Horoscop iulie 2021. Astrele ne amintesc că viaţa trebuie celebrată în fiecare clipă, că rostul nostru este să ne bucurăm şi să iubim

Iulie este despre jocul dintre puterea inimii şi cea a minţii, despre nevoia fiecăruia dintre noi de a se simţi special şi despre valorile de grup.
Alina Costache
25 iun. 2021, 13:10
Horoscop iulie 2021. Astrele ne amintesc că viaţa trebuie celebrată în fiecare clipă, că rostul nostru este să ne bucurăm şi să iubim

Horoscop iulie 2021. Mare parte din dinamica astrală din această lună se construieşte în jurul dialogului dintre Leu şi Vărsător, aspect ce ne aminteşte că viaţa trebuie celebrată în fiecare clipă, că ne aflăm aici pentru a ne bucura şi a iubi, potrivit astrodex.ro. Totodată, vom resimţi influenţa sensibilă şi protectoare a Racului. Subiecte legate de emoţii, trecut, familie, cămin, patriotism continuă să ne preocupe.

Horoscop iulie 2021 BERBEC

Este o perioadă potrivită să te conectezi la trecut şi la rădăcini, să petreci timp în intimitate. Până înspre 10 iulie, este recomandat să-ţi cauţi soluţii eficiente şi de viitor pentru a-ţi asigura mai mult timp liber. Schimbându-ţi din temelii stilul de viaţă, ai putea să obţii atât satisfacţii materiale, cât şi fericire pură. Luna Nouă din 10 iulie îţi trezeşte amintiri preţioase.

Horoscop iulie 2021 TAUR

Scurte deplasări în jurul locuinţei te vor ajuta, în această lună, să îţi reîncarci bateriile. Prima săptămână de iulie îţi poate aduce de asemenea o tensiune între dorinţa de a sta acasă şi obligaţiile profesionale. Luna Nouă din 10 iulie aduce veşti care te iau prin surprindere. Comunicarea cu familia poate fi amplificată într-un fel sau altul. Fă-le cunoscute celor dragi emoţiile tale.

Horoscop iulie 2021 GEMENI

Până pe 11 iulie Mercur este în semnul tău, ceea ce te face volubil(ă) şi foarte expresiv(ă). Activitatea ta mentală este intensă şi poţi da dovadă de creativitate. Luna Nouă din 10 iulie îţi influenţează pozitiv sectorul financiar. Simţi nevoia să îţi creezi asigurări şi economii. În preajma zilei de 13 iulie poţi intra în diverse discuţii înflăcărate. Felul în care vezi lucrurile se confruntă cu filosofia de viaţă a altora.

Horoscop iulie 2021 RAC

Până pe 22 iulie Soarele este în semnul tău şi îţi aduce multă energie, spirit de iniţiativă, creativitate. În prima săptămână a lunii apar evenimente financiare interesante. Este un moment potrivit  să faci achiziţii care îţi bucură sufletul, dar să ţii cont şi de unele limite ce se impun pentru a nu pierde controlul cheltuielilor. Luna Nouă din 10 iulie îţi conferă multă sensibilitate. Cei din jur îţi sesizează uşor dispoziţia delicată şi protectoare.

Citeste si Lista măsurilor de relaxare aplicate de la 1 iulie: Nunţi cu sute de invitaţi şi concerte la care pot participa 2.500 de persoane

Horoscop iulie 2021 LEU

La începutul lunii, te cuprind stări contemplative la adresa trecutului. Până pe 22 iulie, ai ocazia să renunţi la trăiri mai vechi şi să te pregăteşti pentru noi începuturi. Luna Nouă din 10 iulie îţi poate aduce în atenţie unele experienţe trecute din familie. Ceva nou, încă nemanifestat începe să se contureze în structura ta emoţională.

