Horoscop iulie. Cea mai norocoasă zi a lunii pentru fiecare semn zodiacal

Luna iulie începe cu o Lună Plină în Capricorn care evidențiază temele din sectorul carierei și al vieții tale profesionale.
Alina Costache
30 iun. 2023, 13:53
Horoscop iulie. Cea mai norocoasă zi a lunii pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop iulie. Berbec
(21 martie – 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 3 iulie

Cel mai mare dar al tău este în capacitatea de a acționa și de a avea încredere în sinele tău interior. În timp ce acest lucru a fost ceva cu care te-ai luptat la începutul anului, ai început să îmbrățișezi mai mult din puterea ta, ceea ce va duce la câteva momente uimitoare în luna care urmează în iulie 2023.

Luna iulie începe cu o Lună Plină în Capricorn care evidențiază temele din sectorul carierei și al vieții tale profesionale. Atâta timp cât poți să te agăți de acea putere interioară și de adevăr, se apropie un moment crucial care îți va oferi abundența financiară, recunoașterea și chiar recompensa pentru care ai lucrat. Aveți încredere că totul s-a întâmplat așa cum a fost menit să se întâmple, iar în vrednicia voastră că meritați totul.

Horoscop iulie. Taur
(20 aprilie – 20 mai)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 3 iulie

În timp ce luna trecută s-a axat foarte mult pe faptul că ai fost capabil să vorbești și să îți articulezi adevărul cu cei din viața ta, luna iulie 2023 aduce acum recompensele pentru că ai făcut acest lucru. Poate fi greu să vorbești, fie că este vorba de domeniul profesional sau chiar și în viața personală, totuși, atunci când o faci, începi să trimiți și tu vibrația a ceea ce îți dorești cu adevărat.

Luna Plină în Capricorn îți va ilumina sectorul norocului și al abundenței dând startul unei luni de oportunități profunde de a-ți extinde nu doar portofelul, ci și sufletul. Nu pune la îndoială lucrurile bune atunci când încep să curgă, acesta a fost scopul întregii munci pe care ai depus-o și îți este destinat.

Citește și: Cele șapte zodii care au noroc la bani. Succesul va apărea în viața lor, iar oportunitățile răsar de unde se așteaptă mai puțin

Gemeni
(21 mai – 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 17 iulie

A trebuit să începi să te privești pe tine însuți și viața într-un mod complet nou, însă acum că ai făcut-o, vei începe să vezi recompensele și beneficiile care curg fără efort spre tine. O temă centrală în viața ta în ultima vreme a fost aceea că vrei ca viața ta profesională să servească unui scop mai mare, sau chiar și acea activitate secundară, să te simți cumva împlinit la nivel sufletesc.

Luna Nouă în Rac din timpul lunii iulie 2023 îți oferă o oportunitate pentru un nou început în ceea ce privește stabilitatea ta financiară și chiar în ceea ce privește sentimentul tău de valoare de sine. Acesta este un lucru pe care l-ai câștigat și care va ajuta la confirmarea schimbărilor și eforturilor tale recente de a crea o viață cu un sens mai profund.

Rac
(21 iunie – 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 22 iulie

De când Saturn s-a mutat în Pești, ai devenit mai dedicată să trăiești viața în termenii tăi. Fie că acest lucru a implicat călătorii, ieșirea din zonele de confort sau chiar implicarea în noi forme de învățare și cunoaștere. Ți-ai dorit să te extinzi și să poți trăi viața pe care știi că ți se cuvine. Au existat provocări, dar chiar și în haos, v-ați păstrat încrederea într-un plan divin.

În iulie 2023, Saturn în Pești, guvernatorul sectorului tău norocos, se unește cu Jupiter în Taur, care îți guvernează zona comunității și a reputației. Împreună, este pe cale să se producă o mare răsplată pentru eforturile pe care le-ați depus deja pentru a trăi mai autentic. Este o șansă de a înțelege că un salt de credință este întotdeauna necesar pentru cele mai mari călătorii, iar odată ce o faci, nu te mai poți opri.

