Horoscop FEBRUARIE 2016: Probleme la serviciu pentru Taur, Săgetător şi…

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna februarie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!
Romania TV
22 ian. 2016, 13:04
Horoscop FEBRUARIE 2016: Probleme la serviciu pentru Taur, Săgetător şi...

Berbec

Luna februarie va fi una destul de dificilă pentru nativul din această zodie. O mulţime de probleme îţi vor răpi liniştea preţ de câteva săptămâni, Important este să îţi păstrezi calmul şi să ai încredere în tine. De asemenea, ai face bine să ceri ajutorul persoanelor apropiate, care ştiu cum să te facă să te simţi mai bine şi în cele mai dificile momente.Pe plan profesional, lucrurile se vor menţine pe linia de plutire în luna februarie.

În prima parte a lunii te vei simţi debusolată, nu vei ştii cum să rezolvi anumite situaţii, însă spre mijlocul lunii lucrurile vor deveni, brusc, mai clare. Trebuie să fii capabilă să recunoşti atunci când ceva nu merge bine, să pui punct şi să o iei de la capăt.

Citeşte şi  Horoscop februarie 2016. Previziuni despre finanţele tale în funcţie de zodie

Perseverenţa te va ajuta să reuşeşti, într-un final, tot ce îţi propui. Dacă nu eşti pe cont propriu, ci lucrezi pentru cineva, nimic notabil nu se va întâmpla în această lună. Pe plan sentimental, pasiunea este cea care te domină în februarie. Nu încerca să îţi controlezi emoţiile întrucât nu vei reuşi.

Lasă-te luată de val şi bucură-te de tot ce trăieşti în acest moment, fără să îţi pui întrebări legate de viitor. Dacă vei reuşi să găseşti un echilibru între pasiune şi sentimente sincere, atunci vei descoperi fericirea… iar dacă nu, nu e nicio tragedie, vei avea şi altă şansă la fericire.

Citeşte şi  Horoscop. Topul celor mai optimiste zodii. Află cum priveşti viaţa

Taur

Taurii au o perioadă nefavorabilă în luna februarie, situaţiile dificile dându-le serioase bătăi de cap. Este adevărat că problemele ce apar ar putea să îl dărâme pe nativul născut în această zodie, însă ştim că acesta este foarte determinat aşa că nu va lăsa nimic să îl destabilizeze.

Petrecerile şi timpul petrecut alături de cei dragi sunt singurele care îţi oferă doza de energie şi speranţă de care ai nevoie, aşa că nu refuza nicio invitaţie în oraş venită din partea apropiaţilor. În ceea ce priveşte cariera, trebuie să ştii că luna februarie va fi una grea. Totodată, e important să ştii că vei reuşi să deţii controlul dacă îţi păstrezi concentrarea şi stima de sine.

Citeşte şi  HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016: Ce zodii vor trăi nopţi de neuitat

Taurii care au propria afacere sau care deţin posturi de conducere în compania în care lucrează vor trece printr-o perioadă de foc. Taurii care lucrează în subordinea cuiva nu vor avea de ce să îşi facă probleme pentru că, pentru ei, luna februarie nu va aduce nimic ieşit din comun. Pe plan sentimental, lucrurile iau o turnură pozitivă. Te bucuri de susţinerea astrelor atunci când vine vorba despre viaţa de cuplu.

Partenerul îţi este devotat în proporţie de 100% şi te va ajuta să depăşeşti cu bine orice obstacol. Astfel, ţi se confirmă faptul că eşti o norocoasă. Cercul de prieteni ţi se lărgeşte, chiar dacă nu credeai că asta se mai poate întâmpla. Acceptă-le ajutorul şi nu uita să îl oferi şi tu la nevoie. Luna februarie este luna perfectă pentru reinstaurarea armoniei în viaţa personală, chiar dacă planul profesional este haotic.

Citeşte şi  Horoscop ŢIGĂNESC FEBRUARIE 2016. Câte zodii se bucură de bani

Gemeni

Luna februarie este una norocoasă pentru nativii din această zodie, însă trebuie să ştii şi că norocul ţi-l faci, adesea, cu mâna ta. Aşadar, nu aştepta să îţi cadă din cer, ci implică-te dacă vrei să îţi atingi obiectivele rapid. Nu va fi uşor, însă susţinerea astrelor te va ajuta să ieşi victorioasă din situaţiile dificile.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!