Horoscop iulie 2015. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Horoscop iulie 2015. Nativa din Fecioară este înclinată către aventură şi cel mai probabil va începe o relaţie interzisă în această perioadă, cu riscul de a le face rău celor din jur.
Alina Costache
30 iun. 2015, 22:51
Horoscop iulie 2015. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Horoscop iulie 2015 Rac

E posibil ca în această lună să izbucnească un nou scandal între tine şi iubitul tău, şi cel mai probabil sunt teme mai vechi pe care le-aţi abordat deja fără succes. Încearcă să nu îl forţezi să facă ceva ce nu îşi doreşte sau să spună ceva ce nu simte, altfel tot tu vei fi cea care va suferi mai târziu. Dacă eşti singură, eşti mai dornică decât oricând să schimbi situaţia şi să îţi găseşti un partener capabil să te distreze pentru început.

Va fi o lună foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar, cel mai probabil ţi se va mări salariul sau primeşti o sumă de bani neaşteptată. Chiar dacă îţi pierdusei speranţa cu privire la o promovare, acum a sosit momentul când acest lucru se va concretiza. Prima parte a lunii vei fi ţinută în tensiune, însă mai apoi vei fi răsplătită pe merit!

Ai multe de făcut şi eşti într-o permanentă aşteptare, de aceea stresul te va împinge să mănânci mult şi nesănătos. Cu toate acestea, nu vei avea probleme de sănătate, cel puţin pe moment, însă se recomandă mai multă prudenţă din acest punct de vedere. Vei avea multă energie şi vei reuşi să treci cu bine peste toate.

Horoscop iulie 2015 Leu

Îţi doreşti din ce în ce mai mult să îţi întemeiezi o familie, iar în această perioadă îţi pui pe tavă sentimentele în faţa iubitului tău. Dacă ai o relaţie de lungă durată, planurile tale ar putea să îi surândă şi partenerului, însă dacă eşti la început există riscul să fi luată în râs şi poate chiar părăsită. Eşti pusă pe fapte mari şi nu mai accepţi să pierzi timpul aşa cu oricine. 

Nu vei avea parte de schimbări prea mari în sectorul financiar, iar cele care se vor produce vor fi unele pozitive. O oportunitate grozavă te va ajuta să câştigi mai mulţi bani, însă îi vei primi în tranşe începând cu ultimele zile ale acestei luni. Nici cadourile sau micile atenţii nu vor fi absente, aşa că bucură-te de această etapă a vieţii tale!

E posibil să întâmpini unele dureri de spate, din cauza statului la birou timp îndelungat, însă acest lucru nu îţi va şterge zâmbetul de pe buze. Ai o energie pozitivă pe care le-o dai chiar şi celor din jurul tău, tu fiind acea persoană care îi face să uite de necazuri pe toţi cei dragi. De cele mai multe ori, această atitudine aduce vindecarea!

Horoscop iulie 2015 Fecioară

Luna aceasta eşti înclinată către aventură şi cel mai probabil vei începe o relaţie interzisă. Încearcă să nu iei decizii impulsive şi să nu le faci rău celor din jurul tău. Înainte de a acţiona, pune-te întotdeauna în pielea celorlalte persoane care vor ieşi în pierdere sau care vor suferi. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, cu siguranţă treci printr-o perioadă în care te simţi inferioară iubitului, iar acest lucru se va vedea în comportament.

Nu o duci rău din punct de vedere financiar, însă nici nu se poate spune că banii te dau afară din casă. Te descurci cu ceea ce ai pentru că eşti foarte organizată şi echilibrată. Felul tău de a fi este foarte apreciat de către cei din jur, care nu te vor lăsa la greu dacă va fi cazul. 

Tonusul şi starea ta psihică vor fi foarte bune în această perioadă, de aceea profită de asta pentru a face cât mai multe lucruri. Rezolvă tot ce ţi-a rămas restant şi ai grija ca nimeni şi nimic să nu te prost dispună. Eşti foarte ambiţioasă şi nu te laşi până nu obţii tot ce ţi-ai propus.

Horoscop iulie 2015 Balanţă

Nu va fi o lună bună pentru tine din punct de vedere sentimental, însă cu răbadare vor trece toate. Există o tensiune în creştere în relaţia pe care o ai şi eşti tot mai nemulţumită de viaţa ta amoroasă. Tot ce trebuie să faci este să nu îţi ignori total partenerul şi nici nevoile lui, altfel se va instala o răceală care nu poate fi spulberată decât cu multe eforturi. Fă-ţi timp pentru el, chiar dacă ai multe pe cap!

Vei reuşi luna aceasta să te descurci mult mai bine cu banii, însă dacă vei câştiga mai mult, ai grijă să îţi achiţi unele datorii mai vechi. Este foarte important să scapi de ele, altfel situaţia ţi se va îngreuna în viitorul apropiat. Sfaturile părinţilor sau ale partenerului de viaţă ar trebuie să îţi fie mai mult decât utile!

Nu vei avea prea multă energie în această lună, de aceea se recomandă acele activităţi care îţi vor reîncărca bateriile. Încearcă să munceşti mai puţin şi să faci mai multă mişcare, statul exagerat pe scaun te poate îmbolnăvi destul de grav. Mergi la un control medical cu prima ocazie pe care o ai!

Horoscop iulie 2015 Scorpion

Învaţă să te mulţumeşti cu ceea ce ai, pentru că ai destule! Luna aceasta toate merg exact cum ar trebui, aşa că nu umbri fericirea găsind mici nemulţumiri inventate. Este foarte important să fii pozitivă şi să îi transmiţi un sentiment de bine şi iubitului tău. Ai toate şansele să primeşti o cerere în căsătorie sau chiar să îţi oficializezi relaţia în cel mai scurt timp! Dacă eşti singură, un bărbat tocmai potrivit pentru tine îţi va capta atenţia.

Banii nu vor fi o problemă în această lună, însă cel mai probabil va trebui să faci unele investiţii dacă vrei să câştigi mai mult. Important este să asculţi de sfatul celor cu mai multă experienţă şi să nu te laşi condusă de impulsivitate. Fă ce trebuie cu cine trebuie!

Este foarte important ca în această perioadă să acorzi o mai mare atenţie sănătăţii tale, altfel rişti să îţi fie rău când ţi-e lumea mai dragă. Nu te implica în activităţi riscante, poţi să te accidentezi destul de uşor. Mergi la un control de rutină şi dacă ţi se descoperă o problemă, ai face bine să nu o neglijezi.

Horoscop iulie 2015 Săgetător

Nu te va preocupa prea mult dragostea în această lună, însă dezinteresul tău pentru bărbaţii din jur te poate face şi mai atractivă în ochii lor. Încearcă să nu te joci cu sentimentele nimănui şi stabileşte-ţi clar ce vrei de la viaţă! Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă vei face reproşuri destul de des şi vei fi mai stresantă decât de obicei pentru persoana iubită.

Alergi după bani mai mult decât oricând în această perioadă şi cel mai probabil doar de acest aspect te vei ocupa. E posibil să îţi neglijezi familia şi prietenii din această cauză, iar aceştia nu vor fi de acord cu deciziile tale. Nu juca riscant şi nu face investiţii!

Ba îţi e bine, ba rău în această lună, însă nu este nimic de speriat. Dispoziţia ţi se schimbă frecvent din cauza volumului mare de muncă, dar şi a lipsei de motivaţie. Încearcă să îţi odihneşti mintea pentru a putea lua o decizie cu privire la schimbarea stilului tău de viaţă.

Citeşte mai multe pe eva.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!