Horoscop DRAGOSTE SEPTEMBRIE 2020. O toamna unica ce aduce reasezari de energii spre ce e menit sa fie!

Luna septembrie 2020 si o data cu ea toamna unui an cu totul atipic si bulversant in istoria omenirii incepe cu o Luna plina in visatorul Pesti pe 2 septembrie, incurajand pe toata lumea sa se abandoneze viselor sale si sa aiba mai multa incredere. Compasiunea ne conduce si este foarte posibil sa dai si sa primesti incredibil de multa bunatate in relatii acum.
Romania TV
30 aug. 2020, 13:17
Horoscop DRAGOSTE SEPTEMBRIE 2020. O toamna unica ce aduce reasezari de energii spre ce e menit sa fie!

Pe 6 septembrie, planeta iubirii si relatiilor Venus se muta in gloriosul Leu si toata lumea va beneficia de o perioada in care inimile se vor deschide. Caldura, generozitatea si placerea, toate vor deveni preocupari principale ale sufletelor noastre. Vom avea parte de mai multa bucurie daca vom petrece timp in compania unui partener romantic.

Totusi, o data cu intrarea lui Marte in miscare retrograda pe 9 septembrie, vor aparea si oarece frustrari la orizont.

Marte va fi retrograd la el acasa, in Berbec, pana pe 13 noiembrie, apasand hotarat butonul de pauza pe orice implica actiuni majore. Daca te simti furios in preajma acestei date, fa tot ce poti si accepta orice situatie ar fi si bazeaza-te pe ritmul cosmic ce are ceva de spus pentru toata lumea. Ai incredere ca absolut totul se intampla pentru un motiv. Acest retrograd ne ofera un timp valoros pentru o reevaluare a scopurilor inclusiv in relatii, a energiilor pe care le consumi. Daca e nevoie de o corectare de directie, o vei primi.

Din fericire, Luna Noua in Fecioara din 17 septembrie te poate ajuta sa iti implementezi obiceiuri mai sanatoase in viata ta, in relatiile tale, pentru a fi mai eficient, mai productiv, cu energiile investite mai inteligent, deci cu disponibilitate mai echilibrata si pentru viata ta sentimentala.

Afla mai multe despre conjunctura astrala in Horoscopul general al lunii septembrie 2020.

Horoscop lunar DRAGOSTE SEPTEMBRIE 2020 pentru BERBEC

Intuitia iti este aliatul romantic cel mai mare cand Luna va fi plina in Pesti la inceputul lui septembrie. Bazeaza-te pe instinctele tale si pe alte mesaje pe care le vei primi de la subconstient ca sa fii directionat spre fericire. Visele vor juca un rol important, nu ignora ceea ce simbolizeaza ele. Mercur va intra in echilibrata Balanta, zodie iubitoare de frumusete, iar comunicarea ta scrisa si verbala in relatii va deveni mai gratioasa si clara. Daca ai cautat cuvintele potrivite pentru a spune cuiva ce simti, acum vei reusi sa le gasesti.

Puternicul Marte, coordonatorul tau, va intra retrograd in zodia ta si te poti simti ca si cum iti pierzi unele din superputeri. Energia va fi mai putin fortoasa fata de cum esti tu obisnuit, deci va trebui sa inveti sa iti folosesti farmecul si finetea in loc de forta directa in urmatoarele luni. Din fericire, nu e nevoie sa simti asta decat o data la 2 ani ! Mercur, planeta comunicarii, paraseste gratioasa Balanta si va intra in secretosul Scorpion la final de luna, moment la care tu te vei simti increzator. Daca incerci sa cunosti mai bine pe cineva nou, tu vei sti exact ce intrebari sa pui ca sa faci persoana sa se deschida spre tine. Insa daca se incearca acelasi lucru cu tine, brusc e altceva. Atentie, ai tendinta sa fii mai inchis decat de obicei.

