Horoscop IANUARIE 2024. Start de an in FORTA! Impact PUTERNIC asupra tuturor ZODIILOR!

Bine ai venit la horoscopul pentru luna ianuarie! Mercur revine direct pe 1 ianuarie, punând capăt haosului din timpul sezonului sărbătorilor și începând 2024 cu dreptul.
Alina Costache
01 ian. 2024, 10:43
Horoscop IANUARIE 2024. Start de an in FORTA! Impact PUTERNIC asupra tuturor ZODIILOR!

Horoscop IANUARIE 2024. Atât 2022, cât și 2023 au început în mijlocul retrogradărilor, așa că este semnificativ că acest an începe cu mișcare directă reală. Marte intră în Capricorn orientat către obiective pe 4 ianuarie, oferindu-ne energie concentrată pentru a reveni la muncă, iar Luna Nouă în Capricorn de pe 11 ianuarie este potrivită pentru stabilirea de rezoluții practice. Intrarea lui Mercur în Capricorn pe 13 ianuarie și a lui Venus în semnul Capricornului pe 23 ianuarie marchează luna în ansamblu ca fiind despre stabilirea de fundații solide.

Horoscop Mariana Cojocaru sănătate 2024. Luna Albă şi Luna Neagră jonglează cu vizitele la doctor, atenţie la axa karmică!
Berbec (21 martie – 19 aprilie)
După ultimele luni în care te-ai simțit copleșit de problemele altora și sub o presiune imensă de a te reinventa, ianuarie este momentul să le arăți tuturor că ești șeful. Planeta ta conducătoare, Marte, intră în Capricorn – un semn unde planeta acțiunii se simte foarte împuternicită să facă ceea ce știe mai bine – pe 4 ianuarie, și nu mai simți niciun fel de inhibiție în a te face remarcat. Noua Lună în Capricorn, din 11 ianuarie, este un moment excelent pentru a-ți stabili obiective clare pentru viața profesională și publică. Ai grijă, însă, pentru că această influență poate aduce și invidie din partea altora. Nu uita că aceștia sunt geloși doar pe strălucirea ta.

Horoscop IANUARIE 2024. Taur (20 aprilie – 20 mai)
Ianuarie începe cu un ton tensionat pentru tine, deoarece planeta ta conducătoare, Venus, se confruntă cu Saturnul restrictiv pe 1 ianuarie. Luna Nouă în Capricorn, pe 11 ianuarie, marchează un moment perfect pentru a-ți contura planurile pentru vacanța de vară și pentru a pune bazele unui viitor relaxant. Chiar dacă te simți puțin dezamăgit pe 19 ianuarie, este important să nu iei decizii precipitate, deoarece acestea pot fi de fapt un pas înapoi spre a face alegeri riscante. Odată cu intrarea Venerei în Capricorn, pe 23 ianuarie, te simți mai ancorat și poți să-ți îndrepți atenția către călătorii, educație și aspirații spirituale pentru 2024.

Fecioara Maria anunţă zodiile binecuvântate din 2024. „Alungă fricile şi zâmbeşte în fiecare zi”

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Mercur, planeta ta conducătoare, se află în mișcare directă încă din prima zi a lunii ianuarie, dar încă mai ai de traversat provocări. Primele săptămâni ale lunii îți cer să recalibrezi relațiile și să stabilești obiective realiste pentru noul an. Luna Nouă în Capricorn de pe 11 ianuarie îți oferă spațiul necesar pentru a-ți exprima obiectivele și intențiile. Apoi, odată cu intrarea lui Mercur în Capricorn pe 13 ianuarie și intrarea Veneției în semnul Capricornului pe 23 ianuarie, luna devine o perioadă favorabilă pentru stabilirea unor baze solide.

Horoscop IANUARIE 2024.Rac (21 iunie – 22 iulie)
Ianuarie începe cu amprenta emoțională a Lunii Pline din 26 decembrie în semnul tău, iar primele tale rezoluții pentru noul an sunt legate de îngrijirea corpului și a minții. Cu Marte în Capricorn, este posibil să simți nevoia să începi un conflict, așa că fii atent să eviți confruntările inutile. După Noua Lună din Capricorn de pe 11 ianuarie, poți renunța la greutățile ultimelor săptămâni și să te concentrezi pe angajamentele care te ancorează.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Codul Rutier. Verificați în documente această dată. Este obligatoriu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'