Cum se schimbă viața zodiilor în luna iulie. Care sunt nativii care îl vor prinde pe Dumnezeu de un picior

Leu
(23 iulie – 22 august)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 17 iulie

Nodul Nord îți guvernează destinul, acestea sunt părțile vieții care îți aparțin în mod divin, însă ele se concretizează doar după ce ți-ai învățat lecțiile karmice sau cele asociate cu nodul Sud. În iulie 2023, Nodul Nord părăsește Taurul și intră în Berbec pe 17 iulie, ca parte a călătoriei sale retrograde și aprinde o mai mare expansiune ca guvernator al sectorului tău de noroc.

Chiar și în acest caz, se înțelege că norocul și abundența îți revin de drept. Chiar dacă te-ai luptat să înțelegi sau să crezi că ești demn, această idee de a trăi o viață cu adevărat împlinită în timp ce realizezi lucruri minunate a fost întotdeauna destinul tău. A trebuit doar să înveți lecțiile pentru a putea să o alegi în mod conștient, iar acum confirmarea minunată care o însoțește te va ajuta să finalizezi orice altceva, astfel încât să poți păși în abundența deplină a destinului tău.

Fecioară
(23 august – 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 22 iulie

Jupiter este planeta norocului și, fiind cea mai mare planetă din zodiac, nu are cum să nu aducă expansiune în orice zonă pe care o atinge. În prezent, Jupiter își croiește drum prin Taur, guvernatorul sectorului tău de noroc, așa că ai parte de un val energetic intens și puternic care se mișcă prin tine și prin viața ta. Totul este pregătit să crească și să te ajute să te extinzi în noi domenii ale vieții tale. Nu este loc să te uiți înapoi, deoarece, în acest moment, viitorul este tot ce există.

Începând cu 12 iulie, Jupiter intră în conversație cu Neptun în Pești pentru tot restul lunii. Neptun vă guvernează sectorul romantic. Norocul este de partea ta în orice caz, în această lună, pot exista unele evoluții romantice uimitoare sau noi posibilități care se deschid datorită unei relații importante din viața ta. Acest sentiment că lucrurile sunt prea frumoase pentru a fi adevărate poate continua, dar ai încredere că nu este așa și că este exact ceea ce meriți.

Balanță
(23 septembrie – 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 17 iulie

Ai trecut prin atât de multă vindecare relațională în ultimul an sau cam așa ceva, încât s-ar putea să fi simțit că alte domenii ale vieții tale au fost puse pe plan secundar, iar cariera ta este unul dintre ele. Cu toate acestea, pe măsură ce lucrurile s-au echilibrat pentru tine în viața personală și ai simțit o mai mare liniște, ai simțit și o chemare de a reveni la aceste alte domenii, astfel încât să îți asiguri o creștere personală la fel de mare ca și cea a relației tale.

Pe 17 iulie, Luna Nouă în Rac aduce un nou început în sectorul carierei tale. Luna Nouă este un moment pentru stabilirea intențiilor și pentru a reflecta asupra a ceea ce crezi că vrei să crești în următorul ciclu lunar. În Rac, trebuie să existe un echilibru între nevoile tale personale și alte obligații în viață, dar este, de asemenea, timpul să găsești împlinirea scopului vieții tale. La urma urmei, îți dorești o viață de măreție, ceea ce înseamnă că ești, de asemenea, capabil să continui să îți urmărești visele, chiar dacă într-un parteneriat uimitor.

Scorpion
(23 octombrie – 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 17 iulie

Pe 17 iulie, Luna Nouă în Rac îți luminează sectorul norocos, oferindu-ți șansa de a accepta pe deplin faptul că viața la care ai visat se conturează chiar în fața ochilor tăi. Ar putea fi o provocare să primești pe deplin toată bunătatea, abundența și bucuria acestei luni, pur și simplu pentru că ai fost într-o stare de luptă pentru atât de mult timp. Cu toate acestea, realitatea este că pentru asta ai muncit și este, de asemenea, ceea ce meriți, așa că îți ești dator să te bucuri de fiecare moment.

Luna Nouă în Rac din 10 iulie poate aduce în discuție și unele teme importante de comunicare, deoarece va fi opusă lui Pluton rx în Capricorn, însă aceasta este doar o șansă de a-ți exersa creșterea personală și de a avea încredere că drumul care îți este destinat poate fi chiar dincolo de cea mai nebună imaginație a ta, pentru că ceea ce este cu adevărat cel mai bun urmează să vină.