Horoscop iulie 2021 FECIOARĂ

Prima săptămână a lunii poate părea mai tensionată, însă dacă rămâi detaşat(ă) vei reuşi să înţelegi sensul acestor momente. Ai nevoie să priveşti în jur cu empatie şi optimism, în ciuda eventualelor provocări de zi cu zi. Luna Nouă din 10 iulie îţi deschide perspectivei interesante spre viitor şi pune bazele unor noi proiecte. Interacţiunile tale cu anumite persoane îţi lărgesc orizonturile şi te fac să te simţi protejat(ă).

Horoscop iulie 2021 BALANŢĂ

În prima parte a lunii, reuşeşti să ieşi uşor în evidenţă la serviciu. Este bine să te faci remarcat(ă) printr-o atitudine grijulie, ocrotitoare, astfel încât ceilalţi să vadă în tine un model de echilibru emoţional. Luna Nouă din 10 iulie te aduce în centrul atenţiei la locul de muncă. Primeşti responsabilităţi noi, dar ai putea obţine şi aplauze meritate.

Horoscop iulie 2021 SCORPION

Până spre 10 iulie, unele situaţii de serviciu te solicită destul de mult. Ai putere de decizie, dar trebuie să ţii cont şi de voinţa celorlalţi. Luna Nouă din 10 iulie îţi poate aduce perspectiva unei noi călătorii. În jurul datei de 13 iulie te preocupă imaginea ta publică. Simţi presiunea faptului că trebuie să faci o impresie bună. Este indicat să eviţi o atitudine prea mândră.

Horoscop iulie 2021 SĂGETĂTOR

Prima parte a lunii iulie te aduce aproape de câţiva oameni foarte apropiaţi. Tinzi să ai o atitudine mai discretă şi secretoasă. În felul acesta, îţi investighezi cu atenţie sentimentele. Până pe 10 iulie te poţi confrunta cu unele dezbateri mai tensionate. Recomandat ar fi să nu insişti asupra unor idei fixe. Luna Nouă din 10 iulie îţi poate produce revelaţii şi vindecări emoţionale.

Citeste si Florin Cîţu anunţă noi măsuri de relaxare de la 1 iulie. Ce se întâmplă cu masca de protecţie

Horoscop iulie 2021 CAPRICORN

Până pe 11 iulie, sectorul profesional este plin de provocări care te solicită destul de mult la nivel mental. Ceilalţi vin spre tine şi îţi cer atenţie, protecţie, empatie, iar acest lucru te poate obosi. Unele persoane îţi pot părea destul de capricioase şi greu de înţeles. Luna Nouă din 10 iulie declanşează o relaţie sau imprimă un ritm diferit unei relaţii deja existente.

Horoscop iulie 2021 VĂRSĂTOR

Prima săptămână a lui iulie te ţine într-o tensiune interesantă vizavi de relaţii: regulile şi timpul tău se confruntă cu alegerile şi voinţa partenerilor. Ai de găsit căile de mijloc potrivite pentru toată lumea. O anume detaşare ţi-ar fi de mare ajutor, mai ales dacă ceilalţi par să se comporte destul de imatur. Luna Nouă din 10 iulie îţi dă mult chef de muncă şi, totodată, eficienţă.

Horoscop iulie 2021 PEŞTI

Pentru tine iulie începe într-o notă plăcută şi relaxantă. Chiar dacă la serviciu este posibil să ai mult de muncă, apar şi ocazii de distracţie în timpul liber. În felul acesta, te refaci psihic şi fizic. Venus şi Marte în Leu creează dinamism în relaţiile de muncă. Pot apărea tensiuni cu colegii. Luna Nouă din 10 iulie îţi poate aduce clipe frumoase cu aer de vacanţă.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Singurele 4 zodii care vor avea noroc în dragoste până la final de iulie 2024. Cupidon e de partea lor
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Marcel Ciolacu, promisiune pentru 1,1 milioane de români! Se va întâmpla până la final de 2024!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Un îndrăgit actor a murit subit la nici 30 de ani. Cauza decesului
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Precizări Poliția Română: Clarificări asupra ordonanței antidrog pentru șoferi
MediaFlux
CONTROALE MAJORE în TRAFIC! E PRĂPĂD
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!