Horoscop lunar DRAGOSTE SEPTEMBRIE 2020 pentru TAUR

Emotii pe care ai incercat sa le tii ingropate ies grabite la suprafata o data cu Luna plina in Pesti din 2 septembrie. In timp ce emotiile sunt puternice, tu esti destul de timid in a le exprima. Este important sa inchizi total capitolul unei relatii inainte de a incerca sau macar gandi sa te duci spre o alta relatie. Venus este coordonatorul tau si tu poti pierde putin din control cand ea incepe sa circule prin curajosul si entuziastul Leu. Pentru urmatoarele saptamani iti vei purta emotiile la vedere, ceea ce poate fi interesant pentru tine si pentru altii care te stiu mai rezervat la acest capitol. Daca iti asumi riscuri romantice acum, nu va fi nevoie sa suporti niciun fel de consecinte negative.

Viata ta amoroasa poate fi data peste cap in preajma lui 15 septembrie, dar cumva nici ca iti prea pasa. Poate ca ai capatat rabdarea necesara sau poate atitudinea ta lipsita de griji aduce si o oarecare acceptare pentru orice s-ar intampla. Oricum ar fi, vei gestiona chiar bine orice neasteptat ar aparea. Saturn, planeta dura a regulilor, va reveni in miscare directa in Capricorn, zodie pe care o conduce, la final de luna, reamintindu-ti cat de mult e de muncit ca sa fii cu adevarat fericit. Daca viata ta amoroasa ar putea beneficia de mai multa implicare de la tine, vei fi dispus sa o oferi.

Horoscop lunar DRAGOSTE SEPTEMBRIE 2020 pentru GEMENI

Inceputul lunii aduce un trigon intre Mercur si Pluto care iti ofera o buna ocazie sa ceri favoruri si sfaturi pe domeniul amorului. Daca ai tot gandit in exces o situatie romantica anume, un prieten apropiat sau o fosta iubire iti poate arata care ar fi urmatorul pas. Asculta bine ce ti se spune inainte de a trage concluzii.

Planeta ta coordonatoare Mercur va parasi stricta Fecioara si va intra in Balanta pe 5 ale lujnii, dandu-ti mai mult spatiu de respiro ca sa rostesti ceea ce gandesti cu adevarat. Vei fi mai putin critic, fapt ce va deschide usa pentru conversatii mai fluente despre multe subiecte interesante de viata. Luna Noua in Fecioara din 17 septembrie te invita sa te uiti la o relatie potentiala sau curenta cu un ochi critic, dar fii atent sa nu te focusezi cumva doar pe ce e negativ. Aceasta lunatie iti ofera ocazia unui nou inceput iar posibilitatile sunt nelimitate. Pune-te pe treaba si vei culege rezultate. Zodia ta poate astepta cu bucurie momentul intrarii Soarelui in zodia Balanta si sarbatorirea echinoctiului de toamna pe 22. Incepe un nou sezon iar tu poti sa incepi ceva nou sau sa reimprospatezi ceva vechi. Accepta sansa de a atinge un echilibru fericit intre iubire si alte domenii ale vietii tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
De ce nu e bine să bei apă de la robinetul din baie. Specialiștii au elucidat misterul
Capital.ro
Amendă de 1.650 de lei. Rămâi fără permisul de conducere și fără certificatul de înmatriculare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
UE anunță că se schimbă regulile pentru români! Dacă ai carduri și conturi la Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING, trebuie să știi asta!
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Schimbare fără precedent la WhatsApp. Ce utilizatori vor fi afectați
Ego.ro
Detalii ULUITOARE despre mama lui David Popovici. A făcut un gest INCREDIBIL pentru a apăra cariera aleasă de fiul ei
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber
Capital.ro
Românii cu buletin au fost avertizați. Vor ști totul despre tine. Este capcană chiar în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Noul Președinte al Iranului, Massoud Pezeshkian, a Depus Jurământul în Parlament
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?