HOROSCOP DRAGOSTE 2017: Ce surprize ai în iubire în luna ianuarie

Pentru unii nativi, luna ianuarie e încărcată de evenimente plăcute pe plan amoros. Alţii în schimb nu caută dragostea adevărată, ci vor doar să se distreze.
Alina Costache
02 ian. 2017, 14:18
HOROSCOP DRAGOSTE 2017: Ce surprize ai în iubire în luna ianuarie

Berbec

Nativii Berbec nu vor sta foarte bine la capitolul dragoste în ianuarie 2017. Cei singuri au puţine şanse să legalizeze o relaţie, pentru că vor fi mai interesaţi să cunoască alţi oameni, căsnicia fiind ultimul lucru la care se vor gândi. În schimb, nativii căsătoriţi se vor confrunta cu neînţelegeri în cuplu. Ele vor fi soluţionate doar după discuţii cu partenerul. Nu este un an bun să iei decizii drastice.

Taur

Luna viitoare, sunt puţine şanse să cunoşti pe cineva, dacă încă nu te-ai stabilit într-o relaţie serioasă. Ar trebui să mai renunţi la pretenţii, altfel rişti să rămâi singur. Pentru nativii căsătoriţi, veştile sunt bune. Se înţeleg de minune cu partenerul de cuplu, prietenii, familia.

 

Gemeni

Urmează pentru tine o perioadă destul de liniştită pe plan amoros, mai ales că lucrurile îţi surâd. Aşa că, pune la cale întâlniri romantice, căci vor duce la lucruri foarte frumoase. Dacă eşti căsătorit, poţi să-ţi inviţi partenera în oraş, la restaurant.

Rac

Ai tendinţa să te lipeşti de oameni, mai ales că în perioada următoare vei avea parte de numeroase oportunităţi romantice. Şi intuiţia ta va juca un rol important în înţelegerea partenerului de cuplu, dacă el există. Asta nu înseamnă că trebuie să abuzezi de îngăduinţa lui.

Leu

Nativii Leu singuri sunt norocoşi la acest capitol. Doar că nu au cum să ştie când şi de cine se vor îndrăgosti. Doar cu răbdare vor afla răspunsul. Pentru cuplurile căsătorite, lucrurile sunt cum nu se poate mai bune. Se înţeleg foarte bine cu persoana iubită şi relaţia asta frumoasă se va menţine multă vreme de acum încolo.

Fecioară

Dorinţa ta de a nu mai fi singur va lua sfârşit la începutul lunii ianuarie. Asta se va întâmpla numai dacă îţi schimbi modul de gândire şi accepţi să vezi lumea analizând altfel lucrurile. Măcar o dată în viaţă ar trebui să gândeşti cu inima şi nu cu mintea.

Balanţă

2017 va fi pentru tine un an încărcat de haos şi confuzie. La fel vor sta lucrurile şi în luna ianuarie. Trebuie să-ţi schimbi atitudinea faţă de persoana iubită, dacă vrei să-ţi salvezi relaţia. E adevărat că nu greşeşti mereu, dar trebuie ca din când în când să fii flexibil şi să accepţi şi părerea partenerului.

Scorpion

Dacă eşti genul de persoană care caută să se implice în relaţii pasagere, vei ajunge într-un final să te trezeşti singur. Aşa că, încearcă să te implici mai mult în relaţiile pe care le construieşti, poate-poate vei găsi persoana potrivită pentru tine.

Săgetător

Nativii singuri se implică mai mult în relaţii de prietenie, decât de altă natură, aşa că nici nu se pune problema de relaţii pe termen lung, pentru ei. Dar cine ştie? Poate că te vei îndrăgosti totuşi de cineva şi vei hotârî să-ţi petreci toată viaţa cu ea.

Capricorn

Iubirea şi afecţiunea pentru partener se vor menţine şi în luna ianuarie 2017. Chiar şi cei mai pretenţioşi nativi vor avea parte de întâlniri romantice în următoarea perioadă, care, poate, se vor concretiza, mai ales că 2017 este un an bun pentru căsătorie.

Vărsător

Nativii căsătoriţi vor mai multă libertate, pe când cei implicaţi în relaţii serioase caută să experimenteze tot felul de lucruri. Asta le poate face probleme, dacă nu sunt foarte atenţi şi prevăzători.

Peşti

Pentru nativii Peşti, 2017 este un an calm, în care iubirea va pluti la cote maxime. Vei avea o atitudine relaxantă cu privire la orice ţine de romantism, mai ales că înţelegi că este vital să comunici cu partenerul, pentru ca relaţia să funcţioneze.

Sursă: clickpentrufemei.ro

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
TEMPERATURI CANICULARE ANUNȚATE PENTRU LUNA AUGUST: ZONELE AFECTATE ȘI PERSPECTIVELE METEO
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?