Săgetător
(22 noiembrie – 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi: Marți, 11 iulie

Planeta ta guvernatoare este Jupiter, care guvernează norocul, așa că această temă din interiorul tău și din viața ta este una cu care ești obișnuită și este, în parte, motivul pentru care tinzi să te bucuri și să te bucuri să explorezi atât de multe fațete diferite ale vieții. Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, intră în Leu, care este semnul care guvernează sectorul tău de noroc și abundență, așa că toate urechile vor fi ațintite asupra a ceea ce alegi să comunici.

Acțiunile vorbesc adesea mai mult decât cuvintele, însă cuvintele stabilesc cadrul pentru viața pe care vrei să o creezi. Iar pentru a-i include și pe ceilalți în planurile tale, trebuie să poți comunica cu ei pentru ca acest lucru să se întâmple. Acum este șansa ta de a reflecta mai profund asupra dorințelor și planurilor tale, pe măsură ce te pregătești să te deschizi și să împărtășești cu cei care sunt importanți pentru tine în viață. Acest lucru vă va asigura că ceea ce creați va fi cu adevărat visul abundent care v-a făcut să urmăriți măreția în locul mediocrității.

Capricorn
(22 decembrie – 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 10 iulie

În calitate de Capricorn, ești reprezentat de capră, un animal care poate traversa orice vârf de munte datorită pasului său atent și ferm. Nu te uiți doar înainte de a sări, ci faci și ecuațiile matematice pentru a ști unde vei ateriza. Cu toate acestea, chiar și tu poți beneficia de pe urma asumării unor riscuri care nu sunt atât de calculate, pentru că în acele momente îți construiești o mai mare încredere și curaj în tine și în intuiția ta, pe care o posezi.

Marte, planeta acțiunii și a pasiunii, se va muta în Fecioară pe 10 iulie, Fecioara îți guvernează sectorul norocului, ajutându-te să găsești un echilibru între a trebui să îți dai seama de fiecare detaliu și a face pur și simplu alegerea de a merge mai departe. Deși există multe domenii ale vieții tale la care s-ar putea aplica acest lucru, trebuie să îți amintești că singura pierdere care se produce cu adevărat se găsește în a nu încerca deloc.

Vărsător
(20 ianuarie – 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 17 iulie

Ești încurajat să încetinești în timpul lunii iulie 2023 și să te asiguri că ai grijă de tine în toate modurile de care ai nevoie. În timp ce lucrurile s-au accelerat în viața ta profesională și personală în ultimele câteva luni, s-ar putea să fi simțit că te-ai lăsat prins în toată această agitație, dar ai ratat o parte din îngrijirea de sine de care nu numai că te bucuri, dar ai și nevoie.

Luna Nouă în Rac din 17 iulie te va ajuta să încetinești, să te concentrezi asupra ta și asupra a ceea ce te face să te simți cel mai bine. Fie că acest lucru se reflectă în sănătatea ta fizică, sau chiar în inima, mintea sau sufletul tău, este o șansă de a-ți umple paharul pentru a nu te epuiza. De asemenea, intensifică importanța pe care o joci în abundența ta, deoarece atunci când te simți cel mai bine – asta este, de asemenea, ceea ce vei atrage.

Pești
(19 februarie – 20 martie)

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 22 iulie

Tema pentru tine în această lună este să te asiguri că nu lași nimic la voia întâmplării. Nu este vorba despre a nu avea încredere în univers și de fapt este chiar opusul. În loc să te gândești că, în cele din urmă, totul se va rezolva și, dintr-o dată, vei trăi viața visurilor tale, ai făcut eforturi pentru a o crea. Acest lucru nu se aplică numai la acele vise și aspirații personale, ci și la tipul de persoană care vrei să fii.

Pe 22 iulie, începe sezonul Soarelui în Leu, care îți activează sectorul sănătății, vei fi plin de ambiție, motivație și pasiune pentru a acționa în sensul reprioritizării tale. Poate fi greu să simți că ai un sentiment de echilibru în viața ta suficient de mare pentru a face totul în același timp și asta de multe ori pur și simplu pentru că nu poți. Cu toate acestea, te poți întoarce la ceea ce are nevoie de o mai mare atenție pentru a te asigura că rămâi flexibil în procesul de creștere și manifestare. Ia-ți timpul de care ai nevoie acum, astfel încât să fii în capacitatea de a primi abundența care va sosi în curând.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!