro.

Horoscop decembrie Zodia Leu (22 iulie – 22 august)
În primul rând, tranzitele astrale din această perioadă te influențează benefic, amplificându-ți emoțiile. Ai o dorință înnăscută de cunoaștere, călătorii și experiențe emoționale vaste. Gândește-te cum îți poți folosi acum aceste emoții sporite, pentru a manifesta un sfârșit de an excepțional.

De asemenea, primești beneficiile Soarelui în semnul Săgetător și preiei o parte din trăsăturile bune ale acestui semn, multe asemănătoare deja cu cele ale tale, ambele fiind două semne puternice. Prin urmare, se vor estopa orice temperamente fierbinți și atmosfera generală va fi una calmă. Cu toate acestea, dacă poți, fi cu ochii pe modul în care reacționezi la situațiile frustrante, observând schimbarea bună care vine din interiorul tău, chiar fără să faci nimic. Profită de această jumătate de lună decembrie, ia totul ca pe un început puternic și mergi înainte cu inima deschisă!

Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Pe măsură ce înaintezi în luna decembrie, așteaptă-te ca toate senzațiile bune pe care le primești, să se intensifice. Ți se va activa prima casă a sinelui, reconectandu-te la corpul tău emoțional, cerându-ți să îți faci cu adevărat timp pentru a descoperi cum te simți cu adevărat despre tine și viața ta. Probabil că încă procesezi o mulțime de adevăruri acum, ceea ce înseamnă că sentimentele de iubire, liniște și armonie sunt pregătite și foarte probabil să iasă suprafață chiar acum.

Horoscop karmic de Crăciun 2021. Se întoarce roata, ies la suprafaţă probleme ţinute sub preş
Această perioadă poate fi una grozavă în care să stai, să te relaxezi cu un prieten bun sau cu partenerul de viață,  pur și simplu să vă relaxați. Energia din această perioadă te va ajuta și va face ca tot ce îți dorești cu adevărat să se îndeplinească. S-ar putea să găsești o dorință mai profundă pentru conversații despre lucruri care contează pentru tine, care include acea conversație mare, despre ce urmează, pe care o avem adesea în relații. Este un moment ideal, deoarece acest final de decembrie încurajează ca orice decizii romantice mari să devină realitate.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Ca semn de aer și unul dintre semnele dominante în zodiac, ar trebui să simți în mod special energia acestei luni, care te lasă să îți dorești să faci anumite schimbări, ba chiar să-ți reevaluezi și relația actuală. Astrologia acestei luni te va influența în casa a noua și a unsprezecea, ceea ce înseamnă că este vorba despre prietenii pe care îi păstrezi, cercurile sociale pe care le alegi și sentimentul tău de conștientizare și spiritualitate mai înaltă. Este probabil ca acest final de lună să aducă unele realizări profesionale, de carieră și un sentiment profund că ești acolo unde trebuie să fii.

Horoscop Venus retrograd in Capricorn 2021. Venus, planeta iubirii, a frumusetii, a increderii, intra in miscare retrograda.
De asemenea, s-ar putea să descoperi că ești atras să explorezi ceva nou, fie legat de carieră, fie chiar o altă religie sau chiar să începi un nou curs, o nouă provocare profesională. Toate acestea fac parte din renegocierea ta în interiorul tău, astfel încât să poți simți că de fapt tot ceea ce simți să faci, promovează persoana care vrei să o devii. Energia actuală în casa ta a unsprezecea poate aduce emoții de iubire și de profunzime, care sunt aici pentru ca tu să poți face ceva din ele. Știi ce ai nevoie, află că primești acum tot ce îți dorești.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Doliu în muzică. A murit un zeu al muzicii. A fost un „războinic al drumurilor”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Copil de 3 ani s-a înecat în piscina unei pensiuni din Delta Dunării
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!