Horoscop iulie 2023 Camelia Pătrăşcanu. Luna în care se fixează amintiri de neuitat

Camelia Pătrășcanu face noi previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale. Se anunţă schimbări majore pentru zodii: "E o perioadă cu folos".
Alina Costache
28 iun. 2023, 10:52
Horoscop iulie 2023 Camelia Pătrăşcanu. Luna în care se fixează amintiri de neuitat

Horoscop iulie 2023 Camelia Pătrăşcanu Berbec
Sunt primele două săptămâni din luna iulie care pun accent pe dorințele pe care le au și vor cheltui și bani pentru lucrurile pe care și le doresc. Sunt exigenți, sunt pretențioși și vor tot ce e mai bun pentru ei. Poate reușesc să convingă pe cineva din casă, cămin, să-i sprijine, merg la coarda sensibilă să capete partea lor, dar nu mai mult de atât. Se dovedesc în acest interval foarte înțelepți, mai ales la începutul lunii. Poate aduce și o aventură sau o iubire la începutul lunii iulie.

Taur
Sunt foarte preocupați de casă și cămin. Unii pentru confort și înfrumusețarea casei vor arunca cu bani, mai ales dacă stau în disconfort de multă vreme. Dacă au șansa să achiziționeze, o fac la începutul lunii. Starea de spirit este de vacanță, fără efort. Mintea le merge. Pot avea discuții și întâlniri cu diferite persoane. Pot fi discuții în taină.

Horoscop iulie 2023 Camelia Pătrăşcanu Gemeni
În prima săptămână din luna iulie sunt multe discuții legate de bani, de calcule. Vor fi bani care vin prin instituție. Se vor întreba cum pot face mai bine să primească mai mulți bani prin munca lor. Ei vor specula ca să obțină cât mai multe și e posibil să reușească.

Rac
Au tot felul de gânduri în cap. Pot ajunge la niște soluții pe care nu le-au văzut până acum. Acum au multe idei și multe planuri. Au prudență și înțelegere dacă nu scot din buzunar. Pot cheltui pentru ei, dar nu pentru alții. Să se gândească bine dacă vor să participe la evenimente deoarece s-ar putea să fie cheltuieli mari și fără distracție.

Horoscop Cristina Demetrescu, HOROSCOP pentru prima jumătate din iulie 2023. Pentru cine s-au poziţionat bine planetele
Leu
Este o perioadă minunată, mai ales pentru starea lor de bine. Este foarte probabil să se gândească să facă ceva pentru ei, să fie bine ei. Fie apelează la tratamente, fie merg în vacanțe pentru a se întreține de starea energetica și să fie și în formă. Sunt foarte preocupați de propria persoană. Nu vor multă agitație, vor liniște. Spre mijlocul lunii iulie sunt mobilizați și financiar.

Horoscop iulie 2023 Camelia Pătrăşcanu Fecioară
Perioada aceasta aduce discuții cu prietenii, diverse drumuri, pot avea loc niște reîntâlniri. Vor fi rememorări, ca și când ar sărbători ani de la trecerea liceului. Se pot petrece evenimente care le aduc aminte de momente cu încărcătură sentimentală, aceste situații fiind sensibile. Pot înțelege mult mai profund de ce li s-au întâmplat anumite lucruri și se pot vindeca, deși este o reactivare foarte sensibilă acolo, în special în prima săptămână a lunii iulie.

Balanță
15 iulie este foarte bogat în carieră. Sunt foarte conformiști, foarte riguroși. Țipă dacă nu se respectă normele, convențiile. Cei care muncesc vor avea succes datorită acestei situații. E un moment în iulie când va trebui să-și aprecieze munca. Întâlniri cu prietenii, în special după 5 iulie. Vor fi curtate Balanțele.

Scorpion
Scorpionii au multă treabă, o iau în serios, au rezultate bune. Relația cu cineva cu care colaborează poate deveni destul de abruptă. Dacă ei vor vedea partea practică a lucrurilor, nu escaladarea unui conflict, ei vor fi perfect mobilizați, sunt determinați să rezolve lucruri. EI pot găsi un ghișeu deschis unde să-și rezolve lucrurile

Cea mai norocoasă zodie. Se îmbogățește peste noapte și se bucură de un val de oportunități extraordinare

Horoscop iulie 2023 Camelia Pătrăşcanu Săgetător
Primele două săptămâni din iulie e o preocupare mare pt bani și pentru avere. De asemenea este și un simt al conservării pentru tot ceea ce a căpătat până acum. Discuțiile cu cei mai vârstnici de până acum le pot aduce ceva foarte valoros pentru ei. Prima săptămână le aduce multe lucruri. Condiția este să aibă totul în regulă la muncă. Posibil să amâne vacanța din cauza muncii.

Capricorn
Este o perioadă relațională. E bine să fie cu ochii pe apropiați, mai ales pe partenerii de viață. Multe discuții. Poate că unele se poartă cu sinceritate. Discuții vor fi purtate și din cauza unor revederi. Se vor spune foarte multe lucruri în legătură cu persoane vechi din viața lor cu care se vor revedea. Relația cu partenerul necesită mia multe gesturi de iubire și tandrețe, nu neapărat cadouri.

Horoscop iulie 2023 Camelia Pătrăşcanu Vărsător
Aduc muncă, dar o muncă bună. E cu roade financiare. Apoi, se așează cumva pe șine și simt că e mult mai ușor. Colaborările sunt minunate și consolidează lucrul în echipă. Sunt într-o dispoziție mai vanitoasă. Au nevoie de confirmare. Privirea le este furată de cineva, nu se știe dacă le fură și inima.

Horoscop Mihai Voropchievici: Zodiile pentru care fluturii din stomac dau dureri de cap. Ser anunţă despărţiri în vara 2023

Pești
Primele două săptămâni aduc chef de discuții sau chiar discuții literare. Sunt poeți, descriptivi. Vor să fixeze amintiri. Sunt foarte maturi, vor să dea sfaturi sau trag niște concluzii înțelepte. Atenție la sănătate, îi ajută planetele dacă vor. Pot fi mai inventivi sau chiar creativi. Sunt spontani la lucru, potrivit AstroFanatik.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!