Horoscop DRAGOSTE 2-8 septembrie 2019. Inceput de toamna in forta! Ce energie in amor!

Horoscop dragoste. Iata horoscopul saptamanal 2-8 septembrie 2019, prima saptamana completa a toamnei 2019. Toamna ce a inceput in forta gratie energiei recentei Luni Noi in Fecioara din 30 august ale carei efecte se manifesta aproximativ doua saptamani, dar si contextului special in care 7 planete sunt acum in semne de pamant, din care 4 in zodia Fecioara. 
Romania TV
02 sept. 2019, 08:13
Horoscop DRAGOSTE 2-8 septembrie 2019. Inceput de toamna in forta! Ce energie in amor!

Marte, Mercur, Venus si Soarele si-au dat rendez-vous in minutioasa Fecioara si ne seteaza lumea fiecaruia pe directii mai bine infipte in pamant, bazandu-ne pe responsabilitate, munca si meticulozitate ca sa obtinem succesul dorit. Norocul ii favorizeaza pe cei curajosi in aceasta saptamana si mai ales pe cei inteligenti si curajosi.

Este o saptamana particulara ce se afla sub aceste influente mentionate anterior, dar in acelasi timp in Cosmos au loc nu mai putin de 11 ASPECTE ASTRALE intre planete ! Trigoane, conjunctii, cuadraturi, opozitii… planetele par a fi intr-un imens ring de dans in care ba danseaza armonios, spre beneficiul nostru, ba se resping si au ceva de impartit, spre prudenta noastra.

Mai multe detalii despre intregul context astral al saptamanii, citeste aici, in Horoscopul general 2-8 septembrie 2019.

Horoscop dragoste Berbec

Viata amoroasa trece printr-o perioada buna, iar relatia ta de cuplu se imbunatateste in mod vizibil. Simti nevoia sa iti arati interesul pentru partner si sa dati si mai multa profunzime relatiei voastre. DAca esti singur, pasiunea te face incantator. Slabe sanse sa nu reusesti sa cuceresti pe cineva. Totul e sa actionezi la momentul potrivit!

Horoscop dragoste Taur

In sfarsit, te dedici si tu vietii de cuplu. Urmeaza o perioada romantica si fierbinte, in care vei recupera timpul pierdut. Poate pleci intr-un concediu sau o calatorie romantica, un fel de „medicament” pentru micile stricaciuni provocate de stresul si grijile cotidiene. Libodoul este in crestere si  va bucurati impreuna de momente intime fierbinti. Daca esti signur, nu-ti pierde speranta. Saptamana aceasta aduce cu ea vestile unei posibile aventuri pe care nu o vei uita niciodata.

Horoscop dragoste Gemeni

O saptamana excelenta ca sa-ti scoti in evidenta latura romantica. Farmecul si stralucirea ta vor predomina sit e vor face sa fii foarte atractiv in ochii potentialilor parteneri. Profita de aceasta energie si ai grija de aspectul tau. Restul vor veni de la sine. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, fii atent la dorintele si nevoile partenerului de cuplu. Lasa problemele de o parte si concentreaza-te mai mult pe placerile vietii in doi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cel mai bun oraș din lume. Aici e bine să locuiești, viața e perfectă. Se află la mai puțin de două ore de București
Capital.ro
Schimbare imensă la RAR. Termenul limită este 4 septembrie 2024, ora 15:00
Playtech.ro
Ți se face pielea de găină. Ce a apărut pe cer la un eveniment în memoria lui Nicu Covaci.
DailyBusiness
Românii vor primi și pensii DUBLATE. Baciu: „Pot crește și cu 100%”
Adevarul
„Amărâților!” Tzancă Uraganu și-a etalat pe TikTok banii pe care i-a făcut într-o singură noapte VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Proprietarii de animale, vizați de autorități. Au apărut noi reguli, se dau amenzi
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Cauza decesului lui Valentin Ioviță. De ce a murit fostul mijlocaș, de fapt
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Alertă de călătorie în Liban. MAE le recomandă cetățenilor români să evite orice călătorie
Capital.ro
Decizie pentru cei care au carte de identitate și permis de conducere. Anunț pentru conducătorii auto
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Un tânăr din Oradea prins de două ori în aceeași zi conducând cu viteze excesive
MediaFlux
DOLIU în POLITICĂ! PSD e în stare de ȘOC. A MURIT un important PRIMAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?