Horoscop egiptean Mihai Voropchievici. Cei mai norocoși nativi din zodiacul egiptean. Mihai Voropchievici: „Pe acești oameni îi iubește destinul”

În funcție de data nașterii, fiecare dintre noi poate afla care dintre zeii vechilor egipteni îi influențează personalitatea și comportamentul. Totodată, putem afla și care sunt calitățile și defectele noastre.
Irina Dumitrescu
23 iun. 2023, 11:02
Horoscop egiptean Mihai Voropchievici. Cei mai norocoși nativi din zodiacul egiptean. Mihai Voropchievici:

Horoscop egiptean Mihai Voropchievici. Reputatul numerolog dezvăluie caracteristicile care ne definesc în horoscopul egiptean.

Nil (1-7 ianuarie / 19-28 iunie / 1-7 septembrie / 18-26 noiembrie)

Zeul Nil ocupă un loc special în mitologia egipteană. Sunt patru tipuri de nativi care aparțin acestei zodii. Sunt pasionali, optimiști, sunt oameni care nu stau o clipă locului, dar sunt și foarte adaptabili. Cei din jur sunt fascinați și atrași de ei. Sunt persoane perspicace, au aptitudini ieșite din comun, oameni amabili, dar și categorici. Nu iartă trădarea, iar nedreptatea îi poate înfuria foarte tare. Sunt excelenți familiști, dezvăluie Mihai Voropchievici pentru fanatik.ro

Amon-Ra (8-21 ianuarie / 1-11 februarie)

Zeul Soare este protectorul faraonilor, dar și apărătorul oamenilor. Cei născuți în acest semn sunt optimiști, înțelepți, integri și carismatici. Aspiră la glorie și popularitate. Devin lideri și sunt buni oratori. Popularitatea îi face, de multe ori, să aibă prea mult timp pentru ei și prea puțin timp pentru familie. Le e greu în relațiile de cuplu, nu comunică ușor. Din cauza susceptibilității lor, rareori își deschid complet sufletul în fața partenerului.

Mut (22-31 ianuarie / 8-22 septembrie)

Mut este zeița Cerului, soția marelui Amon-Ra. Este protectoarea femeilor însărcinate și a mamelor. Nativii sunt firi emoționale, foarte exigente cu sine, oameni pe care te poți baza oricând. Nu sunt oamenii vorbelor, ci ai faptelor. Nu sunt foarte echilibrați sufletește din cauza sensibilității emoționale. Acești nativi pot depăși orice obstacol pentru a-și atinge scopul și nu călcând pe cadavre.

Citeste si Care sunt cele mai fidele femei în funcție de zodie. Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt doamnele de care ar trebui să te ferești dacă vrei o relație serioasă

Anubis  8-27 mai / 29 iunie – 13 iulie)

Anubis este zeul care păzește mormintele. Sunt oameni închiși emoțional, singuratici, înclinați spre cugetare. Sunt oameni săritori, care le sunt mereu alături celor aflați la necaz. Din cauza instabilității emoționale, sunt deseori deprimați.

Osiris (1-10 martie / 27 noiembrie – 18 decembrie)

Osiris păzește lumea morților și simbolizează înnoirea. Sunt persoane curioase, dar vulnerabile, au o intuiție bună. Uneori, sunt depresivi, dar reușesc de obicei să depășească cu bine acdeste perioade. Nu au o stimă de sine ridicată. Sunt foarte responsabile și foarte sensibile, trăsături care, uneori, le fac deseori deservicii.

Seth (29 mai-18 iunie / 28 septembrie-2 octombrie)

Seth simbolizează libertatea, dar și dezordinea. Acești nativi sunt caracterizați de ambiție, îndrăzneală, determinare. Sunt lideri înnăscuți, știu să-și susțină punctul de vedere. Nu se tem de responsabilități și nu se bazează pe nimeni altcineva decât pe ei înșiși. În dragoste, în schimb, sunt foarte geloși și încearcă să aleagă partenerii cei mai docili.

Geb (12-29 februarie / 20-31 august)

Geb, simbolul Pământului, protejează sufletele celor vii și ale celor morți. Oamenii născuți sub acest semn sunt sensibili, chibzuiți, buni ascultători și sfătuitori. Nativii atrag simpatia tuturor.

Toth (1-19 aprilie / 8-17 noiembrie)

Toth este stăpânul timpului. Nativii născuți în acest semn sunt curioși, modești, generoși, sunt oameni atenți la detalii. Se străduiesc de fiecare dată să găsească adevărul. Din acest motiv nu suportă superficialitatea. În dragoste, sunt devotați și generoși.

Citeste si Horoscop rune. Mihai Voropchievici anunţă ce zodii merg pe gheaţă subţire în plină vară

Bastet (14-28 iulie / 23-27 septembrie / 3-17 octombrie)

Bastet este zeița dragostei și a fertilității. Acești nativi sunt neîncrezători, timizi, dar foarte generoși. Sunt fermecători și grațioși. Sunt ca un magnet pentru alții. Sunt mereu vigilenți, dar bănuitori.

Isis (11-31 martie / 18-29 octombrie / 19-31 decembrie)

Isis este cea mai importantă zeiță și soția lui Osiris. Este protectoarea nou-născuților și le înzestrează pe femei cu înțelepciune. Acești nativi sunt fermecători, optimiști, cutezători, dar un pic aroganți. În prezența lor te simți mereu excelent. Sunt generoși și buni la suflet, dar se îndrăgostesc mult prea ușor. În drgostek, fac o greșeală majoră: își urcă partenerii pe un piedestal, dar oricât i-ar iubi, nu pot ierta infidelitatea.

Horus (1-7 ma / 20-30 aprilie / 12-19 august)

Horus, fiul lui Isis și al lui Osiris, este zeul dragostei, cel care protejează iubirea pură. Cei născuți sub semnul Horus sunt vizionari. Sunt firi vesele, nobile, uneori despotici, dar pasionali. Sunt siguri pe ei, iar greutățile nu-i sperie. Se îndrăgostesc des la prima vedere, dar iubirea lor nu e durată.

Sekhmet (29 iulie -11 august / 30 octombrie – 7 noiembrie)

Sekhmet e zeița certurilor, aducătoare de boli, dar și de vindecare. Sunt persoane mândre și pretențioase și foarte norocoase. Au mulți prieteni, asta deși sunt mândri și le place să pară inaccesibili. În spatele răcelii pe care o afișează se ascunde o fire pasională. Sunt autocritici și exigenți. În dragoste sunt generoși și deschiși, a explicat Mihai Voropchievici, pentru fanatik.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!