Horoscop iunie 2015: Cumpenele lunii în funcţie de zodia ta

HOROSCOP IUNIE 2015: Potrivit astrelor, începutul verii nu e lipsit de obstacole pentru nativii fiecărei zodii. Află ce cumpene te pun la grea încercare în luna iunie, în funcţie de zodia ta!
Romania TV
13 mai 2015, 09:26
Horoscop iunie 2015: Cumpenele lunii în funcţie de zodia ta

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În următoarea perioadă evită pe cât posibil să intri în conflicte cu şefii sau colegii tăi. Nu este o perioadă prielnică pentru răzvrătiri, aşa că ar fi de preferat să te supui măcar de data aceasta regulilor. Vei avea parte de stres şi vei neglija unele probleme care se vor întoarce împotriva ta.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

În următoarea perioadă cel mai mult rău ţi-l provoci singură, din cauza tendinţei date de astre de a te victimiza. Vei vedea probleme acolo unde nu sunt şi te vei plânge cu glas tare, ceea ce va atrage antipatia celor din jurul tău.

Leu (22 iulie – 22 august)

Veniturile pe care te bazai până acum s-ar putea să dispară în fum. Drepturile financiare îţi sunt încălcate şi va trebui să găseşti o cale de a le apăra. În plus, apar diverse conflicte în care te simţi direct atacată şi iei totul prea personal.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În următoarea perioadă, asigură-te că nu calci pe cadavre pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti. Tinzi să recurgi la intimidare ca să progresezi, iar această tactică, deşi eficientă, se va întoarce împotriva ta.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Vei întâmpina multe obstacole ori de câte ori îţi propui ceva, iar acest lucru îţi produce multe frustrări, multe sentimente de amărăciune, pe care preferi să le reprimi. În următoarea perioadă vei avea impresia că nu eşti apreciată la adevărata valoare. Eşti atât de ocupată să-i mulţumeşti pe ceilalţi încât nu mai găseşti timp pentru tine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În luna iunie e posibil să te confrunţi cu problema unei moşteniri care-ţi va cauza şi tristeţe, dar şi uşurare. Nu-i exclus să întâmpini unele probleme de sănătate cauzate de stres, cum ar fi dureri de cap sau insomnii.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

În următoarea perioadă pregăteşte-te pentru competiţie, căci vei avea un adversar puternic. Poate fi vorba de altă femeie care-ţi ameninţă relaţia de cuplu. Acordă mai multă atenţie iubitului tău şi nu te da bătută în faţa adversarilor tăi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

În luna iunie, nu eşti în cea mai bună formă mentală. Adesea, te cuprinde o stare de lene şi nu reuşeşti să mai găseşti motivaţia de a acţiona. Astfel, poţi întâmpina diverse probleme la locul de muncă, când şefii te vor cataloga drept nepăsătoare.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din Vărsător vor trece prin grele încercări în luna iunie. Totul devine fragil în această perioadă, aşa că trebuie să fii prevăzătoare. Orice mişcare impulsivă îţi poate aduce un eşec de mari proporţii, fie că e vorba de o despărţire amoroasă sau de un faliment în afaceri.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Ca să duci totul la bun sfârşit în luna iunie, vei avea nevoie de ajutorul unei persoane, cu care nu te înţelegi tocmai bine. E cazul să dai dovadă de multă diplomaţie şi să fii dispusă să faci compromisuri.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În luna iunie, te-ai putea simţi mai singură ca oricând, având în vedere că apare riscul de a te certa cu cei mai apropiaţi prieteni. E bine să rămâi calmă şi să nu tragi concluzii pripite în relaţia cu aceştia.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Care sunt, de fapt, diferențele între diabetul de tip 1 și cel de tip 2. Când trebuie să mergi la medic
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
„Profeția” fostul președinte Gerald Ford despre prima femeie în fruntea Americii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Minivacanță de 4 zile în august pentru angajații din România. Cine beneficiază de cele 4 zile libere în august 2024
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Noi imagini și mărturii despre prăbușirea dronelor rusești lângă Plauru
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!